Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sağolasın canım anca girebildim çatlatma iğnemi oldum 2 tane yumurta varmış biri 19mm diğeri 15mm olmuş doktor 19mm olanı kaçırmayalım dedi 12de iğnemi oldum 3 gün çalışın dedi:) bakalım inşallah olur ama bu tedaviyle ilk seferinde hamile kalan çok az sanırım forumdan okuduğum kadarıyla.neyse yapcak bişey yok artık 14 gün sonra sonucu öğrencem inşallah.

canım hayırlı olsun hadi bakalım inş. tutar. hem başkalarının ilk seferde tutmaması seninkininde tutmayacağı anlamına gelmez sen bu 3 günü değerlendir bakalım bende merakla bekliyorum

canım hayırlı olsun hadi bakalım inş. tutar. hem başkalarının ilk seferde tutmaması seninkininde tutmayacağı anlamına gelmez sen bu 3 günü değerlendir bakalım bende merakla bekliyorum

inşallah cnm ya :)valla dün çalışmıştık şimdi 3 gün daha çok zor geliyo aslında ama napim artık yapcak bişey yok leylekle gelemiyo malesef bebişler:)en azından içim rahatladı ilk aşamada bi sorun çıkmadı yani yumurtalar gelişti klomene cvp verdi v.s. bu ay olmasa bile artık içim daha rahat:)sen ne alemdesin kaçıncı günün?test yapıyomusun?

CNM ya çok saol inşallah tutar bu sefer:))) valla artık çalışma yaparken bile dua edesim geliyo tutsun diye:):KK69: delirdim yani artık sanırım:)

sen nasılsın bebiş nasıl????????

ben 2 ay çalışma yapmıştım çok sıkılmıştım haklısın ama dediğin gibi keşke leylekler getirse, 3 gün nedir :) sonu çok güzel olcak.

ben iyiyim bebek nasıl bilmiyorum cmt günü gitcez dr a

ben 2 ay çalışma yapmıştım çok sıkılmıştım haklısın ama dediğin gibi keşke leylekler getirse, 3 gün nedir :) sonu çok güzel olcak.

ben iyiyim bebek nasıl bilmiyorum cmt günü gitcez dr a

inşallah cnm ya hayırlısıyla allah isteyen herkese versin...tabi banada inşallahhhhhhh:)))

cnm nasılsın burda olduğunu görünce yazim dedim:)ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım:)hayırlısı bakalım sen nasılsın?

bende iyiyim hamdolsun canım..
çok sevindim senin adına..
inşallah tedavim pozitif sonuçlanır...
yakınmı bat...
bende değişen bişey yok..
bu ay ovulasyon testim yoktu...
yapamadım..
zaten hiç ağrım vs de olmadı..
sanırım yumurtlama olmadı bu ay..
zaten temmuz sonunda transfer için startı veriyoruz allahın izniyle...:18::18:

bende iyiyim hamdolsun canım..
çok sevindim senin adına..
inşallah tedavim pozitif sonuçlanır...
yakınmı bat...
bende değişen bişey yok..
bu ay ovulasyon testim yoktu...
yapamadım..
zaten hiç ağrım vs de olmadı..
sanırım yumurtlama olmadı bu ay..
zaten temmuz sonunda transfer için startı veriyoruz allahın izniyle...:18::18:

inşallah cnm bakalım başladık yavaş yavaş bizde tedaviye:)bu ay olmazsa bi ay ara vercem tatile falan gitcez dinlenmiş olurum o arada:)
belli olmaz cnm belki bebiş süpriz yapar:)buarada çatlatma iğnesini bugün oldum cnm yani 14 gün sonra oluyo sanırım bat... seninki nezaman cnm?

kızlar bana yardım edin lütfeeeeennnn

benim bebeğim karnımda öldü ve kürtajla aldılar. üzerinden 7 gun geçince dr kontrolde iyileştiğimi,rahmin kapandığını çalışmalara devam edebilceğimi söyledi.. bende devam ettim . 33 gun adet döngüm.. 33. gün gebelik testi ovulasyon testi falan yaptım öylesine hep negatifti.. sonra bugun 41. gün iyice endişelendim adet gelmedi diye gebelik testleride negatif çıkıyodu.. neyse koştum bir hışım banyoya idrar testini tekrar yaptım bu sabah çok silik çizgi çıktı,ovulasyon testi yaptım hep silik çıkan test bariz iki çizgi çıktııı.. bu ne şimdii ??????

benim bebeğim karnımda öldü ve kürtajla aldılar. üzerinden 7 gun geçince dr kontrolde iyileştiğimi,rahmin kapandığını çalışmalara devam edebilceğimi söyledi.. bende devam ettim . 33 gun adet döngüm.. 33. gün gebelik testi ovulasyon testi falan yaptım öylesine hep negatifti.. sonra bugun 41. gün iyice endişelendim adet gelmedi diye gebelik testleride negatif çıkıyodu.. neyse koştum bir hışım banyoya idrar testini tekrar yaptım bu sabah çok silik çizgi çıktı,ovulasyon testi yaptım hep silik çıkan test bariz iki çizgi çıktııı.. bu ne şimdii ??????

