-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.341
nihalimmmmmmmmm sen hamile misin ayyy çok sevindim ya ben yeni gördüm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla gelsin bebek
helloooooooooooooo nerelesedesın sen bakım :))) ne var neyokk bızde aynı değiklık yok cnm :))
slm kızlar.bugün doktoruma gittim.ama keseye göremedik.daha yenı oldugundan göremeyebiliriz normal dedi.kan hormon tahlılılerı verdım.herseyım normalmiş.5 hafta 3 günlük kandegerim 7993.62 miş.doktor haftana göre kan degerin iyi dedi.haftaya cuma tekrar gidecegim.insallah gıttıgımde keseyıde kalp atıslarınıda görürüm.aminnn...
nihalimmmmmmmmm sen hamile misin ayyy çok sevindim ya ben yeni gördüm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla gelsin bebek
cnm hadi gözun aydın darısı biizm başımıza dua et cnm :)) rabbım kucğaında almayı nasıp etsın ınşşş cnm
kızlar malesef değerim düşmüş 0.57 olumşniye böle oldu anlamadım hayırlısı artık napalım
ayy bu arada kendımı tanıtayım:)) cibeldemiroglu :)) şifremı kaybettımde
değilim cnm yamalesef düştü değerim...0.57 çıktı bugün...doktorumu aradım şimdi adet olmazsan gel cmrtesi dedi zaten adet tarihim cmrtesi...bi dahaki ay inş.
kızlar malesef değerim düşmüş 0.57 olumşniye böle oldu anlamadım hayırlısı artık napalım
ay çok güldüm kim bu ben niye hatırlamıyorum diye üzü ldüm sonradan açıklamanı görünce sevindi,
can can bilgisayarım bozuktu ancak yapıldı, ara sıra eşimin bilgisayarından giriyordum.
ne var ne yok :) ben 3 kilo verdim bu ay ovulasyon testi yapmadım söz verdiğim gibi yalnız adetimin 22. günü böle lekelenmem old kahverengi sonra bir kaç gün çok ama çoook az oldu moralim bozudu bu ayda olmadı 8 aylık oldu 9. aya girdik kürtaj olalı bakalım
nihal çok özür dilerim canım ben en son hamile olduğunu okudum, çok özür hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallah
bacılar valla benim gözüm artık korktu. :) ne zaman anne olacağız bilemiyorum ama umarım iletişimiiz kopmaz sevinçlerimizle ::) paylaşırız ne günlerdi ya diye geyik yaparız.
sevgiler
üzülme canım birdahaki aya olur inşallah bak hepimiz bekliyoruz gelecek bebişlerrr
kızlar ovulasyonu birden fazla ayda denemiş olanlara soruyorum. her ay farklı günlerdemi yumurtladınız?
ben geçen ay 10. günde tam koyu olmasada belirgin çizgi görmüştüm ama bu ayda 10. gündeyim tek çizgi çıkıyo. acaba geçen ay ben daha yumurtlamadan çift çizgi gördüğümü sanıp kaçırdımmı? 14. gün bırakmıştım çünkü çift çizgiyi gördüm artık diye, yani kontrol çizgisiyle tam tamına eşitmi oluyor koyuluklar? bari bu ay kaçırmayım ya
kızlar ovulasyonu birden fazla ayda denemiş olanlara soruyorum. her ay farklı günlerdemi yumurtladınız?
ben geçen ay 10. günde tam koyu olmasada belirgin çizgi görmüştüm ama bu ayda 10. gündeyim tek çizgi çıkıyo. acaba geçen ay ben daha yumurtlamadan çift çizgi gördüğümü sanıp kaçırdımmı? 14. gün bırakmıştım çünkü çift çizgiyi gördüm artık diye, yani kontrol çizgisiyle tam tamına eşitmi oluyor koyuluklar? bari bu ay kaçırmayım ya
cnm ben bu ay 14 gunumde yakaladım çift çizgiyi geçen ay iise
19 gunumde yakaladım değişıo cnm valla bende anşamadım
Eki Görüntüle 183931 Eki Görüntüle 183932
bunlar geçen ayın testleri kızlar
bariz görünüyor zaten 10. gün var ama diğeri kadar kalın değil çizgi belkide test yapmaya devam etmem gerkirdi bilmiyorum neyse önemli değilde geçti gitti ama bu ay da kaçırmayayım diye soruyorum
bugün 11. gün hala tek çizgi çıkıyor bende. her ay farklı zamanda yumurtlama oluyor galiba bende
Eki Görüntüle 183931 Eki Görüntüle 183932
bunlar geçen ayın testleri kızlar
bariz görünüyor zaten 10. gün var ama diğeri kadar kalın değil çizgi belkide test yapmaya devam etmem gerkirdi bilmiyorum neyse önemli değilde geçti gitti ama bu ay da kaçırmayayım diye soruyorum
bugün 11. gün hala tek çizgi çıkıyor bende. her ay farklı zamanda yumurtlama oluyor galiba bende
cnm bu testlerde böle çıkıyo benimde resimlerde çok kalın görünüyo çizgiler ama elimde seninki gibi ince ama koyu renk..geçen ay bence 10.gün yumurtlamışsın bu ayda biraz sabret bence bi kaç güne çıkar çift çizgin:)
herkese merhaba,bende arada sırada yorumları okuyorum, bu ay ovülasyon testi aldım adetimin 7. gününden başladım hafif silik olsada ikkinci çizgi bugüne kadar var henüz koyu çizgi yok, bekliyorum, normalde 31 yada 32 günde regl olurdum ama son üç aydır düzeni bozuldu 1o gün gecikmeli geliyor ne zaman yumurtluycam bilemiyorum son üç aydır çok bebek istiyorum düzenim sanırım ondan bozuldu diye düşünüyorum. testin açıklamasında düzen bozuksa 3 ayın ortalamasını alın diyor 38,6 çıktı ortalama buna göre 22. gün yapmam lazım ilk testi,ama kafak karışık o yüzden ben genede hergün yapıyorum testi inşallahh koyu çizgiyi yakalarım
cnm bu testlerde böle çıkıyo benimde resimlerde çok kalın görünüyo çizgiler ama elimde seninki gibi ince ama koyu renk..geçen ay bence 10.gün yumurtlamışsın bu ayda biraz sabret bence bi kaç güne çıkar çift çizgin:)
tamam o zaman canım acabamı dedim ya???
neyse bakalım ne zaman olacak yalnız her ay farklı farklı onu biliyorum :))) hani hep aynı çıksa artık test yapmadanda tahmin ederdim ama yok hep farklı neyse bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun.
sabah ablam aradı rüyasında kızım olmuş ( ablamın iki oğlu var kız çocuğu istiyo benden :))) )
kucağındaymış falan çok güzel kokuyomuş falan ay inşallah dedim malum olmuştur