Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm verdiğin linkteki doktora anlattım durumu kanda tekrar baktır yazmış:) buarada saol cnm umutlandım yine

süper yaaaaa eeee nezamn baktıracan kanda bu arada benim regle 5 gün var test yapıyımmıki çıkarmı ne dersin

bilmiyorum cnm ya ama şöle düşündüm biraz önce perşembe yaptırırsam geç yumurtlama oldu ise bile azda olsa çıkar çünkü test 16 mayıstata positif göstermişti ya benim oyüzden perşembe baktırayım diorum ama emin değilim artık utanıyorum valla kan vermeye tüm hastane tanıyo beni ya

süper yaaaaa eeee nezamn baktıracan kanda bu arada benim regle 5 gün var test yapıyımmıki çıkarmı ne dersin

cnm bence bekle varsa bile idrarda çıkması nerdeyse imkansız sonra daha çok üzülceksin dayan azcık daha...ayyy inş. bebişin gelmiştirde halay çekeriz hep beraber burda

cnm benimkide adetin 11.gününden 23.güne kadar hep pozitif

benim anlamadığım bir şey var.
herkesin adet döngüsünün uzunluğu farklı olduğu gibi adet süreside çok farklı.
20 günde bir adet olan ve adeti 1 hafta süren birini tanıyorum.
yumurtladıktan sonra 14. günde genelde adet başlıyo tekrar normali bu ama
bu kız ne ara yumurtluyo ne ara çatlıyo ne ara adet oluyo nasıl oluyo anlamadım.

selam kızlar ne var ne yok bakalım? son birkaç gündür giremedim.
bende durumlar aynı artık ovulasyon testi ypk gün takibi yok omuzlarımdan büyük bir yük kalktı en azından hala böyle düşünüyorum.tabi önümüzdeki ay adetten sonra yine gaza gelmezsem böyle gidecek bir süre :)))

ah canım okadar isterimki seninde benimde hamile olmamızı allah büyüktür mucizelerinden bizede nasip eder inşallah ya

Merhaba arkadaslar ben bisee merak ediyorum.Ben 19 mayista cift koyu cizgiyi yakaladim 20 mayista tek cizgi oldu sonra 21-22-23-24-25 mayis 2. cizgi cikiyo surekli ve gittikce koyulaso sanki..Bu durumda 1 kez daha mi yumurtluyorum yani yumurtlama bitince tek cizgi olarakmi cikiyo surekli yoksa 2. cizgi adet olana kadar cikio mu surekli?

arkadasım yumurtlama bitince tek çıkar genelde. sen nasıl yaptığına dikkat ediyormusun:? ilk idrarda falan yapılmaması lazım durduk yere pozitif çıkıyor ben denedim ondan biliorum :)) sen bi gebelik testi yapsana

Walla her gun ayni saatte ilk idrarimi yaptiktan sonra 4 saat hic bisee icmeden yapiorum testleri hep 2 cizgi cikiyor 2. cizgi silik ama gozle gorunur yani her gun biraz daha koyulasiyor.Gebelik testini 21 inde yaptim ama atmadim 2 gun sonra silik cizgi cikti .Burda okumustum biri atmamis 2 gun sonra silik cizgi cikmis hamileymis bende testi yapip atmadim 2 gun sonra silik cizgi cikti bilmem ne kadar dogru

canım bi gebelik testi yap çükü hamileliktede aynı şey oluyormuş ovi testi pozitif çıkıyomuş

kızlar naber??? doktora gittim ikinci defa çift çizgi çıktığında yumurtlamışım bu ay:)yani 16 mayısta...bugün test yaptık ama yinede hem bi hormona baktı yumurtanın çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyomuş hemde beta hcg ye ama değerim 0.0 çıkmış...neyse bu ay dırtladım yani neyse pzaretsi regl olurmuşum öle dedi doktorum:) bu ay ovulasyon testim bitti yani 3 tane kaldı hangi marka alayım sizce:))))

yani iki kez yumurtlamışsın vay ne kız ne güzel işte birini kaçırsan öbürü var :))) iyide daha yeni yumurtlama olmadımı betada bile olsa çıkmama ihtimali yokmu?
ovulasyon değişik marka al bu seferde bakalım ne olucak

ha o silik çıkıyorsa normal benimde hep silik çıkıyor silikleri dikkate almıyosun ama sen yinede gebelik testi yaptır kanda baktır yani

canım bi gebelik testi yap çükü hamileliktede aynı şey oluyormuş ovi testi pozitif çıkıyomuş

Canim benim pozitif degil sadece silik 2. cizgi cikiyor ama cok ta silik degil yani gun be gun koyulasiyo

ha o silik çıkıyorsa normal benimde hep silik çıkıyor silikleri dikkate almıyosun ama sen yinede gebelik testi yaptır kanda baktır yani

alya bana guluceksin belki ama ben 11 mayista regl oldum 19 mayisata koyu cift cizgi pozitifi yakaladim ama bu ay reglm 3. gun bitti normalde 5-6 gun oluyorum ustune mi gordum diye suphelerim var o nedenle acaba yumurtluomuyum gene yoksa hamilemiyim diye soruyorum bunlari canim.Yani kanda cikarmi suan bilmem biraz daha bekliim ben artik naaapim bakarsin 2. kez yumurtluorumdur arkadas gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…