- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.201
sıra bende arkadaşlar ovülasyon testi alcam bu ay hayırlı olur hakkamda inşalah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testinde sadece açık pembe çizgiyi yakalamış ve o günlerde de çalışmıştık. BAT'ım 4 Mayıstı. 6 gün geçti ve dün kan testi yaptırdım b-hcg 0,51 Yani açık pembe çizgiye güvenmeyelim... Adetim neden bukadar gecikti bilmiyorum ama düzenim de bozulmuş oldu bu ay konuya fazla yönelmemeye karar verdim...
slm kızlar.hafta sonu adet olmam gerekiyodu ama olmadım.adetım 4-5 gun gecıkmıs oluyor.insallah hamıleyımdır.gecen ay klomen ve yumurta takıbı yaptırmıstım.yarın test yaptıracagım.insallah pozitir cıkar.amınnnnnnnnnnnn.......
slm kızlar.hafta sonu adet olmam gerekiyodu ama olmadım.adetım 4-5 gun gecıkmıs oluyor.insallah hamıleyımdır.gecen ay klomen ve yumurta takıbı yaptırmıstım.yarın test yaptıracagım.insallah pozitir cıkar.amınnnnnnnnnnnn.......
hayırlısı cnm ya inş bebiş gelmiştir:)))hbr ver bizede:)))
nıhal nasılısn cnm ne var ne yok ya senın bu yumurtladıktan sonra test yapıomusun çıkıomu hala çizgiler masalnazı göruomusun :)) ayy darısı bıze ınş cnm bn bugun ovulasyona yaptım 23 gunum çizgilerın birisi açık koyu deıl masal nazın gıbı ama elıne alınca gözukmekte keşke hep koyulaşşa ınş oda olur sen neyapıosun
nıhallllllllllll
cnm iiyim napim çalışıyorum işte ayy çok sevindim masal_naz a inş.bizimde bebişlerimiz gelir ama biz buay tembellik yaptık cnm ya bi kere çalışmayla zor biraz:)bugün yapsammı diye düşündüm bende sen öle yazınca ama benim daha 4gün oldu yumurtlayalı çıkarmıki?neyse akşam eve gidince yapayım bitane bari:) 10 tane kaldı zaten elimde bunlar bitincede almam hrlde artık ama sağım solum belli olmaz yinede:)
sen nasılsın cnm koysana resmini senin kaç gün oldu yumurtlayalı?
ayyy yapma böle yalnışlıklar korktum:)
cnm teşekkur ederım :)) bnmde böyle ınş hayırlsı olur bıızm ıçın bu ay daha almıcam yaa nıhal doktorumun verdığı ilişkı gunlerıyle uydu hep vallaEki Görüntüle 193414
cnm bak yaptım şimdi ama ikinci çizgi çok silik zaten normaldede böle çıkması gerekiyo sanırım vucudumuzda lh hormonu azda olsa olduğu için:)
cnm teşekkur ederım :)) bnmde böyle ınş hayırlsı olur bıızm ıçın bu ay daha almıcam yaa nıhal doktorumun verdığı ilişkı gunlerıyle uydu hep valla
selam kızlar napıyosunuz bakalım???
benim adetim cuma bitecek cumartesi başlıcam testlere çünkü geçen sefer 9. gün başladım çift çizgi görmeye. bu arada eşimde test yaptırdı herşey normalmiş çok şükür zaten bendede normaldi ama niye gelmiyo bu bebişler çıldırıcim