Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

benimde öyle dün ve ondan önceki gün çift çizgi çıktı bende sanırım günü kaçırdım zaten saat gün saymaktanda kafam karıştı valla, sen ne kadardır süredir bebek istiyorsun

canım benim bu 5. ayım olacak. senin ne kadar oldu?

ayy cnm benim:))) bende çok sıkıldım sanırım eylüle kadar kafama takmıcam bende:)
buarada hala adet olmadım...yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmam lazım aslında ama hayırlısı artık...belkide 28.gün yumurtlamışımdır :))ozamanda ikinci çizgi çıkmıştı ya ama haftaya kadar test falanda yapmıcam...

tatlım gerçekten çok sıkıldım ya birazda böyle deneyelim ya olduğu zaman olsun bıraktım herşeyi
inş. sen hsmişsindir senden umudum var hayırlısı bakalım:KK1: 28. çalışma yapmışmıydın?

1 yıl bitti cnm bu ay martta doktora gittim hiçbir sorum yok dedi 6 ay daha bekle anca ozaman başlarım tdaviye dedi:)bende bekliyorum şimdi eylüle kadar inşallah olur:)sen nezamandıristiyosun cnm????

canım bende 7 aylık evliyim hiç korunmadık dr a 5 aylıkken gittim şükür bişey çıkmadı bu arada ee naptın bugün oldunmu inşallah olmazsın ya

1 yıl bitti cnm bu ay martta doktora gittim hiçbir sorum yok dedi 6 ay daha bekle anca ozaman başlarım tdaviye dedi:)bende bekliyorum şimdi eylüle kadar inşallah olur:)sen nezamandıristiyosun cnm????

aynı olmadı canım. sabahki ilk idrarla olan çok koyu biraz önce yine yaptım o kadar koyu değil. ama ben ikisinide yanlış yaptım esasında. sabahki ilk idrar olmamalıydı. biraz önce yaptığımda son saatlerde sıvı alımım çok oldu birde 1 saat önce tuvalete çıkmıştım zaten dışardaydık ama test yapma şansım yoktu. eve gelince yaptım. foto koyayım bi bakın

yani kızlar yapış şekliniz çok önemli ilk idrar kkesinlikle yapmayın çok koyu çıkabiliyor. sıvı alımına dikkat edin çok içmeyin bu seferde silik çıkıyor

saol canım benimde bugün adetimin 20.günü az önce test yaptım ve bu sefer silik çizgi çıktı ama bayagı belirgindi allahım inşallah hamileyimdir ya

tatlım gerçekten çok sıkıldım ya birazda böyle deneyelim ya olduğu zaman olsun bıraktım herşeyi
inş. sen hsmişsindir senden umudum var hayırlısı bakalım:KK1: 28. çalışma yapmışmıydın?

canım bende senin gibi takmayım dedim ama olmadı 1 2 3 .... derken 7 ay oldu evleneli ama hala yok insan üzülüyor

Eki Görüntüle 197632

böyle kızlar üstteki sabah yapılan test.alttaki biraz önce yaptım bu arada ilk yaptığımda çook silikti 10 dk geçince koyulaşmış biraz.

canım işte yumurtlamışın inşallah olur ya bence hemen degerlendir bu çizgileri

ayy cnm benim:))) bende çok sıkıldım sanırım eylüle kadar kafama takmıcam bende:)
buarada hala adet olmadım...yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmam lazım aslında ama hayırlısı artık...belkide 28.gün yumurtlamışımdır :))ozamanda ikinci çizgi çıkmıştı ya ama haftaya kadar test falanda yapmıcam...

tatlım bana sorarsan sen başka bi dr a görün ben yerinde olsam beklemem ya sen o zaman kadar 5 aylık hamile olursun bence dr unu değiştir bana bile dr 8 ay olmzsa gel dedi ben zor duruyom gitmemek için

yumoşlar geldide bizde tık yok :))) valla sıkıldık artık ya yapmadık bugün yumoşlarda kaçmış olabilir. yarın sabaha yaparım ama belkide kaçırmış olabilirim. şimdi okudumda 6 ila 24 saat yaşar yumurta diyo. aman napim ya sıkıldım bu durumdan bugün karar verdim artık gün falan takip etmicem hatta bugün çift çizgiyi görmeme rağmen önemsemedik yapmadık ovulasyonuda bırakıyorum. gerçekten sıkıldım ya geldiği zaman gelsin

canım benim hemen pes etme inan ben bu ay ilişki yaşamaktan bıktım istemeden yapıyoruz ve ben artık ördek gibi oldum yıkanmaktan ama sabrediyorum

aynı olmadı canım. sabahki ilk idrarla olan çok koyu biraz önce yine yaptım o kadar koyu değil. ama ben ikisinide yanlış yaptım esasında. sabahki ilk idrar olmamalıydı. biraz önce yaptığımda son saatlerde sıvı alımım çok oldu birde 1 saat önce tuvalete çıkmıştım zaten dışardaydık ama test yapma şansım yoktu. eve gelince yaptım. foto koyayım bi bakın

yani kızlar yapış şekliniz çok önemli ilk idrar kkesinlikle yapmayın çok koyu çıkabiliyor. sıvı alımına dikkat edin çok içmeyin bu seferde silik çıkıyor

hııı tamam talım bende az önce yaptım çok koyu degil ama bayagı koyu 2.çizgi yine çıktı

