-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.081
ovulasyon testını nerden aldınız ben eczanelerde bulamıyorum bıde eczanelerde satılmaz bunu doktor verır dedıler bana sız nerden aldınız
hangı sıteden aldıgını yazabılırmısın bende alayım cok morelım bozuldu yapmak ıcın gec kaldın sanırım bugun 14. gun bugun alsam 2 gune gelır elıme off yaa
panelcim bende aynı şeyi düşündüm acaba ateş ölçer alsam mı diyebirde şunu öğrendim buradaki arkadaşlardan:) testleri atmıyorum artık bende yazmaya başladım üzerlerine günleri ve bugün ateş ölçer aldım:)
Birde hormonlar vucuttan nekadar surede cikar ki..???Merhabalar ben tup bebek tedavisiyle ugrasiyorum,malesef olmadi suan adet goruyorum...
Adetim bitince ovulasyon testi kullanmak istiyorum,ama tedavi surecinde kullandigim ilaclar testi etkilermi..yardimci olursaniz sevinirim
ilk idrarın olmayacakselam arkadaşlar20.gününden sonra ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayanınız varmı.ben 9.günümden beri yapıyorum ama hala yakalayamadım.
ilk idrarın olmayacak
4 saat idrar yapmamış olacaksın
ve son 2 saat hiç sıvı tüketmeyeceksin (hatta mümkünse 4 saat boyunca veya en aza indirgeyeceksin)
bu şartlara uydun mu acaba
yok canım yaa ben açıkçası pek uymadım bunlara aama ilk denemem olduğundan acemiliğime geldi.bakalım diğer aya inşallah daha dikkatli olucam.
bende almıştım ama kullanamadım en son idrarla olan testten alıp onda pozitifi gördüğüm gün artık 2 saat kadar inceledikten sonra o eğrelti otu şeklinin noktacıkların içinde gizli bi şekil olduğunu görünce yada bakmaktan öle algıladım artıkpes ettim....kimseye tavsiye etmiyorum kendi adıma
zaten ona uygun kabarcıksız sabah tükrüğü oluşturmakta ayrı bi dert .....alanlara kolaylık düşünenlere cayma diliyorum....
Ben 31günde bir olan adet döngümde sondan 14. gün saydım yaptım silik çıktı ama yinede denedik sanırım bir iki gün öncesiydi ...Kısmet artık olursa olur diyorum ama aklım heppp hepp ordaaa hastalancammı dieşimdide adete 10 gün kala değişik batmalar var sancılar vs.. heveslendim ama herkes beklemediği günlerde hamile kalıo çok heveslenmek istemiyorum.. AyRıcada 25inde adet bekliyorum 26sında taylanda gidiyoruz bayram tatiline inşşş bilmeden gidicez bakalım bişey olmaz kötü uçak falan zararlı diolar offf düşünmücemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm