- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.861
iKİ ARKADAŞ KULLANMIŞ VE KULLANDIKLARI AY HAMİLE KALMIŞLARDI. BEN DE DÜN GİTTİ GİDİYORDAN SİPARİŞ ETTİM AMA MARKASINI UNUTTUM 29.90 TL 20 TEST+ 5 GEBELİK TESTİYDİ.
ne kadar uygun fiyata bulmuşsunuz, ben predictore 55 tl verdim 5 tane var içinde, benim yumurtlama bazen gecikiyor yeni bir kutu daha almam gerekebilir yanii. :26: bu arada dün yaptım iki çizgi de silikti, ama c hafifçe daha belirgindi t den, umarım lh piki dün olmamıştır, 2 saat sonra 2. testimi de yapmayı düşünüyorum.. eşimi bu gece görebilicem en erken..
Merhabalar ben de soğan kürü ardından incir kürü düşündüm ama ben düzenli yumurtlama günlerine sahibim aslında. Bazı forumlarda yumurtaları fazla uyarıyormuş ve kist yapıyormuş diye okudum, korktum. Bir yanım yapmak istiyor, bir yanım korkuyor... Yapan arkadaşlarım ne zaman başladılar? Adetle mi?
canım bu ay yapıyorum ben adetin 4.cü günü başladım incir ve havuç kürü inşallah faydasını görürürm ayrıca ovulasyon testide yapacam....
Benim de bugün 4. günüm ama korktum bu kürlerden ne bileyim. Düzenliyken bir de dengemi bozmamyayım kafam karıştı...
Valla canım bende ilk kez bu ay deniycem o yüzden bişi diyemiyorum benim adetlerimde düzensiz yumurtlaıklarımı uyarsın diye içiyorum bu ay zaten bu ayda olmazsa birdahaki ay yumurta takibi yaptırcam...
Slm kızlar...
Bişey sorucam size...Bende buay ovu testi kullanmaya başladım..Sorun şu:Ben 31 günde bir adet görüyorum..Düzenli bi şekilde yani sorun yok.Dr.um dediğine göre 17-18.gün yumurtlma olur demişti.Bende 14.günden itibaren başladım test yapmaya...Ama o çizgiler hiç koyulaşmadı hep biri silik çıkıyor.Nedendir acaba..
Arkadaşlar merhaba bende bu ovulasyon testş yapmayı düşünüyorum internetten coretest siparişi verdim sormak istediklerim var yanıtlarsanız çok sevinirim.
1) testi sabah yapsak olmuyomu ben çalışıyorum saat kaçta yapmalıyım.?
2)çift çizgiyi gördüğüm günmü ilişkiye girmeliyim? yada nasıl olacak :) bana yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden çok tşk ederim
teşekkür ederim bilgilendirme için. ucuz olunca insanı içinde güvenilirmi acaba diye şüphe oluyor. bu marka ile deneyimlerimi paylaşacağım buradaiKİ ARKADAŞ KULLANMIŞ VE KULLANDIKLARI AY HAMİLE KALMIŞLARDI. BEN DE DÜN GİTTİ GİDİYORDAN SİPARİŞ ETTİM AMA MARKASINI UNUTTUM 29.90 TL 20 TEST+ 5 GEBELİK TESTİYDİ.
bende bu ay aynı marka testi ilk defa deniyorum daha önce baystart kullanmıştım diğerlerine göre pahallı ama güvenilirdi. ben uzun süredir ovulasyon testi kullanıyorum. hamile kaldım fakat kayıplarım var 2 senedir deneyimlerime göre lh pik yapmışsa sabah akşam farketmiyo gününü yakalarsan bence saati önemli değil fazla testin varsa 12 saatte bir yaparsan tam pik yaptığı saati bile yakalama şansın var. ama genelde önerilen 24 saatte bir. çift çizgi çıktığı zaman test sana diyorki 24 26 saat içinde yumurtalama olacak. ben ilk hamileliğimde çift çizgi çıktığı gün ve ertesi gün çalışarak hamile kalmıştım
etkilemez zannediyorum incir kürünü tam değilde 1 haftaya yakın bende yapmıştım sonraki ay hamile kaldım hamile kalmamda etkili olmuşmuydu bilemiyorum yukarda 24 26 demişim o 24 36 saat olacak gerçi biliyorsundur ben yinede yazayım dedim