Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım önemli olan aslında ertesi gün çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra falan olur yumurtlama. genelde iki günde bir ilşki önerir doktorlar ama eşinin sperm sayısında sorun yoksa hergünde yapabilirsin. ben çift çizgiyi gördüğüm günde ertesi günde yaptım:)) sabah olan ilişki daha iyi olur sperm kalitesi yüksek olur. adetinden sonrada kasmana gerek yok keyfinize bakın.

canım aynısı benimde oluyo tam anlattığın gibi. ama bekle bariz çift çizgi çıktığınıda göreceksin ben gördüm hatta resim bile ekledim ama geçmiştedir şimdi

saol cnmcım içime su serptin.kullanmadığım onlarca testi çöpe atıp yenisini almayı düşündüm bian.
bu ay olsun istiyorummmm.
önümüzdeki ayı aklıma bile getirmek istemiyorum.
çift çizgiyi yakalasam bile testleri bitirene kadar devam edicem. kalsın öbür aya kullanırım gbi düşüncelere kapılmak istemiyorum. nedemişler:
'gitmek istemediğin yöne doğru bakma'
yaşasın düşünce gücüüüüüüüüüüü

selam arkadaşlar kısa bi süredir yorumlarınızı okuyorum ben de üye olup yazmaya karar verdim..bende core test aldım adetlerim düzensiz 33 34 günde bir oluyorum ben 9.gün başladım teste silik çizgi ve bugün 13.günüm hala silik çizgi bide doktora gittim adetimin 3.günü hormon testi yaptırdım 12.gün gel dedi dün gittim yumurta var ama gelişmemiş çok küçük dedi klomen verdi bi sonraki adete iç gel dedi çok moralim bozuldu aynı gün tavsiye edilen başka bi doktora gittim.biçok yumurtan var ve gelişimide iyi dedi sen zaten 17 18. gün yumurtlarsın dedi ve 5 gün sonraya randevu verdi ölçülerine bakıcakmış sakın bi doktorla sınırlamayın kendinizi ve iyi doktor seçimi yapın ben testleri adetimin 18.gününe kadar bıraktım allahım inşallah 5 gün sonraya büyürler yoksa 1 ay daha kesin dogurmadan kalpten gidecem ben

teşekkür ederim bende bu ay ilk kez denicem bu yöntemi inş bakalım artk hayırlısıyla hamiş kalabilirim

slm kızlar.dün doktoruma gittim.ultrasyonda ne görsem iyi 2 tane kese gördük.cok sevındım.ama sasırmadım aslında ıkız beklıyodum.rüyamdada kardesımın esının ıkızlerı varmıstı öyle gördum hatta kardesımde abla senın ıkızın olmasın dedi.bende hep keske ıkızım olsa derdım.anlatılmaz ya cok mutluyum.15 gün sonra kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz.doktor kesenın bı gelısmıs bırıde az gelısmıs ikizlerin zaten biri geriden gelir dedi.kesenın bırı 13 mm.dıgerıne 10mm di.kızlar dua edın insallah kesenın ıkısıde gelısır.saglıkla büyürlerde ikizlerimi kucagıma alırım.

cnm gözün aydın allah bebeişlerine sağlık versin inşallah...merak etme sen ikiside çok güçlüdür onların ikiside sıkı sıkı tutunurlar sana:))))

ayyy hayırlı uğurlu olsun cnmm.
kuzenimin var ikizleri daha bir tatlı oluyorlarrr. yiyorum onları mıncıklıyorum. biri gülüyo diğeri ikinciside basıyor kahkahayı :)
ama büyütmesi çok zahmetli ama değer.
sağlıkla kucağına al inşallah meleklerini.

cnm gözün aydın allah bebeişlerine sağlık versin inşallah...merak etme sen ikiside çok güçlüdür onların ikiside sıkı sıkı tutunurlar sana:))))

nhal83 cok tesekkür ederim. canım saol.ohhh moral verdın bana tesekürler canım. ınsallah ıkıside bana sıkı sıkı tutunurda saglıkla büyürler.kucagıma alırım.ALLAHIM OLMAYAN HERKESE VERSIN.DİLERIM BENIM YASADIGIMI DA BEBEK ISTEYEN HERKES YASAR.COKKK MULUYUM COKK...

amin cnm hepimize yaşatsın allahım bu duyguyu:))) benim ablamında ikizleri var onlardada hep bitanesi geriden geliyodu ama şimdi 8 yaşında oldular bile hep birbirlerine destek oluyolar şimdi okulda falan:)haberdar et bizide binicik kalpleri attığında:)buarada süt içmeyi ihmal etme cnm ikizlerde daha çok gerekliymiş süt ablam çok içiyoduda ordan biliyorum ama içine pekmez bal koyma besin değeri düşüyomuş ozaman:))))

ewet markalarımız aynı. adetimin 5. günü başladım. 5 6 7 4er damla damlattım gayet düzgün.
8.gün yani dün dedim bu kez 5 damla olsun baktım şekli bozuldu bugün 9. gün oldu 4 damlaya döndüm. hiç çizgi çıkmadı bir kaç saat sonra bir baktım yine bu hale gelmiş.
kafam karıştı ya.yumurtlama gününü hesaplayabildinmi sende bu markayla?

cnm ben genelde 19.gün yumurtluyorum ama bu ay iki kez oldu:)bende işe yaradı çünkü daha önce hiç adet takibi yapmıyordum ama hala hamile değilim malesefinş. en kısa zamanda olur:) bence sen erken başlamışsın cnm adetin kaç günde bi oluyo?

adet döngüm 27-28 gün cnm.
ama adetimin bitiminden 1 kaç gün sonra bendn akıntı gelir. belkide erken yumurtlama vardır diye düşünüp erkenden yapmaya başladım. ne olur ne olmaz.
ha diyince olmuyomuş cnm bu çocuk. işimiz zor. sanada banada Allahım tm isteyenlere versin.
birde sabır versin.
bir de selamet
hadi bize kolay gelsinnnnn

canım süt iciyorum.doktorum da dedı zaten sut meyve ve sıvı gıdalar tüket dedii...portakal sıktım 1,5 su bardagı suyunu ıctım.hazır meyve suları bıle zararlıymıs.kalp atıslarını duydugumda yazarım canım..ınsallah bende senın ablan gıbı ikizlerimin dogdugunu büyüdügünü görürüm.amınnnn.....

Son düzenleme:
kızlar merhaba

cibel, bblau, nihal yakından tanıdıklarım, benim günüm geçti akıntım vadı. arkadaşım dr git falan dedi veee sonuç gittim keseyi gördük ama bebek yok, biraz sıkıntılı dedi dr kese haftasına göre küçükmüş.

çok korkuyorum korkumdan kitlendim :) benim dularım hep sizinle sizlerde duanızı esirgemeylin

sevgiler.

cnmmmm tebrik ederim...sen hiç üzme kendini daha küçük olduğu için gözükmüyodur bebişin kan değerin çok yüksek çıkmalıymış görülebilmesi için...sakın üzme kendini bak bebişide üzersin...bizide haberdar et cnm buarada kaç gün geçti cnm adetin geç döllenmedir kesin takma kafana...

aminnn cnm aklına takılan bişey olursa yaz bana ablama sorarım...merak etme sen cnm doğup büyücekler ve sen zaman nasıl geçti anlamıcaksın:) biz yeğenlerimi eve getirdiğimizde eniştem bunlar nasıl büyücek çok küçükler demişti:)ama şimdi maşallah kocaman delikanlı oldular:)sen tedavi görmüşmüydün cnm buarada?nekadardır bebek istiyodunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…