Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm hiç canını sıkma bnm arkdaşımın kesesı bıle yoktu :))) kız geç döllnemeyle gebe kaldı düşün senı tebrık ederım cnm arkdaşım dualarını ekısk etme testlerlemı gebe kaldın presed fln nasıl oldu :)) anlat ama ben cibel bu arada cnm ınş rabbım kucağında almayı nasp eder

nihalcim çok teşekkür ederim daha iyisi daha güzelleri sizlere nasip olsun, valla kasıklarımda ağrı vardı ama kürta olalı biliyorsun 9 ay olmuştu, ilk defa bu ay yumurtlama dönemimde akıntı geldi, birde ovulsayon testleriyle öğrenmiştik ben 17.günden sonra yumurtluyordum. 3 ay kastım kastım bu ay kasmıcam dedim biliyorsun 23 nisan son regl tarihim, kasıklarım ağrıyınca acaba mı dedim, sonra işte arkdaşımın zoruyla dr gittim 7 haziranda kalp atışı için gel dedi. progesteron içiyorum. kusura bakma uzun yazdıysam bir yerde arkadaş bu nasıl hamile haberi vermek demiş ama inan ağlamaktan gözlerim şişti yine. hep diyorum hayırlısı olsun sağlıkla doğup sağlıkla büyütmek nasip olsun mevlam kimseyi yarı yolda koymasın. haber ederim etmezmiyim adam yerine koyup meraklanıp dua ediyorsunuz, benim tüm dualarım sizlerle, dualarımızı sevigimiz eksik etmeyelim

canım cibelim çok sağol, hep dualarım sizinle ama ilk bebekle beraber acabalarım var, hiç belirtim yok kasık ağrım dışında, midemin bulanması gerekir ama yok bişi. canım hepimizin çok güzel günleri gelecek inşallah, bebeklerimiz uyumuyor diyeceğiz sonra kızzz hatırlasana yapana kadar neler çektik boşver bacım diyeceğiz ben hep buna inanıyorum ama 9 ay oldu kürtaj olalı cibelim ya, inşallah çok korkuyorum ama biliyorum ki korku hiçbir şeye yaramıyor, nasip kısmet.

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testinin ne olduğunu bile bilmiyodum bu topic sayesinde öğrendim herşeyi çok teşekkür ederim... Ben de bu ay bebek çalışmalarına başladım ocak ayında kürtaj olmuştum boş gebelik yüzünden. Adetimin 8. gününden beri test yapmaya başladım önce hiç çizgi yoktu sonra hafiften belirginleşti bugün 13. gün ama hala koyu çizgiyi göremedim , neyse yapmaya devam (bu arada kürtajdan sonra adetlerim kafayı yedi 29,28 derken son adetimde 25. gün oldum... ). İnşallah hamile kalmayı başarabilirim, Allah isteyen herkese güzel, sağlıklı bebişler nasip etsin...

merhabalar .inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bebeişinin müjdesini alırsınız. bu yumurtlama testleri eczanelerden mi alınıyor? nasıl alabilirim ve nasıl kullanıyor ? bilgi verebilirseniz sevinirim...

merhabalar .inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bebeişinin müjdesini alırsınız. bu yumurtlama testleri eczanelerden mi alınıyor? nasıl alabilirim ve nasıl kullanıyor ? bilgi verebilirseniz sevinirim...

Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur o müjde inşallah...
Eczanelerde pek bulunmuyormuş sanırım ve de daha pahalı oluyormuş, ben netten sipariş verdim coretest ovulasyon testi diye google dan aratınca ilk gelen sayfadan sipariş verdim ben, çeşitli kampanyaları var, benim aldığımın içinde 20 ovulasyon testi, 10 tane de gebelik testi var kargo ile birlik 40 TL civarıydı yanlış hatırlamıyosam. İnşallah yardımcı olabilmişimdir...

selamlar, canım ya kürtajdan sonra rahim kendini toplayana kadar sapıtıyor ama düzene girer, valla bir ay 13 de yumurtluyorsak öbür ay 19. gün çıkabiliyor, hayırlısyla nasip etsin mevlam herkese.
slogan durmak yok yola devam

nıhal ınsallah canım.canım bende hıc bı sorun yoktu.testlerımın hormon tahlıllerım temız cıkmıstı.doktor olur demıstı.dr ıstersen gebelıgı hızlandırabılırız dedı.klomen verdi kullandım.klomenle ılk ayımda hamıle kaldım.bız aralıktan berı bebek ıstıyorduk.5 ay adet gördüm 6. ayımda hamıle kaldım canım.allahım bu duyguları herkese yasatsın canım ısteyen herkese versın.canım saol aklıma takılan soru fılan olursa sorarım canım.allahım benım darımı sana versinn.aminnnn....

