Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben ilaç kullanmadım canım şimdi yeni verdi doktor reçeteden okunmuyorda semopmerik gibi bişey yazıyor adetin 5. günü kullanacakmışım 12. günde tekrar gidecekmişim.dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirim ama seviye çok düşük çıktı işin ilginci öğleden sonra yaptığım yumurtlama testi çift çizgi çıkmıştı doktora söyledim sizde polistik over var lh seviyeniz yüksek olabilir otestler sizi yanıltır dedi eve geldim tekrar test yaptım çift çizgi yok olmuştu ben boşuna kullanıyormuşum o testi.bu arada bugün adetimin 21. günü idi.20 yazmışım yanlış oldu.bide boşuna kullanmışım ilacı yazmışım ilaç değil yumurtlama testini yazacaktım

anladım cnm hayırlısı olsun:) bu arada yumurtlama hapı sanırım sana verdiği bende bu ay kullandım inşallah uğurlu gelir ikimizede:))))

araştırırken biryerdede regl içindeyken yumurtlandığı durumlarda çıkmaz diyordu belkide öyle bir durumdur.
düzenliymiş ama 24 günde bir dedi

Düzenli ise çok yüksek ihtimalle yumurtluyor olması lazım. Bence sadece 1 ay denemesin birkaç ay daha kullansın testlerden. Benim son dönemde düzenim bozuldu o yüzden testin hiç pozitif çıkmamasına çok şaşırmadım.

cevap veren herkese çoook tşkler
hamişmişimmm :KK53::KK53::KK53::KK53:
ben bebişimi kaybettiğim için tam sevinemedim ama gene de ŞÜKÜR RABBİME

ve söz veriyorum hepiniz için ayrı ayrı dua edicemmmm bu gece :KK66:)

cevap veren herkese çoook tşkler
hamişmişimmm :KK53::KK53::KK53::KK53:
ben bebişimi kaybettiğim için tam sevinemedim ama gene de ŞÜKÜR RABBİME

ve söz veriyorum hepiniz için ayrı ayrı dua edicemmmm bu gece :KK66:)

tebrık ederm allah daımını getrsın kucagınada almayı nasıp etsın ınsallh belırtılerın nelerdı arkadsm :nazar::KK64:

alin bende tebrik ediyorum seni..ALLAH kucagına almayı nasip etsin :KK64::nazar:
canım ya bişey soracam size
ben bu ay adetimi karıştırdım
ayın 13.de sancım oldu kahverengi lekeler geldi tam kan rengi değildi ertesi sabah uyandığımda kırmızılar gelmişti
şimdi ben hangi günden itibaren sayacam

merhaba kizlar oncelikle alin seni tebrik ederim allahim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eder insallah... ben bu ay ovulasyon testi yaptim yazmistim size hatta.. benim siklusum bazen 25 bazen 27 bazende 28 gun surer yani adetime kac gun var bilmiyorum ama benim bugun 24.gunum bugun hamilelik testi yaptim sabah ilk idrarla degil ama yinede yaptim ikinci cizgi cok silik cikti yani ikinci cizginin oldugu belli ama bayagi silik sizce nedir sonuc

merhaba kizlar oncelikle alin seni tebrik ederim allahim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eder insallah... ben bu ay ovulasyon testi yaptim yazmistim size hatta.. benim siklusum bazen 25 bazen 27 bazende 28 gun surer yani adetime kac gun var bilmiyorum ama benim bugun 24.gunum bugun hamilelik testi yaptim sabah ilk idrarla degil ama yinede yaptim ikinci cizgi cok silik cikti yani ikinci cizginin oldugu belli ama bayagi silik sizce nedir sonuc

canım hamilesin bence gözün aydın bendede öyle olmuştu çok silikti hamileydim yinede kan testi yaptır bi için rahatlasın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım hamilesin bence gözün aydın bendede öyle olmuştu çok silikti hamileydim yinede kan testi yaptır bi için rahatlasın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım:nazar::nazar::nazar::nazar:

canim bilmiyorum bende arkadasin dedigi gibi ilk bebegimi alti aylikken erken dogum oldu ucaga falan binmistim ondan olmaz dediler sebebini bulamadilar ama galiba cok iliskiye giriyoduk ondan oldu diye dusunuyoruz esimle.. yani o yuzden sevinemiyorumda bugun bi kan testimi yaptirsam biraz dahami beklesem off bilmiyorum tesekkur ederim sana biraz olsun icimi rahatlattin ins varsa eger allahim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin isteyenlerede zaten kendimden once onlara dua ediyodum yine edicem allahim hayirlisiyla nasip etsin herkese

canim bilmiyorum bende arkadasin dedigi gibi ilk bebegimi alti aylikken erken dogum oldu ucaga falan binmistim ondan olmaz dediler sebebini bulamadilar ama galiba cok iliskiye giriyoduk ondan oldu diye dusunuyoruz esimle.. yani o yuzden sevinemiyorumda bugun bi kan testimi yaptirsam biraz dahami beklesem off bilmiyorum tesekkur ederim sana biraz olsun icimi rahatlattin ins varsa eger allahim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin isteyenlerede zaten kendimden once onlara dua ediyodum yine edicem allahim hayirlisiyla nasip etsin herkese

canım benim bugün git ver kan neden bekliyorsun ki bekledikce insan stres yapıyor inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın canım allah onu size bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah canım bekleme bence ve banada dua edersen sevinirim canım hamişlerin duası kabul olurmuş

nihal, ikah , bblau , cibel , mavusbebek naber kızlar nasıl gidiyor.

