Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım üstüne görme olduysa o farklı tabi kanda görünür öyle zaten bence yaptır hadi hayırlısı bakalım

valla cnm bilmiyorum öle bir ihtimal varmı ama pazartesi adet olmazsan gel dedi:)belkde vardır ama o ara çalışma olmamıştı tutma ihtimali çok düşük :) çok sıkılmıştım çünkü o aralar:)neyse beklicem artık ...:)senin kaç gün kaldı cnm varmı gelişme?

nihalcim hayırlısı olsun bakalım....
inşallah tutmuştur..
peki o arada yükselen bhcg için ne dedi doktor:44::44:

nihalcim hayırlısı olsun bakalım....
inşallah tutmuştur..
peki o arada yükselen bhcg için ne dedi doktor:44::44:

valla cnm hiç bişey demedi aslında malum doktorlar 5 e kadar negatif dedikleri için:)bende bile çıkabilir 3.23 dedi ve güldü:)cnm sen biliyosundur ben bu ay klomen kullanayım diyorum hernekadar doktorum bekle desede:)nezaman başlanıyo bu hapa doktoruma sorcam ama haftaya randevum:)sen kullandınmı hiç? buarada ne durumdasın çok az kaldı dimi senin adetinede dimi:)))

canım ne zmandır bebek düşünüyorsunuz bilmiyorum ama..
ben yılar önce kullanmıştım.
korunmayı bıraktıktan 6 ay geçince doktora gitmiştim..
6 ay daha bekle demişti..
1 yıl bitince tekrar gittim..
bden hormon testleri istedi..
onlar normal çıkınca eşimden sperm analizi.
o da normal çıkınca rahim filmi..
tüm bunlar normal çıkınca bana klomen başlattı..
adetin 3. günü gidiyorsun..
yumurtalıklara bakıyor kist varmı diye..
yoksa 5. gün başlayıp 5 gün içiyorsun
sonra kontrole gidiyorsun yumurtaların durumuna göre bikaç gün sonra çatlatma iğnesi oluyorsun..
ama dediğim gibi tüm bu tetkikleri yaptırdıysan başla derim..
çünkü bi arkdaşım doktorun hatası yüzünden 3 ay boyunca kullandı bu tedaviyi.
sonra eşinden sprem tahlili istediler ve varikosel olduğu için hiç canlı sperm çıkmadı..
sonuçta hormon ilacı..
boş yere vucuduna hormon yükleşmiş olma..

kusura bakma uzun oldu

cnm ben hormon tahilillerimi yaptırdım martta hiç bir sorun yok dediler eşimde gitti onunda sayı tam sınırda yani 19 milyon çıktı bi rahim filmi çektirmedim ama doktorum bi kere hamile kaldığım için % 80 bi sorun yok tüplerde ve rahimde dedi:) bende artık bişeyler yapmak istiyorum çünkü 1 yıl bitti bu ay korunmayalıbelki bi faydası olurda işe yarar diye düşündüm:)

anladım canım..
o zaman hayıorlısı olsun...
denemende fayda olabilir..
belki vesile olur bu tedavi size...

hayırlısı canım inşallah vardır neler okuyoruz burda 3 ay negatif çıkanı bile okudum yani

bende bi gelişme yok canım benim adete daha en az 1 hafta var 2 si gibi olucam

hayırlısı canım inşallah vardır neler okuyoruz burda 3 ay negatif çıkanı bile okudum yani

bende bi gelişme yok canım benim adete daha en az 1 hafta var 2 si gibi olucam

ay kız 3 aymı delirir insan ya:)))aman artık takmıyorum zaten haftaya iş seyahatine gitcem ona hazırlanıyorum zaman biraz daha çabuk geçer inşallah, adet olup yeni döneme başlarım
tabi bebek gelrsede süpriz olur:)

dayanamayıp adetimin 5. günü başladım ovüye silik çizgi 2 gün üstüste çıktı
dün biraz kayboldu bugünse hiç yok.
sanırım adetimin sonu olduğu için hormonlarla alakalı çıktı o çizgiler başta

bende 3gundr yapıyrm yestı ve t kısmndakı cızgı cok sılıkte olsa ckıyo galıba yumrtlamam yakınmı bu ay kımyasal gebelıkte yasdm testlerden aldm denıyrm bu aksm bhaa yapcm hergn yapyrm ınsallh yumrtlycgm gunu bulurum

bugün dediğim gibi adetimin 8. günü bu ne şimdi ya.

5.dk da baktım hiçbirşey yoktu aradanyarım saat filan geçti bu hale gelmiş dolabın içindeee

geçmiş olsun cnm.
elbtte bulursun. sen stres yapma. ne geliyosa başımıza stresten geliyo.

canım testim laboquıckmı? benimde ilk 5 dk dan sonra hep çizgi çıkıyo dikkate alma onu. resmin çok uzak tam seçemedim

ewet laboquıck. çizgiden ziyade toptan kırmızılaşma olayı var.
çok istedim krmızılaşmasını galiba böyle oldu. çizgi değil çuğun baş kısmı tamamen kırmızı oldu.
ama çizgi çıkması gereken yer boş.
hay Allah teste takıldı şimdi kafam.
başka markamı alsaydım yoksam:18:

canım aynısı benimde oluyo tam anlattığın gibi. ama bekle bariz çift çizgi çıktığınıda göreceksin ben gördüm hatta resim bile ekledim ama geçmiştedir şimdi

fortel veya medismart testlerinden yarın alıcam ve kullanmaya başlıcam
her gün aynı saatlerde denicem su tüketmicem
peki bi sorum olcak konunun ilk sayfalarını okudum
iki çizgiyi görünce temasta bulunun diyolar
adetten temizlendiğim günden beri hiç temasta bulunmıcam sadece iki çizgiyi görüncemi sadece
temasta bulunulacak
bide sabah veya akşam temasta bulunmanın bi farklılığı var mı

lütfen cevap bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…