canım hayırlısı olsun sanırım gebesin:KK9::KK9::KK9:
hem gebelik testin silik çıkmış hemde 41. gün ovulasyon testin pozitif....
bence kanda baktır bir an önce...

canm bende duymustum adetne yakın ovlsyon testnde cızgsı cıft cıkp hamıle olanları gozun aydn ınsallh kesınlesr kan testı yaptr emın ol bırde bu sure boyunca varmıydı adetne yonelık bı belırtı suan ne gbı degısıklıkler yada degsmeyen aynı belırtılerın var :KK64:ınsallh sevındrcı haberı alırsın rabbm kımsenın kucagnı bos brakmasın :nazar:

selam arkadaslar,
ovuslasyon testini 1 ay boyunca kullanan bir arkadasım var hiç kesmeden ve hiç pozitif sonuc cıkmamıs, bu durumda hiç yumurtlamadığı anlamına mı geliyor?

selam arkadaslar,
ovuslasyon testini 1 ay boyunca kullanan bir arkadasım var hiç kesmeden ve hiç pozitif sonuc cıkmamıs, bu durumda hiç yumurtlamadığı anlamına mı geliyor?

Sanırım öyle ben de son 1 aydır sabah akşam hiç aksatmadan test yaptım. Hiç pozitif sonuç çıkmadı. Sadece 2. çizginin silik çıktığı günler oldu onları da değerlendirdik. Bugün regl olmayı bekliyorum. Sanırım pozitif sonuç çıkmayınca yumurtlamamış oluyorsun. Arkadaşının adeti düzenli mi biliyor musun?

alin inşallah bebişn gelmiştir cnm koş bi kan testi yaptır bizde sevinelim burda topikte hamile hbr almayalı uzun zaman oldu:))))))))))))

alin inşallah bebişn gelmiştir cnm koş bi kan testi yaptır bizde sevinelim burda topikte hamile hbr almayalı uzun zaman oldu:))))))))))))

slm nihan bugün doktora gittim adetimin 20. günü yumurtlama testi kullanıyorum dedim çift çizgi çıktı dedim bana progestron testi yaptı ne işe yarar onuda bilmiyorum değerim çok düşük çıktı 0.33 çıktı
5.16-18.5 folikül
5.16-18.5 ovulasyon
0.08-0.78 luteal faz olmalıydı
doktor dediki 10 12 çıkmazsa yumurtlama yok demektir testler sizi yanıltıyor dedi bende polistik over var ya lh seviyesi hep yüksek çıkarmış o testler size yaramaz dedi anlayacağın boşuna 2-3 aydır kullanmışım o ilacı

slm nihan bugün doktora gittim adetimin 20. günü yumurtlama testi kullanıyorum dedim çift çizgi çıktı dedim bana progestron testi yaptı ne işe yarar onuda bilmiyorum değerim çok düşük çıktı 0.33 çıktı
5.16-18.5 folikül
5.16-18.5 ovulasyon
0.08-0.78 luteal faz olmalıydı
doktor dediki 10 12 çıkmazsa yumurtlama yok demektir testler sizi yanıltıyor dedi bende polistik over var ya lh seviyesi hep yüksek çıkarmış o testler size yaramaz dedi anlayacağın boşuna 2-3 aydır kullanmışım o ilacı

hangi ilaçı kullanmıştın sen cnm?hem pko varsa geç yumurtluyosundur 20.gün düşük çıkması normal.14.gün yumurtlayanlarda 21.gün bakılıyor o hormona.senin kaçıncı gün positif çıktı cnm testlerin?

hangi ilaçı kullanmıştın sen cnm?hem pko varsa geç yumurtluyosundur 20.gün düşük çıkması normal.14.gün yumurtlayanlarda 21.gün bakılıyor o hormona.senin kaçıncı gün positif çıktı cnm testlerin?

ben ilaç kullanmadım canım şimdi yeni verdi doktor reçeteden okunmuyorda semopmerik gibi bişey yazıyor adetin 5. günü kullanacakmışım 12. günde tekrar gidecekmişim.dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirim ama seviye çok düşük çıktı işin ilginci öğleden sonra yaptığım yumurtlama testi çift çizgi çıkmıştı doktora söyledim sizde polistik over var lh seviyeniz yüksek olabilir otestler sizi yanıltır dedi eve geldim tekrar test yaptım çift çizgi yok olmuştu ben boşuna kullanıyormuşum o testi.bu arada bugün adetimin 21. günü idi.20 yazmışım yanlış oldu.bide boşuna kullanmışım ilacı yazmışım ilaç değil yumurtlama testini yazacaktım

Son düzenleme:
Sanırım öyle ben de son 1 aydır sabah akşam hiç aksatmadan test yaptım. Hiç pozitif sonuç çıkmadı. Sadece 2. çizginin silik çıktığı günler oldu onları da değerlendirdik. Bugün regl olmayı bekliyorum. Sanırım pozitif sonuç çıkmayınca yumurtlamamış oluyorsun. Arkadaşının adeti düzenli mi biliyor musun?

araştırırken biryerdede regl içindeyken yumurtlandığı durumlarda çıkmaz diyordu belkide öyle bir durumdur.
düzenliymiş ama 24 günde bir dedi

Son düzenleme:
X