selam nihancım nasılsın tatlım.doktor nevra.com adlı sitede şey yazıyor yumurtlama gününden sonraki gün 1. gün olmak üzere 14 gün sayınca adet göründüğü yazılıyor.benim geçen ay hala yanlış hesaplamıyorsam yumurtlama günüm dahil 14 gün sonra regly oldum.sende nasıl yumurtlama günü dahil 14 gün sonramı regly oluyon bu testleri sen 3-4 ay kullandığın için daha deneyimlisindir diye sana sorayım dedim ona göre hesap yapacam regly günümü ve yumurtlama günümü ben hala bu testi bilinçsiz kullanıyorumda.
Adet Siklusu Ve Gebeliin Oluumu, Gebe Hamile Kalma,adet hesaplama,Bebek ocuk stiyorum adet gecikmesi adet belirtileri
bu linkte yazılıyor hepsi

selam nihancım nasılsın tatlım.doktor nevra.com adlı sitede şey yazıyor yumurtlama gününden sonraki gün 1. gün olmak üzere 14 gün sayınca adet göründüğü yazılıyor.benim geçen ay hala yanlış hesaplamıyorsam yumurtlama günüm dahil 14 gün sonra regly oldum.sende nasıl yumurtlama günü dahil 14 gün sonramı regly oluyon bu testleri sen 3-4 ay kullandığın için daha deneyimlisindir diye sana sorayım dedim ona göre hesap yapacam regly günümü ve yumurtlama günümü ben hala bu testi bilinçsiz kullanıyorumda.
Adet Siklusu Ve Gebeliin Oluumu, Gebe Hamile Kalma,adet hesaplama,Bebek ocuk stiyorum adet gecikmesi adet belirtileri
bu linkte yazılıyor hepsi

aynen öle oluyo cnm benimde ovulasyon testimin positif gösterdiği günden sonraki günü 1.gün sayıyorum ve tam 14.gün adet oluyodum ama bu ay olmadım hala:KK43:inş. başka bir sorunum çıkmaz:KK43:sen naptın cnm kaçıncı günün bugün?

yok cnm ya yapmamıştık:KK43:çok sıkılmıştım valla bende...napim artık allah nezaman verirse ozaman gelsin bebiş:)

tatlım bana sorarsan sen başka bi dr a görün ben yerinde olsam beklemem ya sen o zaman kadar 5 aylık hamile olursun bence dr unu değiştir bana bile dr 8 ay olmzsa gel dedi ben zor duruyom gitmemek için

cnm benim doktorum çok iyi aile doktorumuz zaten ablam ve kardeşimde onda doğum yaptı oyüzden değiştirmem hrlde ama ikinci bi doktorada gittim martta oda hemen hemen aynı şeyleri söledi sadece istiyosan klomen vereyim dedi ama zaten yumurta kaliten iyi dedi.oyüzden şimdilik beklemedeyim:)buarada adet olmadım bugünde ama ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı.gebelik olsa koyu çıkardı diye düşünüyorum..hayırlısı artık...

cnm benim doktorum çok iyi aile doktorumuz zaten ablam ve kardeşimde onda doğum yaptı oyüzden değiştirmem hrlde ama ikinci bi doktorada gittim martta oda hemen hemen aynı şeyleri söledi sadece istiyosan klomen vereyim dedi ama zaten yumurta kaliten iyi dedi.oyüzden şimdilik beklemedeyim:)buarada adet olmadım bugünde ama ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı.gebelik olsa koyu çıkardı diye düşünüyorum..hayırlısı artık...

yok yok üzülme silik çıkıyomuş biyerde okudum bugün hiç bukadar geciktiği oluyormuydu reglinin

hadi bakalım hayırlısı buraya yaz mutlaka hemen bakarım sabah kalkıp

cnm günaydın benim kırmızılar helmedi daha cmrtesi olmam gerekiyodu:)yarın sabah evde idrar testi yapcam bugün regl olmazsam..sağ kasığımda sancı var gibi ya inş. kist falan diildir...

cnm günaydın benim kırmızılar helmedi daha cmrtesi olmam gerekiyodu:)yarın sabah evde idrar testi yapcam bugün regl olmazsam..sağ kasığımda sancı var gibi ya inş. kist falan diildir...

niye yarını bekliyosunki canım.zaten 2 gün geçmiş.bence hemen yap.hem sen öğrenmiş olursun hemde bizim merakımız diner:KK1:

niye yarını bekliyosunki canım.zaten 2 gün geçmiş.bence hemen yap.hem sen öğrenmiş olursun hemde bizim merakımız diner:KK1:

cnm ben geçen hafta kan testi yaptırmıştım 1.91 den 3.23 e yükseldi ama 1 gün sonra 0.57 ye düştü adetime 4 gün vardı...oyüzden umudum yok aslında sadece içim rahatlasın diye yapcam...adetim hep test positif gösterdikten 14.gün adet oluyodum ama bu sefer olmadı sadece oyüzden belki diorum...

selam kizlar ben bisey sorucam. Ben yaklasik 3 aydir ovulasyon testi kullaniyorum ayni zamanda akinti kontrolu de yapiyorum . ILk ay 10. ile 17 gün arasi ovulasyon testi yaptim hep negatif oldu ama 14. gün jelimsi yapiskan akintim vardi ve regl normal gününde geldi. simdi ben yumurtlamadim mi ki test negatif cikti?? gecen ay pozitifi sadece 15. gün gördüm 15. ve 16. günde bisey yoktu bu ay 16. gün hala negatif simdi bu nedemek test boszuk degilki gecen ay bir gün dahi olsa gördüm. Peki diger aylar neden görmedim LH hormonum yükselmiyomuki bilen varsa yardimci olabilirmi ona göre doktora gideyim??

X