arkadaslar mrb bende de son 2 gundr ıkıncı cızgı daha belırgın ama calıstık tabı bos gecırmedk sze sorum su; bu testı yapınca once C cızgsı belırgnlesyo sonra T cızgsı belıryo dgl mı yoksa btek benm kımı bole oluyo cok merak ettm cvplayn lutfennnnn:18:

cnm normalde hep öle oluyo ama benim yumurtladığım gün iki çizgi aynı anda çıkıyo...:)umarım işine yarar...

cnm normalde hep öle oluyo ama benim yumurtladığım gün iki çizgi aynı anda çıkıyo...:)umarım işine yarar...

benm once C ckıyo snra T cızgsı belırıyo kımyasal gebelık yasadm gecen ay ınsallh bu ay tutar canm sagol bılgn ıcın ınsallh yumoslar ıse yarar ve hepmz hamıs oluruk

hello kity hamile olmana çok sevindim dostum yaa Allah tamamına erdirsin darısı benim başıma inşallah kız sıkma kendini üzülme bak stres iyi deil her zaman olumlu düşün dua et sağlıklı sıhhatli olacak ben inanıyorum kaynananı aradınmı:))

arkadaşlar merhaba bende ovülasyon testlerinden kullandım bu ay adetim bittiğinde başladım 19. gün net ikinci çizgi çıktı, ayın 20 si ve 21 i çalışma yaptık, daha önce yapmam lazımdı çalışmayı ama olmadı , neyse 1 hafta sonra göğüslerim şişti ve kasığımda tuhaf bir ağrı var gçen gün krap girer gibi ağrım oldu, son aylarda yaklaşık 38 günde bir regl oluyorum, doktor bunun bebek çok istediğin için oluyor dedi,internetten aldığım ovülasyn testleirnde gebelik testleri de vardı hadi yapayım dedim iki gün önce yaptım sabah, baktım bişi çıkmadı fakat bir kaç saat sonra çokk silik dikkatli bakınca görülen bir çizgi var, yaaa acaba olabilirmi nolur dua edin arkadaşlar, yarın gidip kan testi yaptırsammı eğer tuttuysa 10 günlük falan çıkar mı kanda acaba ????? ya o çizgi bile umut oluyo insana . o çizgi normalde saatler geçsede hiç çıkmadı varmmıdır acaba

inşallah tutmuştur cnm.
bende ilk gebeliğimde(düşükle sonuçlandı) ilk çizgi çok hafif 20 dk sonra filan çıkmıştı.
kullanma talimatında dikkate almayın yazmasına ramen kan testinde pozitif çıkmıştı.
bence git kan testine.

inşallah tutar canım inşallah Allah hayırlısını versin hepimize, inşallah seninde tutar çift çizgin çıkmış hayırlısı olsun inşallah

kızlar günaydın ben bu ay klomen kullancam yani doktorum öle dedi tlfnda kendisi yurtdışında seminerde malesef...ama netten okudum bu hap yumurtlamayanlarda kullanılıyormuş.ben yumurtluyorum niye bunu kullan dediki bana anlamadım kullanan varsa bana anlatsın:)

CİBELDEMİROĞLU...
naptın cnm sende kullanmıştın sanki dimi bu hapı?

buarada ovulasyon testim bitti hangi marka alayım karar veremedim hala ama içinde baya olması lazım malum geçen ay 28.gün yumurtlamıştım

fıstığım ewt kullandım :)) olsun yumurtaların kalıtesını arttırıo normal bişi kullan guzelce :) bn bu ayda kullandım bırde çatlatma iğnesıde verdı bu ay bana
ve doktorumun ılışkı gunlerıyle tuttu ovulasyon testlerı :) dun akşam yaptım test hemen 2çzig çıktı geçen ayda 14 gunumdeydı bu ayda 14 gunumde yakaladım çalıştık bol bol hayırklsı bakalıım hadi sende gel ğeşimden

selam kızlar nasılsınız..benimde adetim dün bitti bugünden itibaren baslayacagım ovülasyon testine çift çizgiyi görene kadar yapacagım..gecen ay 12.günden başlamıştım 5 tane vardı elimde test ve çift çizgiyi göremedim bu ayda böyle denicem inşallahh artık hamile kalırımm cokk yoruldum ben yaa..
inşallah bebek isteyen herkezin bir an önce olsun bebekleri..aratma YARABB...

ay cnm ya inşallah bi faydası olur banada 5.gün iç 12.gün kontrole gel dedi inş. kist falan yapmaz ondan korktum buarada sen hangi marka ovulasyon testi aldın cnmcım ya ben karar veremedim:)

eee iğneyi nezaman olcan cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…