Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ay cnm ya inşallah bi faydası olur banada 5.gün iç 12.gün kontrole gel dedi inş. kist falan yapmaz ondan korktum buarada sen hangi marka ovulasyon testi aldın cnmcım ya ben karar veremedim:)

eee iğneyi nezaman olcan cnm?

cnm oldum bıle çoktan çalışmlara bıle başladık bugun 15 gunum 12 gunumde vurundum ığneyı ınş sende görurusun faydasını cnm GALENIK OVULASYON TEST ÇOK GUZEL ben çok memnunum ondan alabılırsın bnm ksıt olmadı geçen ay kullandım adetımıde duzenlı gördum doktorum sırf tedavı olsun dıe çatlatma iiğnesını verdı

ayyy inşallah bendede kist falan yapmaz cnm ya iğneyi göbektenmi vuruldun cnmcım sen?acıyomu kız... ayyy korktum şimdi:)

arkdslar bende 2,3gun once yaptıgm testlerde 2.czgı koyuydu ama tamda koyu olmadı gozle gorulcek koyuluktaydı dun ve bugunse 2.cızgı sılık cıktı o koyu cıkan gunlerde yumrtladm dyorum kendmce bugn son testmı yaptm sılık cktı bakalım sımdı beklemedeyız dua edın banada eger hamıs olursam yazcam buraya paylascam sızlerle ınsallh hersy gonlumzce olurr

yapmaz korkma
yok kalçadan vurundum .:)) korkma acmıo cnm bnm

evet cnm şimdi netten okudum yumurtlama olmayanlarda birde kisti olanlarda kist yapabiliyomuş.neyse inş. bu sefer bebişlerimiz gelir yailk defa tedavi için hap kullancam ya sanki daha çok ümitlendim :) ama olmazsada üzülmicem nasıl olsa başladık artık yavaş yavaş tedavye :)))

cnm napıyosun?gittinmi doktora???bebiş nasıl ???

yok salı günü gitcem nihalcim, valal hiç bilmiyorum ama hiçbir belirtim yok mide bulantısı vss. bir kasık ağrım var o kadar allah hayır etsin inşallah.
seni ve cibeli takip ediorum, inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz, kandiliniz mübarek olsun çok öpüyorum.

Mrhb bayanlar bende bu 7. Ayda iki séné olucak evleneli bi kere hamile kaldim ve 22 haftalikken aniden suyum geldi yasamadi bebegim o olayin uzerinden bes ay gecti bu ay bende ovulasyon testi alip denemek istedim yazdiklarinizi okudum bende yazmak istedim Dun esimle birlikte aldim fransadayim ben burda tukrukle kullanilan pahali oldugndan pek Alan yokmus satmiyolarmis bende idrarla yapilandan aldim bildigimiz hamilelik testi gibi icinde 7 tane var 22.5 € markasi mylan. Dun 9. Gunumdu denedim tek cizgi cikti bakalim her gun deniycem insallah hayirlisiyla bizde bebeklerimize kavusuruz saglikli sihhatli insallahhh bu arada kandiliniz mubarek olsun rabbime bol dua edelim insallah hayirlisyla dualarimizi Kabul eder insallh:80:

haberdar et cnm bizide .... inşallah güzel haberlerle dönceksin:))) bizde sana sorarız artık belirtilerimizi:)))

kızlar 13.günümde kopkoyu 2 çizgi vardı akşam çalıştık.
14.gün yani dün 2.çizgi silikleşmişti az biraz, yine çalıştık.
çok heyecanlanıyorum yaaaa.
tutma ihtimali ne? tutucakmı?
geçsin günlerrrrrrrr

cnm hayırlısı olsun inşallah tutar ...benim malesef 4 ay oldu testi kullanalı ama hala gelmedi bebeiş:ama belli olmaz bu işler..çalışma günlerin iii inşallah tutar:)nezamandır istiyosunuz cnm siz?

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, ne zamandır görüşemedik nasılsınız? Güzel haberler var mı?

cnm slm nasılsın?hello kitty hamiş:) biz beklemekteyiz hala bende bu ay klomen kullancam cnm ama çok tedirgin oldum kist falan olurmu diye...sen kullandınmı cnm hiç bu hapı?sen naptın uzun zamandır yoktun...varmı gelişme???

Yok canım, inşallah önümüzdeki günlerde güzel haberler verebilirim.
Hello kitty'yi de tebrik ederim, çok sevindim
Uzun zaman adet göremedi filan değil mi, testler de negatif çıkıyordu, hamile miymiş meğerse
Süper maşallah
Ben klomen kullanmadım hiç, ama arkadaşım kullanıyor...Doktorun çatlatma iğnesi verdi mi kendiliğinden mi çatlasın dedi?

yok cnm daha bişey demedi 10.gün kontrole gel dedi ama ben iğne isticem sanırım kist olma ihtimali daha azmış ozaman dimi?senin arkadaşın iğne oldumu cnm?

yok cnm daha bişey demedi 10.gün kontrole gel dedi ama ben iğne isticem sanırım kist olma ihtimali daha azmış ozaman dimi?senin arkadaşın iğne oldumu cnm?

Benim arkadaşım iğne olmuyor, doktor kendiliğinden çatlasın demiş. Ama zaten kontrole gideceğine göre, yumurtlama takibi yapacak doktor, çatlayacağı zamanı görecektir ve size ona göre ilişki önerir canım. Zaten sonra çatlayıp çatlamadığını da usg veya tahlille anlayabiliyorsun. Çok dert etme bana kalırsa...

hello kıty ı bende tebrık edrm allh kucagna almayı nasıp etsn uzun zaman reglı olmyı bekledı uzun uzun okudm yazılanları nıhal hanm szde bayadr ugrasyrsunuz bu guzel ve anlamlı gunde dıkerım hepımız hamıle kalabılırız aslında hersyın hayırlısı dıyelım ve dua edelım yaratan vaktı ve zamanını cok ıyı bılıyor ve bzede tedbır almak caba gostermek ve en mesakatlısıde beklemek dusuyor bugun herkes bırbırıne dua etsın ve guzel enerjılerı dualarla bırbırımıze gondrelım.buay bende testtn kullandm ve suan beklemekteyım ınsallh guzel haberlerın lıstesını hepımız yaparız buradan ve beraber bı hamılelık surecı yasarızbebek ısteyen herkes bugun benım dualarımda olcak.hepınızın kandılı mubarek olsun arkadaslarrrrr

cnm hayırlısı olsun inşallah tutar ...benim malesef 4 ay oldu testi kullanalı ama hala gelmedi bebeiş:ama belli olmaz bu işler..çalışma günlerin iii inşallah tutar:)nezamandır istiyosunuz cnm siz?

canımm 6 ay önce düşük yaptım.
ogün bugün korunmuyoruz.
bir süre umursamadım ama geçen ay ve şimdi çok istekliyim ve ümitliyimmm:26:
inşallah ssanada banada piyango vurur inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…