Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba kızlar..bu ay sonunda ovulasyon testine başladım.bugün 22.günüm.son üç güne kadar negatifti.20. ve 21. günde t ve c çizgisi aynı koyuluktaydı.az önce yaptım t daha koyu..şu durumda benim yumurtlama günüm bugün mü?ısı takibi de yapıyorum beraberinde ama ısımda değişiklik pek olmuyor..yumurtlama olup olmadığından şüphe ediyordum...bu teste göre yumurtlama oluyor anlamına gelir dimi?

kızlar selam.... ben vajinismus idim ve yeni yendim..... bu testi duydum ve burayı buldum.... bu testle ilgili bilgi verebilirmisiniz ? nasıl kullanılıyor...... amacı nedir ? şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
arkadslar sze tavsyem bal corekotu ve tarcın kulllann adetn 2.gunu baslanyr ve 12 gun suruyo bu tarfle hamıle kalan okadar cokkı :KK53: ben bu ay sogan kurunu yaptm keske daha oncedn gorseydm bu ay hamıle dglsem adet gornce hemen yapcam kacısıııı yok ınsallh bol hamıslı aylar olur hepımızeee:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bal ve tarçın mucizesi diye okumuştum .ama kestane balı olucakmış.karadeniz tarafında hep bu baldan tüketiliyor..erkeklerde sperm sayısını artırırken,kadınlarında gebeliğe yardımcı oluyormuş...

cok canım herhangı bır balda olabılır benım okuduklarm falan kımseden ole bısey duymadım corek otu bal ve tarcn gunlukte yapablrsnz yapııp hergun ıceblırsnzde okuduklarmdan en ılgncı 7 yıl cocougu olmayan bır kadınnn bu kuru uygulamıs ve o ay hamıle kalms bu ve bunn gbıler okadar coktu kı okudukca oyle umutlandm kı kar amacı gutmeyen bı sohbettı ınanmamak ıcın hc bı sebep yoktu oyuzden burdada paylasmak ıstedm benm bu ay hamıs deglsem kullancam ve burda bırbrmıze destel olp hep beraber yapablrz 1 hafta sonra faln bellı olur ınsallh herks faydalanr bu kurden rabbm sıfa versn hepımıze:emir_bebek:

yok canım herhangı bır balda olabılır benım okuduklarm falan kımseden ole bısey duymadım corek otu bal ve tarcn gunlukte yapablrsnz yapııp hergun ıceblırsnzde okuduklarmdan en ılgncı 7 yıl cocougu olmayan bır kadınnn bu kuru uygulamıs ve o ay hamıle kalms bu ve bunn gbıler okadar coktu kı okudukca oyle umutlandm kı kar amacı gutmeyen bı sohbettı ınanmamak ıcın hc bı sebep yoktu oyuzden burdada paylasmak ıstedm benm bu ay hamıs deglsem kullancam ve burda bırbrmıze destel olp hep beraber yapablrz 1 hafta sonra faln bellı olur ınsallh herks faydalanr bu kurden rabbm sıfa versn hepımıze:emir_bebek:

Simdi ben bu testi 16. gün yapmistim.pozitifti.bugün tekrar yptim gene pozitif cikti.silik cikmasi gerekmezmiydi.yoksa gene adet olamyacakmiyim.

Simdi ben bu testi 16. gün yapmistim.pozitifti.bugün tekrar yptim gene pozitif cikti.silik cikmasi gerekmezmiydi.yoksa gene adet olamyacakmiyim.

ovulsyn testı yapıyosn sanırım adet olmana yakın yıne cıft cızgı cıkarsa gebelık testı yap cunku gebeysen genelde ovu testnde cıft cıkyo dger arkadslarnkıde ole olmstu ınsallh gonlunce olr yada testlernn guvenrlılıgnı arastr arkadsm kolay gelsn

herkese merhaba arkadaşlar..ben ilk defa kullancam bu ovulasyon teslerinden ama hengisini alyım neye dikkat etmem gerek bilemiyorum yardımcı olursanız çk sevinirim:KK43:(

herkese merhaba arkadaşlar..ben ilk defa kullancam bu ovulasyon teslerinden ama hengisini alyım neye dikkat etmem gerek bilemiyorum yardımcı olursanız çk sevinirim:KK43:(

