Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovulasyon testinde sadece açık pembe çizgiyi yakalamış ve o günlerde de çalışmıştık. BAT'ım 4 Mayıstı. 6 gün geçti ve dün kan testi yaptırdım b-hcg 0,51 :KK43: Yani açık pembe çizgiye güvenmeyelim... Adetim neden bukadar gecikti bilmiyorum ama düzenim de bozulmuş oldu bu ay konuya fazla yönelmemeye karar verdim...

cnm hayırlısı olsun bu ay iii çalışıp bulcaz bebişlerimizi merak etme sen:))))

slm kızlar.hafta sonu adet olmam gerekiyodu ama olmadım.adetım 4-5 gun gecıkmıs oluyor.insallah hamıleyımdır.gecen ay klomen ve yumurta takıbı yaptırmıstım.yarın test yaptıracagım.insallah pozitir cıkar.amınnnnnnnnnnnn.......:KK64:

slm kızlar.hafta sonu adet olmam gerekiyodu ama olmadım.adetım 4-5 gun gecıkmıs oluyor.insallah hamıleyımdır.gecen ay klomen ve yumurta takıbı yaptırmıstım.yarın test yaptıracagım.insallah pozitir cıkar.amınnnnnnnnnnnn.......:KK64:

hayırlısı cnm ya inş bebiş gelmiştir:)))hbr ver bizede:))):KK64:

nıhal nasılısn cnm ne var ne yok ya senın bu yumurtladıktan sonra test yapıomusun çıkıomu hala çizgiler masalnazı göruomusun :)) ayy darısı bıze ınş cnm bn bugun ovulasyona yaptım 23 gunum çizgilerın birisi açık koyu deıl masal nazın gıbı ama elıne alınca gözukmekte keşke hep koyulaşşa ınş oda olur sen neyapıosun

nıhal nasılısn cnm ne var ne yok ya senın bu yumurtladıktan sonra test yapıomusun çıkıomu hala çizgiler masalnazı göruomusun :)) ayy darısı bıze ınş cnm bn bugun ovulasyona yaptım 23 gunum çizgilerın birisi açık koyu deıl masal nazın gıbı ama elıne alınca gözukmekte keşke hep koyulaşşa ınş oda olur sen neyapıosun

cnm iiyim napim çalışıyorum işte:KK43: ayy çok sevindim masal_naz a inş.bizimde bebişlerimiz gelir ama biz buay tembellik yaptık cnm ya bi kere çalışmayla zor biraz:)bugün yapsammı diye düşündüm bende sen öle yazınca ama benim daha 4gün oldu yumurtlayalı çıkarmıki?neyse akşam eve gidince yapayım bitane bari:) 10 tane kaldı zaten elimde bunlar bitincede almam hrlde artık ama sağım solum belli olmaz yinede:)
sen nasılsın cnm koysana resmini senin kaç gün oldu yumurtlayalı?

cnm iiyim napim çalışıyorum işte:KK43: ayy çok sevindim masal_naz a inş.bizimde bebişlerimiz gelir ama biz buay tembellik yaptık cnm ya bi kere çalışmayla zor biraz:)bugün yapsammı diye düşündüm bende sen öle yazınca ama benim daha 4gün oldu yumurtlayalı çıkarmıki?neyse akşam eve gidince yapayım bitane bari:) 10 tane kaldı zaten elimde bunlar bitincede almam hrlde artık ama sağım solum belli olmaz yinede:)
sen nasılsın cnm koysana resmini senin kaç gün oldu yumurtlayalı?

bende almıcam daha nıhal ıyıca kafayı yer oldum testlerle yaa bende çok tembbellık yaptım 2 3 defa anca bırlıkte olmuşsuzdur :)) bnm 1tane kaldı akşama koyucam cnm 9 gun oldu nıhal bıde sen yapda resmını koy bakalım nasıl normalde çıkmaması lazım deılmı yanı ne çok sılık ne çok koyu ayy hiç umudum yok bu ay hayırlsı bakalım

$DSC00556.jpg

cnm bak yaptım şimdi ama ikinci çizgi çok silik zaten normaldede böle çıkması gerekiyo sanırım vucudumuzda lh hormonu azda olsa olduğu için:)

Eki Görüntüle 193414

cnm bak yaptım şimdi ama ikinci çizgi çok silik zaten normaldede böle çıkması gerekiyo sanırım vucudumuzda lh hormonu azda olsa olduğu için:)
cnm teşekkur ederım :)) bnmde böyle ınş hayırlsı olur bıızm ıçın bu ay daha almıcam yaa nıhal doktorumun verdığı ilişkı gunlerıyle uydu hep valla

cnm teşekkur ederım :)) bnmde böyle ınş hayırlsı olur bıızm ıçın bu ay daha almıcam yaa nıhal doktorumun verdığı ilişkı gunlerıyle uydu hep valla

valla cnm benimki 14-19.günler arası ilişki demişti ama ben 23.gün bile yumurtladım:)çok faydalı oldu ama strese giriyorum elimdekiler önümüzdeki ayda yeter sanırım ama sonra 2-3 ay almam ozamana kadar olmazsa zaten doktora gitcem tekrar,martta gittim doktor 6 ay daha deneyin bi sorun yok dedi eylülde başlarız artık tedaviye sanırım:)ama inş. ozamana kadar hamiş oluruz:)

selam kızlar napıyosunuz bakalım???
benim adetim cuma bitecek cumartesi başlıcam testlere çünkü geçen sefer 9. gün başladım çift çizgi görmeye. bu arada eşimde test yaptırdı herşey normalmiş çok şükür zaten bendede normaldi ama niye gelmiyo bu bebişler çıldırıcim:KK1:

selam kızlar napıyosunuz bakalım???
benim adetim cuma bitecek cumartesi başlıcam testlere çünkü geçen sefer 9. gün başladım çift çizgi görmeye. bu arada eşimde test yaptırdı herşey normalmiş çok şükür zaten bendede normaldi ama niye gelmiyo bu bebişler çıldırıcim:KK1:

iii cnmsen nasılsın? bu ay sıkı çalışcaz hepimiz:)bizde çok tembel geçirdik bu ayı adet olup yeni ayı bekliyorum bende:)buarad gözün aydın cnm erkek sorunu biraz daha uğraştırabiliyomuş en azından oda çıkmış oldu aklından:))))

X