Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

konuyu görünce yazmadan edemedim ovulasyon testlerini çok seviyorum çünkü şu ana kadar her ay en koyusundan bir çift çizgi gördüğüm tek test:)

sorma cnm ya aynen valla hamile olduğum kesinleşsin kan tahlili kesin demicem idrar testi yapcam sırf gebelik testindede çift çizgiyi görmek için:)

sorma cnm ya aynen valla hamile olduğum kesinleşsin kan tahlili kesin demicem idrar testi yapcam sırf gebelik testindede çift çizgiyi görmek için:)

bende tüp bebekte hamile olduğumu öğrendikten sonra 3-4 tane test yaptım..
en koyusunu kontrol çizgisinden önce çıkanı bile gördüm

şimdi arkadaşım aradı değerim 3.23 olmuşşş:))))dün 1.91 di inşallah biran önce dahada yükselir dua edin bana:))))))))))))))

canım seninki kesinleşmiş artık hadi şimdiden tebrik etmek istiyorum ben seni Allah sağlıkla kesesini görmeyide kalp atışını duymayıda sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah dün söyledimya sana bu ay herkes gebiş kalıyo dua et banada herkesten dua istiyorummm

ayyy inşallah cnm ya inşallah dediğin gibi olur:)merak etme arkadaşım isteyen herkese dua ediyorum sizde bana edin bebeğim gelsin ve sıkı sıkı tutunsun allahın izniyle:)

nıhanımmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm ben cibellllll şifremı kaybettımm ( açamıorum arkdaşımdan yazıorum ressımlerını görudm :)) bnce sen hamışşsın kızzzzz banada çok dua et bn regl oldum bıle çoktannnnnnnn :))) 3gunum bugun hadi bakalım haberlerını beklıorum okkk

yaaa nerdesin sen:)))) çok merak ettim seni:)bilmiyorum kuzu ya inş. gelmiştir bebişim doktorum bugün şuanda anlamsız 5 ve üstü olursa hemen gel dedi bugünde kan verdim 5te alcam sonuçu dua et cnm benim için 5in üstüne çıksın değerim:)))

cnm dualrım snınle ınş meleğimiz gelmıştır :) cnm bnce var gıbı testlerıne bakıyourm :) hepsı çok guzelll ınşş vardır sonrada bana ınş ve tum ısteyenlere haberdar et bızı hemen gelınce yazz okkk

inşallah cnm ya allah isteyen herkese verir biran önce bebişini:)yazcam cnm hemen merak etme..zaman geçmiyo sanki ya((

inşallah cnm ya allah isteyen herkese verir biran önce bebişini:)yazcam cnm hemen merak etme..zaman geçmiyo sanki ya((

o vakıtler dolmadı gitti zaten ( olsun geç olsun guç olmasın şekerrr :)) kız çok mutlu oldum varya çok dua ettın ıkımıze ınş bende peşinden gelırım cnm :))

o vakıtler dolmadı gitti zaten ( olsun geç olsun guç olmasın şekerrr :)) kız çok mutlu oldum varya çok dua ettın ıkımıze ınş bende peşinden gelırım cnm :))

evet cnm ya 3 gündür kan aldırmaktan kollarım morardıbide beyaz tenli olunca bütün banka soruyo noldu diye tabi kimseye bişey demiyorum bi siz biliyosunuz herşeyi bide eşim kardeşlerime bile sölemedim hiçbişey 5 in üstüne çıksın öle sölerim dedim:)kız allah biliyo bende çok dua ettim herpimize...inş gelir bebişlerimiz artık:)))

cnm ınşş evet vallahı varsa duaların kabul oldu fıstık dualarını eksık etme ustumuzde nıhannnn :))))

oyy cnm bnm olsun üzülmek yokkk yola dvm nıhan sakın hayırlsı allahtan cnm hormonlarla alakalı iştee bnde öyleydım testlere dvm okkkk

öle cnm ya şok oldum ilk dyuduğumda ama napalım herşey allahtan...hiç 0 küsürlerden fazla çıkmamıştı benim değerim.ilaç falanda kullanmadım döllenip tutunamadı sanırım ozamanda böle oluyomuş hrlde dimi?

slm kızlar.bugün doktoruma gittim.ama keseye göremedik.daha yenı oldugundan göremeyebiliriz normal dedi.kan hormon tahlılılerı verdım.herseyım normalmiş.5 hafta 3 günlük kandegerim 7993.62 miş.doktor haftana göre kan degerin iyi dedi.haftaya cuma tekrar gidecegim.insallah gıttıgımde keseyıde kalp atıslarınıda görürüm.aminnn...

hayırlısı olsun cnm inş. biran önce görürsün bebişini:):92:

nihalimmmmmmmmm sen hamile misin ayyy çok sevindim ya ben yeni gördüm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla gelsin bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…