OVULASYON TESTİ
TEST NASIL ÇALIŞIR?
-test hamile kalabilmeniz için en iyi günleri tesbit eder.
-bir bayanın yumurtalıgından yumurta serbest bırakıldıgı zaman LH olarak adlandırdıgımız hormonun idrardaki seviyesi normal seviyesinin üzerine çıkar.
-işte bizde bu testi idrar örnegimiz aracılıgı ile kullanarak yumurtamızın döllenme için hazır olup olmadıgına,bugünkü cinsel birleşmede hamile kalma şansınızın yüksek olup olmadıgına bakarız.
Yumurta yumurtalıktan salındıktan 6-24 saat içerisinde döllenme gerçekleşmelidir.İşte bu test sayesinde her siklusumuzda olan yumurtlama günümüzü tesbit edebilecegiz.

Testi gün içerisinde;
-sabah 11:00
-öglen 15:00 yada 17:00
-veya akşam 22:00 saatlerinde gerçekleştirebiliriz kesinlikle günün ilk idrarı ile yapmayın testi.

Ve kurbanınız olayım sıvı tüketicekseniz mutlaka test yapmadan en az 2 saat önce sıvı tüketmeyi bırakın yoksa pozitif olsanız bile test negatif olarak göstericektir.

Eger yumurtlama gününüzden gözünüz kapalı emin olmak isterseniz günde iki kez yapabilirisiniz testi tabi 2 kez yaptıgınızda yaptıgınız testler biri sabah 11:00 de ise digeri 22:00 da olmalı yoksa aynı sonucu alırsınız düşünsenize 5 dakka sonra aynı testi yaptıgınızı aynı kapıya çıkıcak.

TESTE BAŞLAMADAN ÖNCE?
Paketi teste başlarken yırtın öncesinde yırtıp stribi dışarıda bırakmayın unutmayınki içinde kimyasallar var bu testin ve gün ışıgı ve atık maddelere duyarlıdır testimizin bozulmasını istemeyiz sonra günü kaçırır Ahmet bey bizi kandırıyo dersiniz hıh.

Bazı hanım arkadaşlardan duyuyorum yok testi buzdolabındamı saklıyıcaz diye yok artık isterseniz dondurun:) arkadaşlar testler oda sıcaklıgında olması kafi buzluga koyarsanız içerisindki kimyasallar idrardaki lh hormonu ile tepkime oranı azalır ve test pozitif olsa bile negatif gözükebilir.

Heyecanlı arkadaşlar sabahın ilk ışıklarıyla testi denemek istiyor olabilir bu yanlış çünkü gece boyu idrar keseniz lh hormonu ile dolar ve sabahın köründe testi yaptıgınızda test idrar içerisindeki aşırı lh hormonunu algılayıp heyoo bugün yumurtlama günün cancagızım diyebilir.Bu nedenle testi lütfen sabah ilk idrarınızıla yapmayın mümkünse sabah 11:00 gibi yada öglen 15:00 yada 17:00 yada akşam 22:00 gibi yapın ve testi hergün aynı saatlerde yapmaya çalışın.

hatta yine duyduguma göre bazı arkadaşlar en iyi sonucu 11 gibi degilde 12 den sonra alıyormuş buda onların biyolojik saatlerindeki 11:00 in gerçek saat teki 12 den sonraki zamanla çakıştıgını gösterir buda demek oluyorki bu arkadaşlar gece geç yatıyor gündüz geç kalkıyorlar e haliyle 11 de kalkarsanız 11 de test yapmıyıcaksınız herhalde hele bi ilk suyunuzu dökün 3-4 saat geçsin öyle yapın yoksa uykucu hanım arkadaşlara söylüyorum yalnış sonuç alırlar hatta ve hatta çogu zaman pozitif çıkar bu arkadaşların sonuçları boşu boşuna yormuş ve yorulmuş olurlar:)

vakit ve nakit önemliyse sizin için söylediklerim kulagınıza küpe olsun arkadaşlar kimseye nasihat etmek haddime degil fakat ortada bilimsel gerçekler varsa bunlarıda söylemek boynumun borcu:)
PEKİ HANGİ GÜNLERDE TESTE BAŞLAYACAGIM AHMET BEY DERSENİZ?
Aslında hergün yapabilirsiniz ama arkadaşlar sagolsun testler israf olmasın diye bir tablo yapmışlar haklılarda çünkü adet oldugunuz günlerde ve hemen arkasından gelen günlerde daha yumurta salınmasına çok varken testleri kullanmanız boşa vakit ve nakit kaybı olacaktır.

