Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

caım merhaba, ben o kadar cesaret edemezdim etmezdim, vajinal usg bile drlar bazıları sıcak bakmıyor hamileyken kaldı ki işin hijyen enfeksiyon olayı var allah korusun, senin beklenmeyen adet tarihin ne zaman

MAYISIN 13 de enson kımyasal yasdm adet gunumde bakalım ıste beklıyrm daha benmde garbme gttı o yontem canm
:KK20:

bugünden beri kasıklarım çok ağrıyo özellikle sol kasık... adet öncesi batmalar olur ya öyle yani.. ben yumurtalık ağrısı diyorum ama hamiş miyim yoksa :)))) insan kendini dinleye dinle nasılda kafayı yiyo ama :)))

kızlar bana yardımcı olabilir misiniz?
ben tükürükle yapılan ovülasyon testinden aldım..
9 haziran da eğrelti otlarını gördüm
10 haziran da otlar yoktu ve 10 haziran gecesi ilşki oldu
11 haziran da otlar yine yok
bu arada 9 haziran reglimin 12. günü ve ben düzenli 28 günde regl görüyorum.
13. günü ilşki yaşamış oldum o gün çatlar mantığıyla
ama ne bir akıntım oldu ne de yumurtalıklarımda ağrı sancı
sizce ben doğru zamanı ayarladım mı?
beceremedim mi?

selam kızlar nihalcim seni merak ettim klomen kullanıcaktın diye hatırlıyorum ?

ne var ne yok ?

cnm merhaba bende bakıyorum arasıra kimseler yok:) ben biraz önce geldim doktordan 2 tane işe yarayabilecek yumurtam varmış biri 13 diğeri 11mm pzstesi tekrar gitcem bakalım nolcak:)

sen naptın cnm ?cibeldemiroğluda bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olcaktı ama oda hiç girmiyo buaralar....

cnm merhaba bende bakıyorum arasıra kimseler yok:) ben biraz önce geldim doktordan 2 tane işe yarayabilecek yumurtam varmış biri 13 diğeri 11mm pzstesi tekrar gitcem bakalım nolcak:)

sen naptın cnm ?cibeldemiroğluda bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olcaktı ama oda hiç girmiyo buaralar....

iyiyim canım bende bu ay 2 gün geciktim sonrada kahverengi bi akıntı oluştu ama kanamaya döndü bu kahve akıntı devam etti çok yüksek ihtimalle enfeksiyon var pazartesiyi bekliyorm doktora gidicem bende. bu ayda böyle tedavi ile geçer antibiyotık verir muhtemelen. bu ay rahatım o yüzden valla bat'a bile bakmadım ne zman diye.
senin yumoşlarda baya büyümüşler çatlatma iğnesimi yapıcak? hadi bakalım inş. bu ay gelir bebiş bende eylül ekim gibi klomen kullanayım diyorum bi yazıda atlatayımda

iyiyim canım bende bu ay 2 gün geciktim sonrada kahverengi bi akıntı oluştu ama kanamaya döndü bu kahve akıntı devam etti çok yüksek ihtimalle enfeksiyon var pazartesiyi bekliyorm doktora gidicem bende. bu ayda böyle tedavi ile geçer antibiyotık verir muhtemelen. bu ay rahatım o yüzden valla bat'a bile bakmadım ne zman diye.
senin yumoşlarda baya büyümüşler çatlatma iğnesimi yapıcak? hadi bakalım inş. bu ay gelir bebiş bende eylül ekim gibi klomen kullanayım diyorum bi yazıda atlatayımda

cnm inş.bişey yoktur bendede oluyo adet başlarken öle bazen...doktoru aradım cnm bi tahlil istemişti E2 diye 247 çıkmış onu söledim oda çok iyi pztesi çatlatırız geç kalma dedi:)iğnemi yapcak acaba ya çokta korkarım iğneden:KK43: neyse hayırlısı artık:)sen bu ay kullanıyomusun cnm testlerden bende var geçen aydan kalma ama daha hiç yapmadım yarın yaparım bi tane bakalım nasıl çıkcak:)

slm nihancım nasılsın nasıl gidiyor ben uzun zamandır girmiyorum tek tek sayfaları okudum.ben bu ay biraz kafamı uzaklaştırayım dedim ondan girmedim ama yine dayanamadım girdim.dün çift çizgiyi gördüm gibi dün ilişki oldu ilginçtir 3-4 günden beri sol kasığım ağrıyordu dünde ağırdı bayağı.bugün çizgi azalmıştı bakalımartık ben nasip diyorum artık.allah kısmet ederse.psikolojimde bozuldu bebek sesi duyuyom ağlayacak gibi oluyorum artık çok istiyorum kısmet artık inşallah olur.allah hepimizn yardımcısı olsun inşallahh...

slm nihancım nasılsın nasıl gidiyor ben uzun zamandır girmiyorum tek tek sayfaları okudum.ben bu ay biraz kafamı uzaklaştırayım dedim ondan girmedim ama yine dayanamadım girdim.dün çift çizgiyi gördüm gibi dün ilişki oldu ilginçtir 3-4 günden beri sol kasığım ağrıyordu dünde ağırdı bayağı.bugün çizgi azalmıştı bakalımartık ben nasip diyorum artık.allah kısmet ederse.psikolojimde bozuldu bebek sesi duyuyom ağlayacak gibi oluyorum artık çok istiyorum kısmet artık inşallah olur.allah hepimizn yardımcısı olsun inşallahh...

