Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tamam o zaman canım acabamı dedim ya???
neyse bakalım ne zaman olacak yalnız her ay farklı farklı onu biliyorum :))) hani hep aynı çıksa artık test yapmadanda tahmin ederdim ama yok hep farklı neyse bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun.
sabah ablam aradı rüyasında kızım olmuş ( ablamın iki oğlu var kız çocuğu istiyo benden :))) )
kucağındaymış falan çok güzel kokuyomuş falan ay inşallah dedim malum olmuştur :KK1:

ay cnm benim ya inş.hayırlısıyla olur:)benim kardeşimde bu ay benim oğlum olmuş görmüştü keşke dedim ama malesef bu ay yok gibi:)tabi adet olmazsam yine umutlanırım:))))ama bu ay olmazsada bidahaki aylar olcak inş.hepimizin bebişleri:)))

$DSC00571.jpg

bugün yaptım tekrar testi 2gün var adetime:)sanırım bu ay iki kere yumurtladım oyüzden böle çıkıyo olabilir testlerim hala....

ay nihancım senin testler beni şaşırtıyo ya ayda iki kere yumurtlama araştırdınmı olabiliyor nadir olsada diye biliyorum ??? ama sen baktınmı nete

Son düzenleme:
ay nihancım senin testler beni şaşırtıyo ya ayda iki kere yumurtlama araştırdınmı olabiliyor nadir olsada diye biliyorum ??? ama sen baktınmı nete

cnm baktımda çok bişey bulamadım:)valla bedenim benide şaşırtıyo:)arkadaşım doktor ona sordum oda o genelde tedavi görenlerde oluyo dedi yani birden fazla yumurta geliştirildiğinde biri çatladıktan sonra diğer yumurtada çatlayabiliyomuş...ama kan değerlerinide sordum oda adetten önce testler yanıltabiliyo dedi adetim gelmezse haftaya salı gitcem yanına inş gelmez umut işte hiç 3.23 rakamını görrmeyen biri olarak hala umudum var bide 2gün önce cihazda sorun varmış tamir olmuş ama yanılmaz sanırım dedi ama tabi bu bile umut oldu bana...delirdiğim için artık:):KK52::KK52:

sen yaptınmı canım bugün test?

slm alya hala ordaysan sana bi sorum olcaktı ama bu konu hakkında deyil.olgunlaşma enstitsü hakkında o konulara artık msj yazmıyorsun sanırım.oyüzden bu konuya yazarak sana sesimi duyurmak istedim.lütfen bana biraz yardımcı ol

özeldende msj.yazamıyorum.oyüzden konuyu dağıttığım için lütfen kusura bakmayın.bende dediğin gibi üniversite mezunu olduğum için açık liseye kayıt yaptıramıyorum

cnm baktımda çok bişey bulamadım:)valla bedenim benide şaşırtıyo:)arkadaşım doktor ona sordum oda o genelde tedavi görenlerde oluyo dedi yani birden fazla yumurta geliştirildiğinde biri çatladıktan sonra diğer yumurtada çatlayabiliyomuş...ama kan değerlerinide sordum oda adetten önce testler yanıltabiliyo dedi adetim gelmezse haftaya salı gitcem yanına inş gelmez umut işte hiç 3.23 rakamını görrmeyen biri olarak hala umudum var bide 2gün önce cihazda sorun varmış tamir olmuş ama yanılmaz sanırım dedi ama tabi bu bile umut oldu bana...delirdiğim için artık:):KK52::KK52:

sen yaptınmı canım bugün test?

kız bellimi olur ben sitede neler okudum 3 aya kadar negatif çıkanları bile okuduk burda dur bakalım bekle adeti gelmezse ne iyi olur gelsede öbür aya inşallah sonuçta şükür bi problemimiz yok gelecekler inşallah

saat 13:00 de yapmıştım bugün tek çizzgi çıktı şimdi bakayım dedim sen söyleyince aklıma geldi hayalet çizgi çıkmış ama kaç saat geçti üstünden. ilk yaptığımda yoktu çizgi ilk bir dakikadan sonra bakmadım ama. foto eklim dedim şarjı bitmiş birazdan eklicem 5 dk dolsunda

slm alya hala ordaysan sana bi sorum olcaktı ama bu konu hakkında deyil.olgunlaşma enstitsü hakkında o konulara artık msj yazmıyorsun sanırım.oyüzden bu konuya yazarak sana sesimi duyurmak istedim.lütfen bana biraz yardımcı ol