cnm iiiyim ben sen nasılsın???gittinmi doktora??? ben pztesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim şimdi ama hiç umudum yok haftaya cuma yapcam test eğer adet olmazsam:)) cibeli bende çok merak ediyorum ama yok kaç günlerdir..inşallah oda hayırlı haberler verir bize:))))

bende hala tık yok arkadasm gogslerm felaket agrıyo ve sıs sabahlarysa yatktan kalkarken vucudum cok agır uyanyrm onun dısında herhangı bı belırtı yok en son mays 13 te reglı olmstm yanı kımyasal yasdm daha beklıyrm sızce bu belırtıler yetrmıkı evde testım var ama yaomak ıstemyrm ya gostermezse falan dye ınsallh bekleyen herkes alır bebsnı kucakalrına :nazar::2:

canım umutlandırmak ısteem ama hamıs gbısın yanı bıcok sey okudm falan hamıssndr ınsallh kan testı yaptr en azından hamıssen tedbırlerını alırsın ınsallh gonlunce olur bızlerede dua et canm :nazar::KK64::KK74:

hamiş olan arkadaşlara hayırlı olsun..:KK3:umarım emin olamayanların da tam olarak güzel haberlerini alırız.hakkaten stresli oluyormuş.regl yaklaştıkça heyecanlanıyor insan..pek umudum yok ama 3 gün var reglime..3.ayım bu ay..ovalasyon testini bulunduğum şehirde bulamadım maalesef ama getirticem bu aya bakalım inş..evlenirken fikir veren forumum inş bebek sahibi olduğumuzda da fikir vermeye devam eder..:93:

Selam canım...Çok şükür iyiyiz....Kesinleşmeden birşey yazmak istemedim pek,Rabbimin izni ile hamileyim ben...Sanırım sen de hamilesin...Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin....
Keseyi ve kalp atışlarını duyduk, ufak tefek komplikasyonlarım, sıkıntılarım var ama düzelecek Allahın izniyle...Rabbim bağışlasın bebeğimi ve tüm isteyenlere,kalbinden tüm geçirenlere tez zamanda, aratmadan evlatlar versin...

Selam canım...Çok şükür iyiyiz....Kesinleşmeden birşey yazmak istemedim pek,Rabbimin izni ile hamileyim ben...Sanırım sen de hamilesin...Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin....
Keseyi ve kalp atışlarını duyduk, ufak tefek komplikasyonlarım, sıkıntılarım var ama düzelecek Allahın izniyle...Rabbim bağışlasın bebeğimi ve tüm isteyenlere,kalbinden tüm geçirenlere tez zamanda, aratmadan evlatlar versin...

siteyi gezerken rastladım bu mutlu habere inan çokk sevindim sağlıcakla al kucağına canım ben daha yeniyim bişey soracam
20 nisan
18 mayıs
13-14 haziran son 3 ayın adet tarihim şimdi bu ay çalışmalara nezaman başlamalıyım cevap verirsen çokk sevinecem önerilerin varmı

siteyi gezerken rastladım bu mutlu habere inan çokk sevindim sağlıcakla al kucağına canım ben daha yeniyim bişey soracam
20 nisan
18 mayıs
13-14 haziran son 3 ayın adet tarihim şimdi bu ay çalışmalara nezaman başlamalıyım cevap verirsen çokk sevinecem önerilerin varmı

Teşekkürler canım.Darısı tüm isteyenlere...Senin adetlerin 27-28 gün.Bu ay muhtemelen 27-28 haziran gibi de yumurtlama günün oluyor...
24 haziran gibi çalışmalara başlarsan ve 29-30 hazirana kadar çalışırsan en verimli günlerini değerlendirirsin...Gün aşırı ilişki de olur, eşinde bir sıkıntı yoksa her gün de olur...Bence her gün şansı daha da artırabilir.

Teşekkürler canım.Darısı tüm isteyenlere...Senin adetlerin 27-28 gün.Bu ay muhtemelen 27-28 haziran gibi de yumurtlama günün oluyor...
24 haziran gibi çalışmalara başlarsan ve 29-30 hazirana kadar çalışırsan en verimli günlerini değerlendirirsin...Gün aşırı ilişki de olur, eşinde bir sıkıntı yoksa her gün de olur...Bence her gün şansı daha da artırabilir.

cevap verdiğin için sağol canım
yani 24 den 30 kadar hergün çalışayımmı doğrumu anlamışım

X