-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.521
canım benim bu 5. ayım olacak. senin ne kadar oldu?
canım benimde 7. ay oluyo bu ay, bebişim hayırlısıyla bir gelse HEPİMİZ EN KISA SÜREDE HAMİLE KALALIM İNŞALLAH, Bazen 7 ay oldu hala olmadı diyorum sonra herşey Allah tan diyorum vakti saati var diyorum,içimde minicik yavrumu hissetmek istiyorum yaa
iyi bakalım hayırlısı olsun diyeli bu arada ben az önce test yaptım yine silik çizgi çıktı ama bayağı belirgin bi çizgi bu sbah idrarımı saat 7 de yapmıştım birde az önce yaptım reglimede 5 gün kaldı inşallah herşeyin en hayırlısı olur ne deyimki
cnm verdiğin linkteki doktora anlattım durumu kanda tekrar baktır yazmış:) buarada saol cnm umutlandım yine
yahu herşeyin ilacı var bir bu sabırsızlığın ilacı yokkkk
adetimin 5. günü ovü. testim silik çıktı alla alla
süper yaaaaa eeee nezamn baktıracan kanda bu arada benim regle 5 gün var test yapıyımmıki çıkarmı ne dersin
süper yaaaaa eeee nezamn baktıracan kanda bu arada benim regle 5 gün var test yapıyımmıki çıkarmı ne dersin
cnm benimkide adetin 11.gününden 23.güne kadar hep pozitif
bilmiyorum cnm ya ama şöle düşündüm biraz önce perşembe yaptırırsam geç yumurtlama oldu ise bile azda olsa çıkar çünkü test 16 mayıstata positif göstermişti ya benim oyüzden perşembe baktırayım diorum ama emin değilim artık utanıyorum valla kan vermeye tüm hastane tanıyo beni ya
Merhaba arkadaslar ben bisee merak ediyorum.Ben 19 mayista cift koyu cizgiyi yakaladim 20 mayista tek cizgi oldu sonra 21-22-23-24-25 mayis 2. cizgi cikiyo surekli ve gittikce koyulaso sanki..Bu durumda 1 kez daha mi yumurtluyorum yani yumurtlama bitince tek cizgi olarakmi cikiyo surekli yoksa 2. cizgi adet olana kadar cikio mu surekli?
arkadasım yumurtlama bitince tek çıkar genelde. sen nasıl yaptığına dikkat ediyormusun:? ilk idrarda falan yapılmaması lazım durduk yere pozitif çıkıyor ben denedim ondan biliorum :)) sen bi gebelik testi yapsana
Walla her gun ayni saatte ilk idrarimi yaptiktan sonra 4 saat hic bisee icmeden yapiorum testleri hep 2 cizgi cikiyor 2. cizgi silik ama gozle gorunur yani her gun biraz daha koyulasiyor.Gebelik testini 21 inde yaptim ama atmadim 2 gun sonra silik cizgi cikti .Burda okumustum biri atmamis 2 gun sonra silik cizgi cikmis hamileymis bende testi yapip atmadim 2 gun sonra silik cizgi cikti bilmem ne kadar dogru
kızlar naber??? doktora gittim ikinci defa çift çizgi çıktığında yumurtlamışım bu ay:)yani 16 mayısta...bugün test yaptık ama yinede hem bi hormona baktı yumurtanın çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyomuş hemde beta hcg ye ama değerim 0.0 çıkmış...neyse bu ay dırtladım yanineyse pzaretsi regl olurmuşum öle dedi doktorum:) bu ay ovulasyon testim bitti yani 3 tane kaldı hangi marka alayım sizce:))))
Walla her gun ayni saatte ilk idrarimi yaptiktan sonra 4 saat hic bisee icmeden yapiorum testleri hep 2 cizgi cikiyor 2. cizgi silik ama gozle gorunur yani her gun biraz daha koyulasiyor.Gebelik testini 21 inde yaptim ama atmadim 2 gun sonra silik cizgi cikti .Burda okumustum biri atmamis 2 gun sonra silik cizgi cikmis hamileymis bende testi yapip atmadim 2 gun sonra silik cizgi cikti bilmem ne kadar dogru
canım bi gebelik testi yap çükü hamileliktede aynı şey oluyormuş ovi testi pozitif çıkıyomuş
ha o silik çıkıyorsa normal benimde hep silik çıkıyor silikleri dikkate almıyosun ama sen yinede gebelik testi yaptır kanda baktır yani