Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm hadi bakalım bugünlerde tembellik yok sıkı çalış:)bende akşam eve gidince yapcam bakalım ama dün hala silikti

bnmde sılıktı :)) ama sabah yaptım hemen çıktı :)) kasıklarımdada ağrım var zaten :)) hadi hayırlsı bakalım 3 gundru bırıkte olmadım hiç 2gun dvm durmak yok .:)))

bnmde sılıktı :)) ama sabah yaptım hemen çıktı :)) kasıklarımdada ağrım var zaten :)) hadi hayırlsı bakalım 3 gundru bırıkte olmadım hiç 2gun dvm durmak yok .:)))

ay cnm ya iii erken oldu bu ay senin,inşallah bende biran önce görürüm çift çizgiyi:)bencede cnm çalışmaya hızla start ver sen:)))

cnm testi yapmadan önce sıvı alımını azaltıyomusun peki oyüzden olmamış olabilir ama ben 3 aydır kullanıyorum ve her ay yakaladım çift koyu çizgiyi...hangi markayı kullandın cnm sen?

cnm testi yapmadan önce sıvı alımını azaltıyomusun peki oyüzden olmamış olabilir ama ben 3 aydır kullanıyorum ve her ay yakaladım çift koyu çizgiyi...hangi markayı kullandın cnm sen?

ay markasını hatırlamıyorum ama cibel kullanıcısı bi resim paylasmıs ya aynısıydı o cubuktan
yani genelde akşam yaptım çok sıvı tüketmedim öncesinde.yemekle birlikte en fazla bir iki bardak su o kadar.o bile o kadar etki eder mi ya? yemekten 1-2saat sonra yaptım genelde.

CNM BNM YA BEN ÇOK MEMNUN KALDI halbukı bnm hemen çıktı reglımın bıter bıtmez bugun 13 gunum vedahada koyulaştı dunden ıtıbaren hemende çıktı

slm kızlar uzun zamandır topiğe giremedim önce geçmişe bi göz gezdirdim de bu ay sanki herkeste farklı bi umut var ne güzel ovulasyonda çift çizgiyi görenleri okudukça mutlu oldum Allahım gebelik testinde de aynı çizgileri gösterir bize inşallah beni soracak olursanız ben bu ay ovulasyon testi kullanmıyorum okulda müfettiş var ve inanın düşünecek durumda değilim bu ayı da böle geçireyim bakalım neler olacak, mutlu mutlu haberler duymak dileğiyleee

merhaba cnm...belki böle daha iii olur ki bencede zaten bu yaptığımız streslerden dolayıda bekleme süremiz uzuyor:)

kızlar nasılsınız bakım şimdi yaptım test dahada koyulaşıo :)) bu test çok guzel yaa memnun kaldım kızlar :)) sız neyapıosunuz bakım nıhal hala koyulaşmadımı kız :))

cnm ben yaptım şimdi ama hala silik ikinci çizgi:)neyse sen başı çekersin artık halayımızda:))))

cnm ya bnmde aslında çok erken deıl yanı tam 15 gunde yakaladım 4gun erken oldu :))sadece rabbım ınş bu ay gönderır meleğimi :)) akşam kocışle kustuk :)) bişi olmadı ama bu akşam kesın olur barıştık ınş kaçırmamışımdır

yok kuzum hala silik çizgiler çıkıyo:)benimde bugün 15.gün 4 gün sonra falan kızarır inş çizgiler:)kız kavga etme şu 5gün bak onlarda durur durur bugünleri bulur :)))aman bugün çalış bak kaçırma:)

olsun koyulasşır kız neapım böyle işlere başlayınca :)) hiç yapasım olmuo ( gıcık oldum adama dun ama bu akşam olur ınş olur bakalım nıhal ınş hepımzın başına

sorma al bendende okadar önceden hemen uyusak derdim şimi gözünün içine bakıyom:) kız seninki hangi markaydı?nerden ve kaça aldın olmazsa bende alayım ondan:)

cnm GALENIK ovulasyon test eşim eşantıyon getirmıştı fuarı vardı 15 tane almış yanındada bussuru gebelık testı almış para vermedım yanı nekadar oldundan bılgım yok ınan
ama gerçekten guzel bı marka çok memnun kaldım

arastırda bnıde haberdar et bişi varsa :)) bende baktım ama bişi bulamadım yaa

cnm ya bişey sorcam sen rahim filmi çektirdinmi ?bazı arkadaşlar çektirmişte bende acaba tüplerde tıkanıklık varmı diye merak ettim yıldır olmayınca...:) bi kere hamile kaldım ama yinede olabilirmik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…