- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.501
Eki Görüntüle 198597
kızlar benim 13. gün çıkan sonucum..
hatta o gün çok yoğun bir akıntım oldu jel gibi...
o gece preseed ile çalıştık..
ne dersiniz zamanlama iyimidir
iiidir cnmhadi bakalım inş. yola çıkmıştır bebişin cnm:))))
canım benim bu ay kesin gebelik yok %100 eminim çünkü yumurtlama gününü doğru dürüst hesaplayamamışım ve ilişki zamanı tam olmadı.senin dediğin gibi çift çizginin kopkoyu olduğu 2. gün yumurtlama dönemim bu ay anladım tam olarak geçen aylada kıyasladım ve tam öğle gelmiş testin kopkoyu olduğu 2. günden sonraki günü 1. gün sayarsam bu hafta çarşamba regly olacam ve eğer olursam ben artık şu yumurtlama testlerini kullanışı anlamış olacam 2. ayın sonun da nihayet.ve bu ay testi yaparken eşime söyleyecem sanki bişey oluyor ve tartışıyoz o günlerde nedense demekki biraz da rayına bırakmalıyız herşeyi allahın işine de çok karışmamak lazım.ne zaman hayırlısı ise allah sadece sabrını versin bize inşallahh...
güen yüz olan makinemi canım ne kadar fiyatı kaç kullanımlık yazabilirmisin tatlım.canım bende bu konuda endişeydim..
bana bunları yurtdışında bi yakınım getirdi..
dijital olan daha iyi..
en azından sen yorumlayamadığın olabiliyor..
acaba diye düşündüğün olabiliyor..
o yüzden makina bunu yorumlayınca kesin sonuç olmuş oluyor demişti.
gerçekten haklıydı..
mesela geçen ay buna yakın bir sonuç çıkmıştı..
ama makina negatif sonuç vermişti...
hayırlısı olsun cnm ya bende hala adet olmadımartık moralim bozuluyo iice bebek yoksa niye adet olmadım geç yumurtadıysam niye 19.gün positif çıktı testim????sanırım 28.gün test tekrar positif olduğunda yumurtadım...offf çok sıkıldım ya bebek gelsin yada adet olayım (((
inşallah canm...
senin durumun nedir...
adet olmadın sanırım hala...
peki ovulasyon testinde ilk çıkan koyu renkten sonra 14 gün geçtimi..
seninde hayırlısı olsun inşallah...
güen yüz olan makinemi canım ne kadar fiyatı kaç kullanımlık yazabilirmisin tatlım.
Eki Görüntüle 191182 Eki Görüntüle 191181 Eki Görüntüle 191180
kızlar günaydın biraz önce yaptım testimi 19.günüm sanırım yumoşların keyfi gelmiş:)sizce nasıl???
Sen hala adet olamadınmı canım ya geçikmişsinde ya sen bi kadın doğum doktoruna gitsene, gecikmenin kötü bi nedeni mi var diye ayyy canım seni heveslendirmeyyeyim ama içimden bi ses hamilesin diyor ya.yada gg den erken hamilelik testi alsana bi dene bakalım ne çıkacak.
canım bunlar bariz kopkoyu çift çizgi....
hayırlısı olsun..
stres yapma belki o yüzden gecikiyordur..
amlum sıkıntılı şeyler yaşadın bu ay
bilmiyorum cnm ya doktoruma mail attım bugün oda yumurtladıktan tam 14 gün sonra adet olursun asla değişmez dedi...cmrtesi gitcem randevu aldım.ozamana kadarda muhabbet için gircem buraya sizleri merak ederim yoksa:)))))))))
hadi bakalım inşallah allah rast getirsin canım...
yaa sen yarın bi evde test yapsan.....
yaa ne bileyim insan umutlanıyor işte...
ben senden çok umutluydum tahlillerin iyi gidiyordu..
anlamadım..
hiç ovulasyon testi yaptınmı son günlerde...
yaptım cnm ama silik çıktı...benim bu ay 4 bilinmeyen denkleme döndüoyüzden artık bıraktım cmrtesi herşey belli olcak...cnm yapsamda çıkmazki idrarda bende düşündüm ama ilk hamile kaldığımda 6gün sonra çıkmıştı idrarda......senin kaç gün oldu yumurtlayalı cnm geri sayımın başladı artık dimi?
hadi inşallah c.tesi hayırlı haberler ile dönersin canım..
benim ayın 15 de oldu
yani o gördüğün resim o gün çekildi..
hatta ilk önce yoğun akıntıyı gördüm..hatta bugüne kadar hiç oyle bir akıntıya şahit olmamıştım...yıllardır..
bende hemen test yaptım..pozitifi gördüm o akşam presed ile çalıştık..
ateşimde o sabah 36.6dı..
ertesi sabah 35.9
geçen ayda ben pozitifi gördüm ama pozitifi gördükten 2 gün sonra oldu çalışma..
sanırım kaçırmış oldum malum günü..
bakalım bu ay kısmet..
geri sayım başladı:18::18::18:
kızzz son 6 gün kalmışşş:)))ayyy inşallah güzel haberler verirsin bizee:))))
ayyy ben saymıyordum okadarmı kalmış:18::18::18::18::18:
kızlar günaydın sabah test yaptım olsada çıkarmıydı bilmiyorum ama yinede yaptım:)ve tabiki koca bir tek çizgiama biraz önce doktorumla konuştum ve sizinlede paylaşmak istedim.
Söylediği ilk şey her kadın yumurtladıktan 14 gün sonra regl olur bu değişmez ve kanıtlanmış bir sonuçtur.Eğer Hastalanmaz ise ya gebedir yada geç yumurtlamıştır ve haberi yoktur.Bir ayda iki kere yumurtlama ancak tedavi gören bayanlarda rastlanır ilaçsız olarak bir ayda iki kere yumurtlayan bayanlarda genelde pko hastaları bayanlarmış..durumumu anlattım cmrtesi günü gitcem zaten inşallah.ama bana dediği geçen sene mayıstata geç yumurtlamıştın ve ozamanda adetin geciktiği için gelmiştin yani geç yumurtlamışsındır yılda bir kere oluyo sende böle dedi:)adam beni benden ii tanıyo valla takvime baktım doğruymuşama yinede belli olmaz dedi cmrtesi gitcem bakalım:)bidahaki ay klomen vereyim için rahatlasın illa tedavi diosun dedi zaten tatile gitcem kafam dağılır sonra allak kerim:))))
iyi bakalım hayırlısı olsun diyeli bu arada ben az önce test yaptım yine silik çizgi çıktı ama bayağı belirgin bi çizgi bu sbah idrarımı saat 7 de yapmıştım birde az önce yaptım reglimede 5 gün kaldı inşallah herşeyin en hayırlısı olur ne deyimki