Menstrual döngüyü hepimiz biliyoruz dimi?
Bilmeyenler için: ilk kanama gününden sonraki ayki ilk kanama kadar olan süreye menstrual döngü=siklus denir arkadaşlar.

Bu kullanım Tablosuda siklüs gününüze göre belirlenmiş şöyleki;

-eger periyodunuz 21 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 5. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz22 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 5. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz23 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 6. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz24 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 7. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz25 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 8. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz26 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 9. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz27 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 10. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz28 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 11. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz29 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 12. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz30 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 13. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz31 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 14. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz32 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 15. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz33 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 16. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz34 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 17. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz35 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 18. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz36 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 19. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz37 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 20. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz38 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 21. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz39 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 22. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz40 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 23. günde testi kullanmaya başlayın.
HAYDİ KIZLAR TESTE BAŞLIYALIM(beyler hanım için okuyorsanız alınmayın:) )?
-temiz bir kapta idrarınızı biriktirin
-test ambalajını yırtalım
-test çubugunu idrar örnegine yerleştirelim
YALNIZ test çubugunda mark diye bir işaret var bunun üzerine çıkmasın idrar seviyesi.

-7-10 saniye bekleyin ve çıkarın testi idrar örneginden
-pozitif sonuç 40 saniyede görünür hale gelir

-negait yani olumsuz sonuç ise ortaya çıkması 10 dakkayı bulabilir.

-30 dakikadan sonra okudugumuz sonuçları lütfen kaideye almayalım.
ŞİMDİ SONUÇLARI ANLAMA ZAMANI HAYDİ HAYIRLISI
Test çubukları üzerinde 2 gizli çizgi vardır arkadaşlar. Bunlardan üstteki kontrol çizgisi alttaki test çizgisidir.

Eger yalnızca kontrol çizgisi(control line) görünüyorsa yada kontrol çizgi ve altındada test çizgisi çok çok az görünüyorsa testimiz NEGATİF=OLUMSUZ(yani yumurtlama gününüzde degilsiniz üzülmeyin tekrar deneyin pleasee)

Eger hem üstteki kontrol çizgisi hemde alttaki test çizgisi görünüyorsa HEYOOOO YAŞASIN test POZİTİF=OLUMLU yani yumurlama gününüzdesiniz.
B u pozitif çıkan günü ve ertesi günü çok iyi degerlendirin.

OVULASYON TESTİ
TEST NASIL ÇALIŞIR?
-test hamile kalabilmeniz için en iyi günleri tesbit eder.
-bir bayanın yumurtalıgından yumurta serbest bırakıldıgı zaman LH olarak adlandırdıgımız hormonun idrardaki seviyesi normal seviyesinin üzerine çıkar.
-işte bizde bu testi idrar örnegimiz aracılıgı ile kullanarak yumurtamızın döllenme için hazır olup olmadıgına,bugünkü cinsel birleşmede hamile kalma şansınızın yüksek olup olmadıgına bakarız.
Yumurta yumurtalıktan salındıktan 6-24 saat içerisinde döllenme gerçekleşmelidir.İşte bu test sayesinde her siklusumuzda olan yumurtlama günümüzü tesbit edebilecegiz.

Testi gün içerisinde;
-sabah 11:00
-öglen 15:00 yada 17:00
-veya akşam 22:00 saatlerinde gerçekleştirebiliriz kesinlikle günün ilk idrarı ile yapmayın testi.

Ve kurbanınız olayım sıvı tüketicekseniz mutlaka test yapmadan en az 2 saat önce sıvı tüketmeyi bırakın yoksa pozitif olsanız bile test negatif olarak göstericektir.

Eger yumurtlama gününüzden gözünüz kapalı emin olmak isterseniz günde iki kez yapabilirisiniz testi tabi 2 kez yaptıgınızda yaptıgınız testler biri sabah 11:00 de ise digeri 22:00 da olmalı yoksa aynı sonucu alırsınız düşünsenize 5 dakka sonra aynı testi yaptıgınızı aynı kapıya çıkıcak.