:))) canım ay alemsin dur link atayım burda konuyu dağıtmayalım ayıp olmasın arkadaslara benim topiğe gel link atıcam orada sorabilirsin tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/424915-bebek-yapmaya-karar-verenleryeni-uyeler-buraya-128.html

alya senin konun daha önemli farkındayım ama lütfen işin bitincede bana bu konuda yardımcı ol. buarada konuyu pek fazla okumadım ama hamile olup olmadığına dair test yapıyorsun sanırım.umarım gönlündeki gibi çıkar testin sonucu

alya senin konun daha önemli farkındayım ama lütfen işin bitincede bana bu konuda yardımcı ol. buarada konuyu pek fazla okumadım ama hamile olup olmadığına dair test yapıyorsun sanırım.umarım gönlündeki gibi çıkar testin sonucu

canım sana link attım ama görmedin sanırım özelde mesaj attım bak lütfen

ya alya yine ben.ya dediğin gibi herkeze ayıp oluyor.yanlış konudan giriyorum ama ben anlayamadım hangi linkke geleyim çocuk gelişimi bölümü yazan linkemi lütfen yardım et bana

siga hala bu sayfada görünüyosun diğer sayfam açık gelsene oraya dediğim yeri tıkla oraya yaz bekliyorum seni orda

kız bellimi olur ben sitede neler okudum 3 aya kadar negatif çıkanları bile okuduk burda dur bakalım bekle adeti gelmezse ne iyi olur gelsede öbür aya inşallah sonuçta şükür bi problemimiz yok gelecekler inşallah

saat 13:00 de yapmıştım bugün tek çizzgi çıktı şimdi bakayım dedim sen söyleyince aklıma geldi hayalet çizgi çıkmış ama kaç saat geçti üstünden. ilk yaptığımda yoktu çizgi ilk bir dakikadan sonra bakmadım ama. foto eklim dedim şarjı bitmiş birazdan eklicem 5 dk dolsunda

ii cnm geçte olsa çıktıysa yavaş yavaş başlar yumoşlar gelmeye:)
ya yazık arkadaşım sonuç yanılmaz hrlde makinada yeni tamir oldu dedi tabi benim bu cümleden ne anlamlar çıkaracğımı bilmiyodu yazık:KK52: hayırlısı cnm ya inşallah allahım mucizeler gönderir bana hoş nezaman kan testim negatif çıksa regl oldum ama umut işte:18:

$DSC00573.jpg

offf bu testler deli etcek beni ya şimdi bitane daha yaptım tavukmuyum neyim ya yumurtla yumurtla bitmedi:KK52:...alya cnm baksana biraz daha koyu sanki bu dimi sabahkine göre???

Eki Görüntüle 196894

offf bu testler deli etcek beni ya şimdi bitane daha yaptım tavukmuyum neyim ya yumurtla yumurtla bitmedi:KK52:...alya cnm baksana biraz daha koyu sanki bu dimi sabahkine göre???

evet ya bu birazdaha koyu gibi geldi banada yanyana foto koyabilirsen daha belli olur. senin bu ay yumoşlar coştu :))) ama ben gebelikten hala ümitliyim senin adına bana normal gelmiyo :KK49: dur bende eklicem şimdi

$HPIM0496.jpg $HPIM0491.jpg

işte böyle canım benimkilerde. 11.testi yaptığımda tek çıkmıştı sonradan baktığımda hayalet çizgi oluşmuş sen ne diyosun ?

herkese merhabalar; ben bu testler sayesinde 2 yılda başaramadığım hamileliği başardım, şu anda tam olarak 10 haftalık hamileyim, tavsiyem orda belli belirsiz çizgiyi görür görmez ilişkiye geçin, 1 gün ara ile ve yataktan kalmayın mümkün olduğu kadar hatta ayaklarınızı da kaldırabileceğiniz kadar yukarı kaldırın, çizginin koyulaşmasını beklemeyin, ben beklemedim ve ilk ayımda hamile kalmayı başardım şükürler olsun, umarım herkese verir tanrım...

Eki Görüntüle 196911 Eki Görüntüle 196912

işte böyle canım benimkilerde. 11.testi yaptığımda tek çıkmıştı sonradan baktığımda hayalet çizgi oluşmuş sen ne diyosun ?

cnm bence 2 güne senin yumoşlar tamam olcak bence çalışmalara başla:KK1: bugün bi yazı okudum gebeliklerin çok büyük bir kısmı yumurtlama döneminden 2 gün önce girilen ilişkilerden oluyomuş...ayy inş gelir bebişinn:KK66:

herkese merhabalar; ben bu testler sayesinde 2 yılda başaramadığım hamileliği başardım, şu anda tam olarak 10 haftalık hamileyim, tavsiyem orda belli belirsiz çizgiyi görür görmez ilişkiye geçin, 1 gün ara ile ve yataktan kalmayın mümkün olduğu kadar hatta ayaklarınızı da kaldırabileceğiniz kadar yukarı kaldırın, çizginin koyulaşmasını beklemeyin, ben beklemedim ve ilk ayımda hamile kalmayı başardım şükürler olsun, umarım herkese verir tanrım...

hayırlısı olsun cnm ya allah sağlıcakla kuçağına almayı nasip etsin:)dua et bizlerede hamişlerin duası kabul olurmuş:)

X