Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canımm 6 ay önce düşük yaptım.
ogün bugün korunmuyoruz.
bir süre umursamadım ama geçen ay ve şimdi çok istekliyim ve ümitliyimmm:26:
inşallah ssanada banada piyango vurur inşallahhhhh

inşallah cnm bende 1.5 yıl önce kürtaj olmuştum 6 ay korunduk sonrada bidaha olmadı malesef ama bir gün olcak biliyorum bu ay klomen kullanıcam ilk defa belki böle olur:)inşallah allah isteyen herkese verir cnm bebişlerini:)))))))))

tabikide olucak.
olumlu düşünn olucak olucakkkk

kürtajdan sonra anca toparlanır yumurtalıklar.
ben kürtajsız düşük yaptım onda bile doktor bir süre gebe kalamayabilirsin yumurtalıklar kendisini toparlıcaktır dedi.

haberdar et cnm bizide .... inşallah güzel haberlerle dönceksin:))) bizde sana sorarız artık belirtilerimizi:)))

nihalcim inşallah canım güzel haberle dönerimd öyle olur. çokda anlarım ya belirtiden peh peh peh

bblau yok regl olmadım olmadım diye dolanıyordum ya 23 nisanda gelmişti zatı şahaneleri 35.günde tesadüf öğrendim hamile olduğumu dr gittik kese var bebe yoktu salı günü gitcem ama bacım hiçbir belirti yok bakalım sonum ne olacak. 9 aydır 2 ayda ilaçsız regl olabildim.

ilkah çok teşekkür ederim bacım hamile kaldım diyen değil sağlıklıca bebeğim kucağımda diyen öğünsün, canım kürtajdan sonra 65.günde ilaçla regl oldum sonra sapıttı tahliller dr kontroleleri bişi çıkmadı, kürtajdan 9 ay sonra hamilelik geldi ama bakalım sonumuz ne olacek. umarım sağlıklı bebek yada bebekler tutunmuştur annesine çılgın yolculuk başlamıştır.

tüm arkadaşlarım ve kendim için dua ediyorum mevlam yüzümüze gülsün kucaklarımızı boş bırakmasın tez zamanda gelsin sağlıklı bebelerimiz.

Merhaba kızlar, bişey soracam bu idrarla yapılan ovülasyon testlerinde kaç gün önceden silikte olsa çift çizgi çıkmaya başlıyor? 6 gündür yapıyorum hep aynı çift çizgi çıkıyor, silik ikinci çizgim ama hep aynı koyulukta bi gün öncesinden. Ben geç yumurtluyorum, döngüm 32 gün genelde, son bi kaç aydır sapma olabiliyor. Ben de 12. günden itibaren test yapmaya başladım hep aynı, bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen...

Canım 2.çizgiyi diğeriyle aynı koyulukta gördükten 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyo.
ben 2.çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü çalıştım.
şimdi beklemedeyim.
sanada kolay gelsin.
tutar inşallah.

ınsallh hamıle arkadslarn hepsı kucaklarına almak nasıp olsn.hello kıty bende kımyasal gecrdm sanırm sendee oyle olmstu yanlıs okumadysam sen kımyasaldan snra hemen mı hamıle kaldn canm braz acıklarmsn cok arastrdmda

yok canım benim kimyasal değildi. 5 haftalık kese ve bebek göründü sonra 6.hafta kalp atışı için gel dedi dr gideceğimden 1 gün önce kanamam geldi ama parlak kırmızı renkteydi snra iğne falan yapıldı
bebek tutundu ama kalbi çok az atıyordu ve yaklaşık 9. haftada kürtaj oldum..

arkadaşlar, ben medisamart ve core marka strip ovulasyon testi almıştım. Hepsini kullanamadan hamile kaldım Allah'a şükür. şimdi elimde 12 tane core, 3 tane de medismart test var. bunları ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum. ben kullandığım ay hamile kaldım, belki benden sonra birine daha uğur getirirler..isteyen özel mesaj atabilir. sanırım adres vermenize gerek yok, kargo şubesine gönderiliyo diye biliyorum.

not: ücret talep etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın..