TESTE BAŞLAMADAN ÖNCE?
Paketi teste başlarken yırtın öncesinde yırtıp stribi dışarıda bırakmayın unutmayınki içinde kimyasallar var bu testin ve gün ışıgı ve atık maddelere duyarlıdır testimizin bozulmasını istemeyiz sonra günü kaçırır Ahmet bey bizi kandırıyo dersiniz hıh.

Bazı hanım arkadaşlardan duyuyorum yok testi buzdolabındamı saklıyıcaz diye yok artık isterseniz dondurun:) arkadaşlar testler oda sıcaklıgında olması kafi buzluga koyarsanız içerisindki kimyasallar idrardaki lh hormonu ile tepkime oranı azalır ve test pozitif olsa bile negatif gözükebilir.

Heyecanlı arkadaşlar sabahın ilk ışıklarıyla testi denemek istiyor olabilir bu yanlış çünkü gece boyu idrar keseniz lh hormonu ile dolar ve sabahın köründe testi yaptıgınızda test idrar içerisindeki aşırı lh hormonunu algılayıp heyoo bugün yumurtlama günün cancagızım diyebilir.Bu nedenle testi lütfen sabah ilk idrarınızıla yapmayın mümkünse sabah 11:00 gibi yada öglen 15:00 yada 17:00 yada akşam 22:00 gibi yapın ve testi hergün aynı saatlerde yapmaya çalışın.

hatta yine duyduguma göre bazı arkadaşlar en iyi sonucu 11 gibi degilde 12 den sonra alıyormuş buda onların biyolojik saatlerindeki 11:00 in gerçek saat teki 12 den sonraki zamanla çakıştıgını gösterir buda demek oluyorki bu arkadaşlar gece geç yatıyor gündüz geç kalkıyorlar e haliyle 11 de kalkarsanız 11 de test yapmıyıcaksınız herhalde hele bi ilk suyunuzu dökün 3-4 saat geçsin öyle yapın yoksa uykucu hanım arkadaşlara söylüyorum yalnış sonuç alırlar hatta ve hatta çogu zaman pozitif çıkar bu arkadaşların sonuçları boşu boşuna yormuş ve yorulmuş olurlar:)

vakit ve nakit önemliyse sizin için söylediklerim kulagınıza küpe olsun arkadaşlar kimseye nasihat etmek haddime degil fakat ortada bilimsel gerçekler varsa bunlarıda söylemek boynumun borcu:)
PEKİ HANGİ GÜNLERDE TESTE BAŞLAYACAGIM AHMET BEY DERSENİZ?
Aslında hergün yapabilirsiniz ama arkadaşlar sagolsun testler israf olmasın diye bir tablo yapmışlar haklılarda çünkü adet oldugunuz günlerde ve hemen arkasından gelen günlerde daha yumurta salınmasına çok varken testleri kullanmanız boşa vakit ve nakit kaybı olacaktır.

Menstrual döngüyü hepimiz biliyoruz dimi?
Bilmeyenler için: ilk kanama gününden sonraki ayki ilk kanama kadar olan süreye menstrual döngü=siklus denir arkadaşlar.

Bu kullanım Tablosuda siklüs gününüze göre belirlenmiş şöyleki;

-eger periyodunuz 21 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 5. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz22 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 5. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz23 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 6. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz24 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 7. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz25 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 8. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz26 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 9. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz27 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 10. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz28 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 11. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz29 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 12. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz30 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 13. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz31 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 14. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz32 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 15. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz33 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 16. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz34 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 17. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz35 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 18. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz36 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 19. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz37 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 20. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz38 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 21. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz39 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 22. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz40 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 23. günde testi kullanmaya başlayın.
HAYDİ KIZLAR TESTE BAŞLIYALIM(beyler hanım için okuyorsanız alınmayın:) )?
-temiz bir kapta idrarınızı biriktirin
-test ambalajını yırtalım
-test çubugunu idrar örnegine yerleştirelim
YALNIZ test çubugunda mark diye bir işaret var bunun üzerine çıkmasın idrar seviyesi.

-7-10 saniye bekleyin ve çıkarın testi idrar örneginden
-pozitif sonuç 40 saniyede görünür hale gelir

-negait yani olumsuz sonuç ise ortaya çıkması 10 dakkayı bulabilir.

