-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.581
kızlar merhaba
cibel, bblau, nihal yakından tanıdıklarım, benim günüm geçti akıntım vadı. arkadaşım dr git falan dedi veee sonuç gittim keseyi gördük ama bebek yok, biraz sıkıntılı dedi dr kese haftasına göre küçükmüş.
çok korkuyorum korkumdan kitlendim :) benim dularım hep sizinle sizlerde duanızı esirgemeylin
sevgiler.
cnmmmm tebrik ederim...sen hiç üzme kendini daha küçük olduğu için gözükmüyodur bebişin kan değerin çok yüksek çıkmalıymış görülebilmesi için...sakın üzme kendini bak bebişide üzersin...bizide haberdar et cnm buarada kaç gün geçti cnm adetin geç döllenmedir kesin takma kafana...
cnm hiç canını sıkma bnm arkdaşımın kesesı bıle yoktu :))) kız geç döllnemeyle gebe kaldı düşün senı tebrık ederım cnm arkdaşım dualarını ekısk etme testlerlemı gebe kaldın presed fln nasıl oldu :)) anlat ama ben cibel bu arada cnm ınş rabbım kucağında almayı nasp eder
merhabalar .inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bebeişinin müjdesini alırsınız. bu yumurtlama testleri eczanelerden mi alınıyor? nasıl alabilirim ve nasıl kullanıyor ? bilgi verebilirseniz sevinirim...
merhabalar .inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bebeişinin müjdesini alırsınız. bu yumurtlama testleri eczanelerden mi alınıyor? nasıl alabilirim ve nasıl kullanıyor ? bilgi verebilirseniz sevinirim...
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testinin ne olduğunu bile bilmiyodum bu topic sayesinde öğrendim herşeyi çok teşekkür ederim... Ben de bu ay bebek çalışmalarına başladım ocak ayında kürtaj olmuştum boş gebelik yüzünden. Adetimin 8. gününden beri test yapmaya başladım önce hiç çizgi yoktu sonra hafiften belirginleşti bugün 13. gün ama hala koyu çizgiyi göremedim , neyse yapmaya devam (bu arada kürtajdan sonra adetlerim kafayı yedi 29,28 derken son adetimde 25. gün oldum... ). İnşallah hamile kalmayı başarabilirim, Allah isteyen herkese güzel, sağlıklı bebişler nasip etsin...
aminnn cnm aklına takılan bişey olursa yaz bana ablama sorarım...merak etme sen cnm doğup büyücekler ve sen zaman nasıl geçti anlamıcaksın:) biz yeğenlerimi eve getirdiğimizde eniştem bunlar nasıl büyücek çok küçükler demişti:)ama şimdi maşallah kocaman delikanlı oldular:)sen tedavi görmüşmüydün cnm buarada?nekadardır bebek istiyodunuz?
arkadaslar mrb bende de son 2 gundr ıkıncı cızgı daha belırgın ama calıstık tabı bos gecırmedk sze sorum su; bu testı yapınca once C cızgsı belırgnlesyo sonra T cızgsı belıryo dgl mı yoksa btek benm kımı bole oluyo cok merak ettm cvplayn lutfennnnn:18:
cnm normalde hep öle oluyo ama benim yumurtladığım gün iki çizgi aynı anda çıkıyo...:)umarım işine yarar...
arkadaşlar merhaba bende ovülasyon testlerinden kullandım bu ay adetim bittiğinde başladım 19. gün net ikinci çizgi çıktı, ayın 20 si ve 21 i çalışma yaptık, daha önce yapmam lazımdı çalışmayı ama olmadı , neyse 1 hafta sonra göğüslerim şişti ve kasığımda tuhaf bir ağrı var gçen gün krap girer gibi ağrım oldu, son aylarda yaklaşık 38 günde bir regl oluyorum, doktor bunun bebek çok istediğin için oluyor dedi,internetten aldığım ovülasyn testleirnde gebelik testleri de vardı hadi yapayım dedim iki gün önce yaptım sabah, baktım bişi çıkmadı fakat bir kaç saat sonra çokk silik dikkatli bakınca görülen bir çizgi var, yaaa acaba olabilirmi nolur dua edin arkadaşlar, yarın gidip kan testi yaptırsammı eğer tuttuysa 10 günlük falan çıkar mı kanda acaba ????? ya o çizgi bile umut oluyo insana . o çizgi normalde saatler geçsede hiç çıkmadı varmmıdır acaba
inşallah tutmuştur cnm.
bende ilk gebeliğimde(düşükle sonuçlandı) ilk çizgi çok hafif 20 dk sonra filan çıkmıştı.
kullanma talimatında dikkate almayın yazmasına ramen kan testinde pozitif çıkmıştı.
bence git kan testine.
kızlar günaydın ben bu ay klomen kullancam yani doktorum öle dedi tlfnda kendisi yurtdışında seminerde malesef...ama netten okudum bu hap yumurtlamayanlarda kullanılıyormuş.ben yumurtluyorum niye bunu kullan dediki bana anlamadım kullanan varsa bana anlatsın:)
CİBELDEMİROĞLU...
naptın cnm sende kullanmıştın sanki dimi bu hapı?
buarada ovulasyon testim bitti hangi marka alayım karar veremedim hala ama içinde baya olması lazımmalum geçen ay 28.gün yumurtlamıştım
fıstığım ewt kullandım :)) olsun yumurtaların kalıtesını arttırıo normal bişi kullan guzelce :) bn bu ayda kullandım bırde çatlatma iğnesıde verdı bu ay bana
ve doktorumun ılışkı gunlerıyle tuttu ovulasyon testlerı :) dun akşam yaptım test hemen 2çzig çıktı geçen ayda 14 gunumdeydı bu ayda 14 gunumde yakaladım çalıştık bol bol hayırklsı bakalıım hadi sende gel ğeşimden