Son düzenleme:

yaptıgın cok guzel bırsey umarım alcak olana ugur getırır ve ıhtıyacı olana gder ınsallh canm teskkurler

Merhaba kizlar benimde bi sorum olucak bilgisi olan aydinlatirsa cok sevinicemm.Ben 19 mayista cift kirmizi cizgiyi gorum calismalarimi yaptim 20 mayis tek cizgi 21 mayistan itibaren tekrar cift cizgi cikmaya basladi bu gune kadar bu cift cizgiler gittikce koyulasarak devam etti;Enteresandir daha once gormedigim uzayan akintida bugun geldi ama yumos testi negatif.Simdi yumosum 19 mayista olustu ama anca simdi mi catladi yoksa daha once catladi da bu 2. yumosmu ne dersiniz? Bu arada adet dondum 40-45 gun ama pko lu degilim

Merhaba kizlar ben bsy sorucam ben testi kullaniyorum bugun ucuncu gunum kullanali ve 11. gunumdeyim hep ayni sekilde kontrol cizgisi cok koyu degil biraz koyu yanindakida belli ama onun kadar degil bu ne simdi sizinkide mi boyle oluyodu

cnm benimde geçen ay iki kez koyu çıkmıştı testlerim iki kere yumurtladım sanmıştım ama iki testi yan yana getirdiğimde ikinci yaptığımın daha koyu olduğunu gördüm doktorumda bir ayda iki kere yumurtlama ancak tedavi olunuyorsa olabilir demişti.sen bence iki testten hangisi en koyuysa onu baz al :)

Merhaba kizlar ben bsy sorucam ben testi kullaniyorum bugun ucuncu gunum kullanali ve 11. gunumdeyim hep ayni sekilde kontrol cizgisi cok koyu degil biraz koyu yanindakida belli ama onun kadar degil bu ne simdi sizinkide mi boyle oluyodu

evet cnm benimkide bazen öle çıkıyor yani control çizgi biraz soluk olabiliyo:)

Saol cnm cevabin icin ama isin ilginc yani bende 2 cok koyu kirmizi test yok sadece 19 mayista pozitifi gordum ertesi gun tek cizgi negatifti sonraki gun basladi gene iki cizgiler o nendenle kiyas yapiicam bi 2. cizgi si ayni koyulukta olan bi test daha yok elimde ama olursa elbet ki yaparim.Lakin pozitifi gordugumun ertesi gunu kut diye tek cizgi negatif gorup bir sonraki gun yine cift olmaya baslayinca sasirdim garip geldi bana ve o gun bu gundur akintimda maasallah kesilmedi yaniii agasar dereleri aksa yukari aksa modunda dolasiyorum hamile olsam bi kac gun once test yaptim dolu dolu bi negatif cikti hali ile insan merak ediyor neler oluyo die:26:

kız maxderin hiç uslanmıcan mı sen gene mi buralarda geziniyosun bakem
seninkinin markası nee??

bu arada wondfo kullanan var mı arkadaşlar???

kız maxderin hiç uslanmıcan mı sen gene mi buralarda geziniyosun bakem
seninkinin markası nee??

bu arada wondfo kullanan var mı arkadaşlar???

Hehehe kizma walla sizi aldatmiyorum sadece bilgili arkadaslara soriim dedim.Benim ki clean&simple die bisii ama Ingilteredeyim ya ben kociz alio bana o nedenle baska marka varmi varsa hangisi ii bilmem o getirio ben test yapiorum

Bu arada sorumu cevaplayan olursa bi kac kisiden daha yorum alabilirim hakkaten aklim karisik hasta falan olmiim ben Allah muhafaza

Kizlar cok mutluyum testte ikinci cizgim cikti bugun ayni control cizgisi gibiydi esime diyorumki sanki hamilelik testinde ikinci cizgi cikmis gibi nasi sevindim diyorum Allahim insallah hayirlisi olsun bide bugun sabah iliskiye girmistik o yuzden onun etkisi olurmu sizce bidaha ne zaman ilskiye girmeliyim simdi yarin sabah mi yoksa aksama etkisi kalirmiki aceba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…