-30 dakikadan sonra okudugumuz sonuçları lütfen kaideye almayalım.
ŞİMDİ SONUÇLARI ANLAMA ZAMANI HAYDİ HAYIRLISI
Test çubukları üzerinde 2 gizli çizgi vardır arkadaşlar. Bunlardan üstteki kontrol çizgisi alttaki test çizgisidir.

Eger yalnızca kontrol çizgisi(control line) görünüyorsa yada kontrol çizgi ve altındada test çizgisi çok çok az görünüyorsa testimiz NEGATİF=OLUMSUZ(yani yumurtlama gününüzde degilsiniz üzülmeyin tekrar deneyin pleasee)

Eger hem üstteki kontrol çizgisi hemde alttaki test çizgisi görünüyorsa HEYOOOO YAŞASIN test POZİTİF=OLUMLU yani yumurlama gününüzdesiniz.
B u pozitif çıkan günü ve ertesi günü çok iyi degerlendirin.

teşekkür ederim

bende 13. gün gördüm. kalın kalın 2 çizgi çıktı.
o gün ve ertesi gün çalıştık. geresini Allaha bıraktım.
Rabbim hayırlısı ile Ol'der inşallah.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende bugün adetimden itibaren 13. günümdeyim kasıklarımda ağrı oldu yumurtlama belirtisi diye testi dün yaptım 2 çizgi ama biri biraz silikti bugün yaptım 2. çizgi iyice koyulaştı bu sabah kandil yapılmaz belki ama çocuk için bu keyfi bidurumdeğil :KK17::KK17::KK17: :KK43:( çalışma yaptık günler çok kısıtlı iyi değerlendirmek lazım :KK43: heryerde adetin 1. gününden itibaren 11. günle 19. güne kadar şanslı günler diye yazıyo ben hep adet bittikten sonra 15.gün diye yanlış hesaplıyomuşum kaç aydır :KK58::KK58::KK58:
inşallah bu sefer tutar kaçırmam diye gün aşırı deniyoruz..sizce hergün yapmak yumurtayı yakalamak açısından şanslı değilmi yada gün aşırı çalışmak dahamı iyi olur..ne dersiniz kızlar benim gibi gün peşinde koşanlar varmı :))) allah hepimizi sağlıklı bebişlere kavuştursun..hesap yapmaktan kafayı yedim yaa:KK52::KK53::KK53::KK53::KK53:
hepinizin kandili mübarek olsun dua edelim hayırlısıyla güzel allahım hepimize anneliği tattırsın....

bende 13. gün gördüm. kalın kalın 2 çizgi çıktı.
o gün ve ertesi gün çalıştık. geresini Allaha bıraktım.
Rabbim hayırlısı ile Ol'der inşallah.

cnm mrb allah seninde gönlüne göre versin..bende çift çizgiyi görünce aynı taktiği uyguladım inşallah hayırlısıyla gebelik testindede çift çizgileri görür kalp atışlarını duycamız günü iple çekeriz :))
biraz özel olucak ama gün aşırı yöntemini uyguladınızmı yoksa sadece yumurtlama günlerindemi denediniz..ben bu ay hepsini uygulamaya çalışıyorum ama bakalım kısmet..bazı arkadaşlar hergün olunca sperm kalitesi düşüyo ve sayısı az oluyo diye yazmış kafam karıştıı :26::26::26::26: yumurta 24 içinde döllenmezse bi işe yaramıyomuş o ayıda kaçırıyoruz ne zor işmiş...birkere de hamile kalan insanlar hayalmi hurafemi :):KK52::KK52::KK52:

bende gün peşinde koşup kafayı yemek üzere olanlardanım. arkadaşım bence gününü değelerlendir. ben çift çizgi çıktığı gün ve ertesi günkü ilişki ile hamile kalmıştım

bu ay bende tukuruk mıkrskobuyla gunlermı bulmaya calıstm ve sekıllrı gorunce calstm ama 2 ser gun arayla cunku zaten spermler orda 2gun canlı kalabılyolar hergun yapıpta spermn kalıtsnı duusurmek ıstemedm ve suan beklemedeym ınsllh rabbmn ıznıyle buay herksten guzel haberlr alırız suan rahmımde baskı yapan sancılar var ve gogslerm agrmaya basladı ınsllh beebs olmstr dualarla :emir_bebek::emir_bebek:

X