Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm hadi gözun aydın darısı biizm başımıza dua et cnm :)) rabbım kucğaında almayı nasıp etsın ınşşş cnm

nihalimmmmmmmmm sen hamile misin ayyy çok sevindim ya ben yeni gördüm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla gelsin bebek

değilim cnm ya malesef düştü değerim...0.57 çıktı bugün...doktorumu aradım şimdi adet olmazsan gel cmrtesi dedi zaten adet tarihim cmrtesi...bi dahaki ay inş.

selam kızlar bişi sorcam,kasıklardaki ağrı ya da batma yumurta çatlamadan önce mi başlıyo yoksa ağrı olduğunda yumurta çatladı demek mi oluyor? :26: kafamın karışmasının sebebi şu,dün sabah da hafif bir ağrı vardı kasıklarımda bugün akşam oldu yine hafif bir ağrı var,eğer yumurtam dün sabah çatladıysa (çatladığını haber veriyosa ağrı) ve ömrü 24 saatse,36. saatte neden hala ağrı var.Bugün öğleden sonra ağrının geçmesi gerekmez miydi?Acaba diyorum çatlamadan 1-2 gün önce belirti veriyor da bugün ya da yarın mı çatlıcak ki? :26: ovulasyon testini kullananlar daha iyi bilir bence,çünkü testte çift çizgiyi gördükten 1-2 gün sonra yumurta çatlıcak demek ya,çift çizgi gördüklerinde de kasıklarda ağrı oluyorsa,çatlamadan önce ağrı yapıyordur,henüz çatlamamıştır.yok eğer çift çizgi gördükten ertesi gün falan ağrı başladıysa çatladığı gün ağrı yapıyordur diye mantık yürüttüm ben.Ovulasyon testi kullananlar bi düşünebilirler mi ne zaman ağrı olduğunu?

ayy bu arada kendımı tanıtayım:)) cibeldemiroglu :)) şifremı kaybettımde

ay çok güldüm kim bu ben niye hatırlamıyorum diye üzü ldüm sonradan açıklamanı görünce sevindi,

can can bilgisayarım bozuktu ancak yapıldı, ara sıra eşimin bilgisayarından giriyordum.

ne var ne yok :) ben 3 kilo verdim bu ay ovulasyon testi yapmadım söz verdiğim gibi yalnız adetimin 22. günü böle lekelenmem old kahverengi sonra bir kaç gün çok ama çoook az oldu moralim bozudu bu ayda olmadı 8 aylık oldu 9. aya girdik kürtaj olalı bakalım

değilim cnm ya malesef düştü değerim...0.57 çıktı bugün...doktorumu aradım şimdi adet olmazsan gel cmrtesi dedi zaten adet tarihim cmrtesi...bi dahaki ay inş.

nihal çok özür dilerim canım ben en son hamile olduğunu okudum, çok özür hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallah

bacılar valla benim gözüm artık korktu. :) ne zaman anne olacağız bilemiyorum ama umarım iletişimiiz kopmaz sevinçlerimizle ::) paylaşırız ne günlerdi ya diye geyik yaparız.

sevgiler

kızlar ovulasyonu birden fazla ayda denemiş olanlara soruyorum. her ay farklı günlerdemi yumurtladınız?

ben geçen ay 10. günde tam koyu olmasada belirgin çizgi görmüştüm ama bu ayda 10. gündeyim tek çizgi çıkıyo. acaba geçen ay ben daha yumurtlamadan çift çizgi gördüğümü sanıp kaçırdımmı? 14. gün bırakmıştım çünkü çift çizgiyi gördüm artık diye, yani kontrol çizgisiyle tam tamına eşitmi oluyor koyuluklar? bari bu ay kaçırmayım ya

Son düzenleme:

ay cnm benim ne özürü

hepimiz birbirimiz için nasıl seviniyoruz çok normal:)bende ilk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi iyiyim en azından yumurtluyorum ve döllenme oluyo diye düşünüyorum:)inşallah hep beraber bebeklerimizin gazlarını dişlerini konuşuruz burda hep beraber:)))))

cnm benim 4.ayımdı bu ay 3 ay 19.gün 1 ay 23.gün yumurtladım:)bide bizim testlerde tam koyu olsada çizgiler ikinci çizgi bazen ince olabiliyor...resimleri koyabilirsen koy bakalım beraber istersen:)

cnm ben bu ay 14 gunumde yakaladım çift çizgiyi geçen ay iise
19 gunumde yakaladım değişıo cnm valla bende anşamadım

kızlar tesimleri eklicem tekrar onu arıyorum şimdi ama şunu söyleyim kontrol çizgisi gibi kalın çizgi oluşmadı ya off öylemi çıkması gerekiyordu acaba ben kaçırdımmı acaba durun resimleri bi ekleyim

Son düzenleme:

Ben de seninle aynı durumdayım normalde 32 günde bir regl oluyordum son zamanlarda düzenim bolzuldu ve en son adetimi 10 gün gecikmeli yaşadım. 12 Mayıs'ta regl olmuştum ben de bugün testlere başladım. 7. gün ve silik çizgi. Bu ay testim çok ve regl olana kadar sabah akşam uygulamayı düşünüyorum. Bence sende öyle yap çünkü düzen bozuk olunca yumurtlama hiç ummadığın zaman olabilir. İnşallah ikimizde koyu çizgiyi yakalarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…