-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.601
ay cnm ya inşallah bi faydası olur banada 5.gün iç 12.gün kontrole gel dedi inş. kist falan yapmaz ondan korktumbuarada sen hangi marka ovulasyon testi aldın cnmcım ya ben karar veremedim:)
eee iğneyi nezaman olcan cnm?
cnm oldum bıle çoktan çalışmlara bıle başladık bugun 15 gunum 12 gunumde vurundum ığneyı ınş sende görurusun faydasını cnm GALENIK OVULASYON TEST ÇOK GUZELben çok memnunum ondan alabılırsın bnm ksıt olmadı geçen ay kullandım adetımıde duzenlı gördum doktorum sırf tedavı olsun dıe çatlatma iiğnesını verdı
ayyy inşallah bendede kist falan yapmaz cnm yaiğneyi göbektenmi vuruldun cnmcım sen?acıyomu kız... ayyy korktum şimdi:)
yapmaz korkma
yok kalçadan vurundum .:)) korkma acmıo cnm bnm
nabersiniz kızlar. parpalım (cibelcim) bblauu nabersiniz
bblau nunhiç sesi çıkmyor
cnm napıyosun?gittinmi doktora???bebiş nasıl ???
yok salı günü gitcem nihalcim, valal hiç bilmiyorum ama hiçbir belirtim yok mide bulantısı vss. bir kasık ağrım var o kadar allah hayır etsin inşallah.
seni ve cibeli takip ediorum, inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz, kandiliniz mübarek olsun çok öpüyorum.
kızlar 13.günümde kopkoyu 2 çizgi vardı akşam çalıştık.
14.gün yani dün 2.çizgi silikleşmişti az biraz, yine çalıştık.
çok heyecanlanıyorum yaaaa.
tutma ihtimali ne? tutucakmı?
geçsin günlerrrrrrrr
Selam arkadaşlar, ne zamandır görüşemedik nasılsınız? Güzel haberler var mı?
cnm slm nasılsın?hello kitty hamiş:) biz beklemekteyiz hala bende bu ay klomen kullancam cnm ama çok tedirgin oldum kist falan olurmu diye...sen kullandınmı cnm hiç bu hapı?sen naptın uzun zamandır yoktun...varmı gelişme???
Yok canım, inşallah önümüzdeki günlerde güzel haberler verebilirim.
Hello kitty'yi de tebrik ederim, çok sevindim
Uzun zaman adet göremedi filan değil mi, testler de negatif çıkıyordu, hamile miymiş meğerse
Süper maşallah
Ben klomen kullanmadım hiç, ama arkadaşım kullanıyor...Doktorun çatlatma iğnesi verdi mi kendiliğinden mi çatlasın dedi?
yok cnm daha bişey demedi 10.gün kontrole gel dedi ama ben iğne isticem sanırım kist olma ihtimali daha azmış ozaman dimi?senin arkadaşın iğne oldumu cnm?
Benim arkadaşım iğne olmuyor, doktor kendiliğinden çatlasın demiş. Ama zaten kontrole gideceğine göre, yumurtlama takibi yapacak doktor, çatlayacağı zamanı görecektir ve size ona göre ilişki önerir canım. Zaten sonra çatlayıp çatlamadığını da usg veya tahlille anlayabiliyorsun. Çok dert etme bana kalırsa...[/QUOTE
ay nebilim cnm ya hayırlısı artık anlamadığım ben yumurtluyorum zaten niye bu hapı verdiki bana...ama inşallah bi işe yarar:))))
cnm hayırlısı olsun inşallah tutar ...benim malesef 4 ay oldu testi kullanalı ama hala gelmedi bebeiş:ama belli olmaz bu işler..çalışma günlerin iii inşallah tutar:)nezamandır istiyosunuz cnm siz?