-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.641
Kizlar cok mutluyum testte ikinci cizgim cikti bugun ayni control cizgisi gibiydi esime diyorumki sanki hamilelik testinde ikinci cizgi cikmis gibi nasi sevindim diyorum Allahim insallah hayirlisi olsun bide bugun sabah iliskiye girmistik o yuzden onun etkisi olurmu sizce bidaha ne zaman ilskiye girmeliyim simdi yarin sabah mi yoksa aksama etkisi kalirmiki aceba:26:
kız maxderin hiç uslanmıcan mı sen gene mi buralarda geziniyosun bakem
seninkinin markası nee??
bu arada wondfo kullanan var mı arkadaşlar???
Mrhba kizlar ben 12.gun cift cizgiyi yakaladim 13.gun yine cift cizgi cikti hatta biraz daha koyuydu bugun 14. Gunum ogleden sonra yaptim négatif cikti bisiy sorucam simdi ne zaman yumurtlama gerceklesti birde hamile kalsam ovulasyon testinde hep positif mi cikmasi gerekiyo yoksa négatif cikmasi normalmi tecrubeli arkadslar lutfen cevaplayin hic bisy anlamadim ben
cnm 13.gün yumurtlamışsın bence...ovulasyon testi positif gösterdikten 36 saat içinde yumurtalar çatlıyomuş.buarada hamile kalsan bile hemen çift çizgi çıkmaz adetine 5 gün kala falan çıkıyomuş sanırım en erken...ama bazen hamile olsanda negatif çıkabiliyormuş ....
merhaba arkadaşlar
birşeyler sormak istiyorum.umarım bu mesajımı görebilirsiniz.ben 7 mayısta yüzeysel bri ilişki yaşadım erkek arkadaşımla.13 mayısta da yani 28. günümdede normal şekilde adet gördüm.yine de emin olmak için 2 haziranda kan tahlili yaptırmak için doktora gittim.doktor sonuç negatif çıksada sevnme daha erken dedi.ultrasona sokmam lazım seni bir daha gel bunun için dedi ama ben sonucumu almaya bile gidemediğim için doktoroda gireMedim.telefonla negafit olduğunu öğredim.netten bir kaç doktorla bağlantıya geçtim ve geç döllenme olsada ilişkinin üzerinden 26 gün geçiği için belli olurdu dedi hepsi.benim merak ettiğim ilişkiden sonra hem regl olduğum için spermler beklemeye devam edermi hemde neredeyse bir aylık bir süre geçmiş oluyor ilişkinin üstünden.bu kadar zaman döllenmek için bekler mi doktoruma göre 26 gün erkenmiş de çok daha sonra gitmeliymişim bu kadar zaman beklermi döllenmek için? ben spermlerin ömrü vücuta sadece bir kaç gün diye biliyorum.lütfen bana yardımcı olur musun?çok korkuyorum hamile olmaktan.en iyi sonuç kan testidir ama ben aldığım sonuca sevinemedim bile bu doktorun yüzünden.tekrar gitme şansımda yok korkudan ölüyorum.4 gün sora tekrar regl olmam lazım.NOLUR YARDIM EDİN.BU KADAR ZAMQN GEÇMİŞKEN SONUCA GÜVENEBİLİRİMDİMİ?
cibeldemiroğlu:))) cnm napıyosun hiç görmüyorum buaralar seni.kaç gün kaldı adetine?varmı belirti falan???
hellokity:)))cnm yalnış hatırlamıyosam yarın büyük gün haberdar et bak bizide bebişini görünce dualarım seninle:)))
_alya naptın cnm hiç yoksun topikte????
ben bu ay ilk defa klomen kullanıyorum daha iki günüm var bitmesine cmrteside doktorda randevum var buarada bu ay test almadım böle daha rahat hissettim aslında ama yinede merak ediyorum belki alırım yarın bir gün:)
tatlımm iyidir klomen çatlatsn diye miydi , ben yarın gitcem haber etmez olur muyum
allah razı olsun benimde dualarım sizlerle.
teşekkür ederim alin.içim içimi yiyiro günlerdir.GEÇ DÖLLENME OLUNCA EN FAZLA KAÇ GÜN SONRA OLUR ANLMIŞ DEĞİLİM BU İŞİ.geç döllenmede olsa bi kere adet gördüm bun üstüne hala sperm kalır mı ki içimde? ee bide 26 gün geçti 1 ay mı yaşar bu spermler ?anlamadım ki ben.ultrasona sokmam laızm seni dedi ama onu da yapmadı.testin sonucunu alınca gel dedi bende gidemedim zaten telefonla öğrendim kaldı öyle.
teşekkür ederim alin.içim içimi yiyiro günlerdir.GEÇ DÖLLENME OLUNCA EN FAZLA KAÇ GÜN SONRA OLUR ANLMIŞ DEĞİLİM BU İŞİ.geç döllenmede olsa bi kere adet gördüm bun üstüne hala sperm kalır mı ki içimde? ee bide 26 gün geçti 1 ay mı yaşar bu spermler ?anlamadım ki ben.ultrasona sokmam laızm seni dedi ama onu da yapmadı.testin sonucunu alınca gel dedi bende gidemedim zaten telefonla öğrendim kaldı öyle.
Canim ben senin olayini pek anlayamadim ama spermlerin bir ay yasamasi imkansiz bence
anlatayım canım kısaca. 7 mayısta ilişki oluyor yüzeysel bi şekilde.13 mayısta normal adet görülüyor fakat ne olur ne olmaz diye 2 haziranda kan testi ile görmek istedim gebe olmadığımı.doktor testin sonucu negatifte çıksa güvenme çok erken gelmişsin dedi.geç döllenme olabilir ne bu acele gibi kaba kaba bi sürü laf söyledi.netten ulaştığım uzmanlar geçde döllense şimdiye kadar çıkardı diyolar bende deneyimlilere sorayım dedim:)ilişkiden 26 gün sonra belli olmaz mı geç de döllense.kaç gün geç olur ki en fazla :S
evet düzenli.28 günde bir oluyorum.belki arada 29 olduğu oluyodur.ama aksama olmuyor hiç.geç dölllenme adet düzensizliğiolanalrda oluyor dimi?
anlatayım canım kısaca. 7 mayısta ilişki oluyor yüzeysel bi şekilde.13 mayısta normal adet görülüyor fakat ne olur ne olmaz diye 2 haziranda kan testi ile görmek istedim gebe olmadığımı.doktor testin sonucu negatifte çıksa güvenme çok erken gelmişsin dedi.geç döllenme olabilir ne bu acele gibi kaba kaba bi sürü laf söyledi.netten ulaştığım uzmanlar geçde döllense şimdiye kadar çıkardı diyolar bende deneyimlilere sorayım dedim:)ilişkiden 26 gün sonra belli olmaz mı geç de döllense.kaç gün geç olur ki en fazla :S