cnm merhaba adet günlerimiz hemen hemen aynı seninle bu ay:)inşallah aynı anda seviniriz:)ben bu ay klomen kullandım cnm yarında kontrole gitcem çatlatma iğnesi olcam sanırım.inşallah bi sonuç alırım ama ilk olduğu için çok umudum yok:KK43:ama yinede allah büyük inşallah gelir bebişlerimiz:):KK66::KK66:

slm nihal sana bir sorum olacak.. klomen ve çatlatma ignesini aşılama için mi yaptırıyorsun yoksa sadece yumurta çatlasın die mi

slm nihal sana bir sorum olacak.. klomen ve çatlatma ignesini aşılama için mi yaptırıyorsun yoksa sadece yumurta çatlasın die mi

yok cnm aşılama diil benimki klomen daha kaliteli yumurta gelişsin diye verdi doktorum,çatlatma iğnesinide vücut birden fazla yumurtayı çatlatamaz diye yapcak sanırım ama daha belli değil bugün 12.de randevum var bakalım nolcak:)

yok cnm aşılama diil benimki klomen daha kaliteli yumurta gelişsin diye verdi doktorum,çatlatma iğnesinide vücut birden fazla yumurtayı çatlatamaz diye yapcak sanırım ama daha belli değil bugün 12.de randevum var bakalım nolcak:)

nihalll bomba güzel haberlerle gelirsin inşallah arkadaşım

hadi bakalımm ozaman güzel haberlerle gel inşallahh :103:

hadi bakalımm ozaman güzel haberlerle gel inşallahh :103:

sağolasın canım anca girebildim çatlatma iğnemi oldum 2 tane yumurta varmış biri 19mm diğeri 15mm olmuş doktor 19mm olanı kaçırmayalım dedi 12de iğnemi oldum 3 gün çalışın dedi:) bakalım inşallah olur ama bu tedaviyle ilk seferinde hamile kalan çok az sanırım forumdan okuduğum kadarıyla.neyse yapcak bişey yok artık 14 gün sonra sonucu öğrencem inşallah.

hayırlısı olsun nihalcim inşallah ilkinde tutar senin güzel haberler verirsin bize..
bende ne yapacagımı sasırdım valla, ne tedavi yaptırsam diye birde ilk olacagı için bilmemezlik var.bizim bir sorun gözükmüyor ama yinede olmuyo bir buçuk senedir.her ay hüsrana ugramaktan bıktım..hemen olsun istiyorum.sanki artık son umutlarımı yasıyorum daha kalmadı o heyecan içimde.ramazandan sonraya kadar olmazsa bende aşılama yaptırayım diyorum cok üzülüyorum :85:

sağolasın canım anca girebildim çatlatma iğnemi oldum 2 tane yumurta varmış biri 19mm diğeri 15mm olmuş doktor 19mm olanı kaçırmayalım dedi 12de iğnemi oldum 3 gün çalışın dedi:) bakalım inşallah olur ama bu tedaviyle ilk seferinde hamile kalan çok az sanırım forumdan okuduğum kadarıyla.neyse yapcak bişey yok artık 14 gün sonra sonucu öğrencem inşallah.

kuzum süperrr çok seindim aaa umutsuzluk yok 3 gün kolay gelsin size, :))) rast gelsin sonuçta çok güzel yumoşlar olmuş, nasip kısmet hayrılısıyla inşallah.

kuzum süperrr çok seindim aaa umutsuzluk yok 3 gün kolay gelsin size, :))) rast gelsin sonuçta çok güzel yumoşlar olmuş, nasip kısmet hayrılısıyla inşallah.

CNM ya çok saol inşallah tutar bu sefer:))) valla artık çalışma yaparken bile dua edesim geliyo tutsun diye:):KK69: delirdim yani artık sanırım:)

sen nasılsın bebiş nasıl????????

hayırlısı olsun nihalcim inşallah ilkinde tutar senin güzel haberler verirsin bize..
bende ne yapacagımı sasırdım valla, ne tedavi yaptırsam diye birde ilk olacagı için bilmemezlik var.bizim bir sorun gözükmüyor ama yinede olmuyo bir buçuk senedir.her ay hüsrana ugramaktan bıktım..hemen olsun istiyorum.sanki artık son umutlarımı yasıyorum daha kalmadı o heyecan içimde.ramazandan sonraya kadar olmazsa bende aşılama yaptırayım diyorum cok üzülüyorum :85:

cnm benimde ilk tedavim bu ay önceden tedavi denilince çok büyük olaylar bekliyodum meğer bi ilaç bi iğneymiş bence sende hiç daha fazla bekleme bak ben bir kere hamile kaldım (malesef kürtaj oldum:KK43:ama ondan sonra 1 yıl geçti ve ben hamile kalamadım eşimin sperm sayısı sınırda çıktı ama haraketlilik ve morfoloji iii olduğundan doktorlar kesinlikle normal dedi benim bütün hormon testlerim yumurtlamam vs herşey normal çıktı ama canı istemeyince gelmiyo işte bebişler:) bence sende bekleme en azından bu ufak tedavilerle şansını %15 artırmış oluyosun:)

X