Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende tukrukle ovulasyon mikroskopu aldım ama ben anlayamıyorum şekilleri bi türlü...seninki hangisinden acaba ...

bende tukrukle ovulasyon mikroskopu aldım ama ben anlayamıyorum şekilleri bi türlü...seninki hangisinden acaba ...

medı smart arkadsm olası gunlerde cok belırgınce gostrdı sekıllerı hergun yaptm ve muhtemel olan gunlerde gordm ama gordum dye de yapmamazlık etmedım buarada calıstk falan ole karısık degıl dı yanı

canım ben 12-13-14 günler temasta bulunduk.13. günde yurtmurtlamıştım zaten. evet kalitesi düşüyor diye bende şüpheye kapıldım ama ilk sayfalardaki cancer nickli arkadaşta üst üste temasta bulunmuş. hamile kalmış. gün aşırı yöntemle deneyip hamile kalanda var ama ben riske atmak istemedim ne bileyim...

medı smart arkadsm olası gunlerde cok belırgınce gostrdı sekıllerı hergun yaptm ve muhtemel olan gunlerde gordm ama gordum dye de yapmamazlık etmedım buarada calıstk falan ole karısık degıl dı yanı

benimki calista diye bi marka offf gitti o kadar para....

hadi inşallah allahın izniyle herkeşler gobekli göbekli olsun

bu arada kızlar ben malesef sigara kullanıyorum eşimde kaç kere bırakmaya çalıştık olmuyo inşallah hamiş kaldığımı ögrediğim gün bırakıcaz beraber..erkeklerde sigara kullanımı hamileliği engelliyo diye biliyorum bide eşimin ailesinde biçok kişide sperm sayısında düşüklük olduğu için ameliyat olanlar var benimde içimde bi şüpke var bizdede aynı durum varmıdır acaba allahım inşallah yoktur..bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyoruz..eşden dolayı sorun yaşayan varmı içinizde

ben bu ay predictor kullandım 12.gün başladım,14 ve 15. günlerde t çizgisi daha koyu çıktı,sonuncu testi de yapmadım arttık pozitif diye, ben daha önce de denemiştim ovulasyon testi ama pozitif görememiştim, bu ay bal tarçın çörek otu kullandım pozitifi gördüm, ümitlendim, bat a bir hafta var, bekliyorum yine... ooofff gel artık bebek noluuurrrr!!!!!!!!!!!!

Soğan kürünü ilk kez denedim sizinle paylaşmak istedim. Ben reglimin 3. gününde doktora gitmiştim ve doktor pko teşhisi koymuştu. Reglim bittikten 3 gün sonra soğan kürüne başladım 10 gün boyunca düzenli uyguladım. Kürün 9. gününde başka bir doktora gittim ve pko olmadığımı herşeyin normal olduğunu söyledi. Acaba soğan kürü kisti yok mu etti yoksa doktorlardan biri yanılıyor mu anlayamadım tabiki...

Ama soğan kürü boyunca kasıklarım ağrıdı ve devamlı akıntım vardı. 10. gün bağırsaklarımı bozduğum için bıraktım ve bıraktıktan 4 gün sonra regl oldum. son dönemde adetim 40 günde gelirken şimdi 23 günde geldi.

Şimdi adetim bittikten sonra kür yapmalımıyım başka bir kürmü denemeliyim bilemiyorum ???

ya kızlar hamile kalınamamanın sebebi erkekteki sperm sayısı ve haraketsizliği diye duymuştum bazen aklıma takılıyo eşime tahlil yaptırsam mı diye düşünüyorum...benim gibi şüpheye kapılan varmı aranızda yoksa bi ben miyim pirpirikli

biz eşimle beraber tahlil verdik hastanede sıradan bi tahlil ben de pko vardı tedavi oldum yumurtladım çatladım...ama olmadı eşim sonra özel bi labratuarda test verdi birde
ne görelim hareketlilik düşük...doktora gitti birde ne olsun varikosel emeklerimiz boşa gitti ..şimdi sil baştan ameliyat oldu ..3 ay sonra kontrol sonrada ben tekrar tedavi olcam
hiç bekleme bir an önce eşinde tahlil versin detaylı....
ya rab emeklerimizi boşa çıkarma ........

angel tabiki esinden kaynaklanıo olabilir belkide sorun onda. ama ilk once senin muayne olman onemlı kist ya da daha kotusu cikolata kisti varmı, onceleri acık bi karın ameliyatı olduysan mesela apandist gibi tuplerde yapısıklık olusmus olabilir bu muayne sırasında
gözükmez, belki yumurtalık iltihabı ya da hafif bir idrar yolu enfeksyonu, vajinal enfeksyonda hamile kalmayı engeleyebilir cnm yane kadında bir cok faktör hamileligi engeller ama erkekte öle diil

ben en son 2 sene önce doktora gitmiştim ilkdefa çatala çıktım şansıma okadar gudubet bi kadındıki ağzından lafı zor aldım ultrasonla baktı varmı bişey dedim yok dedi okadar..bu zamana kadar tek problemim akıntı sorunu oda hamile kalmayı engellermi acaba???benimde eşimin ailesinde erkeklerde sperm hareketliliği yok sayılarıda düşükmüş hep ameliyat olmuşlar çocuk için :18::18::18:bu ay da yüzüm gülmezse direk doktora muayene olmamız lazım benim yaşım 29 eşim 31 yaş sigara stress çok etkiliyo yinede bi umut yumurtlama dönemindeyim çalışmaya devam:26::26:

geçmiş olsun cnm inşallah enkısa zamanda kucağınıza alırsınız.. Allahım her evi gerçek anlamda aileye çevirsin evimizin tadı tuzu neşesi olsunlar

mrb cnm dediğin sorunlar varsa ( ki inşallah yoktur ) ultrasonla değilde alttan bişeyle bakıyolarmış :) arkadaşlarım ona jop diyolar da
beni onla muayene etmemişti doktor acaba bana gerekmi görmedi özel olmasına rağmen çok baştan savma muayene oldum zaten uyuz kadın ben ameliyat olmadım herhangi adet sorunu düzensizliğide yaşamadım çok şükür sadece şu 2 aydır bebeğe yoğunlaştık allahım herkese anne baba olmayı nasip etsin aminnnnnn...
yumurtlama gününü adetin 1. gününden itibaren hesaplıyosunuz dimi arkadaşlar ben yine bi yanlışlık yapmiyimde geçen ay yanlış hesaplayıp yumurtladıktan sonraki günler uğraşmışız işe yaramadı tabi :

arkadsm adetı duzensz gelenlere sogan kuru bırebr bende bu ay kullndm reglı oluncada bal corek otu ve tarcn mucızesne baslayacm doktrn dogru dems ne kıstler bıtırms bu sogan kuru bu ayda sende bence bal corek otu ve tarcnı uygula oda ınanlmaz ıse yaryrms ben denycem kolay gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…