- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.101
nhalcanım nasılsın.bende hala çift çizgiyi görmedim gerçi senle günlerimiz aynı gibiydi.7 ve 8 mayıs gibi çift çizgi olmalı ona görede 9 yada 10 mayıs gibi yumurtlama olacak diye tahmin ediyorum.umarım geçen ay ki reglyime göre tahminlerim bunlar bakalım tutacakmı.sanırım senle aynı günleride olacaz yine...bakalım kısmet yazda bende okuyayım bakalım ne olacak.
bu arada kızlar 30 yada 35 günde bir adet oluyorum ovulasyon testim dün 21.gün pozitif çıktı bugün negatif inş yumurtlamışımdır
kızlarrr tamda araştırdığım ve merak ettiğim bir konu lütfen bilgisi olan aydınlatsın beni yoksa şahibeler arasında boğulacağım:95:
şimdi benim durum şu ki:
benim adet bitimi 1 mayıs ve ben netten ovulasyon testi aldım 2 mayısta ilk testi yaptım 2.çizgi hafif belirgindi ve ogünü değerlendirdik eşimle
3 mayısta tekrar yaptım testi ve 1 gün öncesine göre 2.çizgi dahada belirgindi kırmızıydı yani
4 mayısta yani dün tekrar yaptım bu defa çizgi ilk çizgi kadar koyuydu
benimde aklım karıştı acaba adet bitiminden hemen sonra bu kadar arka arkaya çift çizgi çıkabilirmi arkadaşlar yoksa ben test mi bozuk diye şüphelenmeye başladın yardım lütfennnnnnn
kızlar bana bi akıl verin lütfen 21.gün pozitif 22.gün negatif 23.günüm bugün pozitif çıktı bu nedemek kafayı nyiycem yahuu aynı renk iki çizgide
Eki Görüntüle 190558 bide şimdi gebelik testi yaptım 15 dk sonra gölge çıktı 2 gün öncede yapmıştım aynı markadan 3 saat beklemiştim yeri bile belli olmamıştı kafam karıştı daha adetime var bugün 23.günüm testte şu çubuk olanlardan
canım adete 7 gün var vondfo markası ovülasyon testiyle geldi ama 2 gün önce yaptığımda çıkmadı bide şimdi arkadaşımın idarıyla yaptık yine gölge olmadı süt beyazı benimki gölgeli
cnm atmadıysa fotoları koy istersen hep beraber bakalım:)normalde adetten hemen sonra silik çizgi çıkmalı diye biliyorum bende öle oluyor yani:)
fotoğraf makinem bozuktu cet telefonuyla çektim ama oda net değil canım yaaa:83ff kafayı yicem valla bu kadar erken olabilirmi gerçekten dünden beri netten araştırmadığım okumadığım makale kalmadı
benimde bugün 21.günüm kızlar dün ve önceki iki gün ovulasn testi yaptım, ikinci çizgi haif silikti fakat dün 20.günümde ikiside çok net kopkuyu çizgi şeklinde çıktılar, yarın görüntüleri yükleyebilirm, demekki ben 20.gün yumurtluyorum bundan önceki çalışmalarımı genelde 19.gün çalışmayı bırakıyordum ne kadar ilginç yaa!
cnm hiç bellı olmuyor geçen ay ben 19 gunumde yakaladım çift çizgiyi bu ay ise 13 ve 14 gunumde yakaladım erken oldu yanı hiç bellı olmuo sen işini garentıye al)
ne zor şeymiş bu işler, bıktım çalışıncada okadar zor oluyorki, şuanda ovulasyon testi, soğan kürü,klomen,birde enbiya suresi , inş Rabbim hepimize nasip eder!
peki sen hamilemisin?
cnm sendemı klomen içiyosun bende bu ay ılk defa içtim bakalım hayırlsı artık yok cnm değılım 6 ay önce bebeğimi kaybettım 33haftalık öldü karnımda yenıden düşünuyorum şimdi hayırlsı tabıkı allhtan bakalım
geçmiş olsun canm! ben uzun süredir kullanıyorum klomen ama olmuyor, Rabbim nasip edecek, hepsi bahane..kaçıncı günün şimdi?
cnm bnde mesela adetımın 8 gunu yaptım barız net gözukuodu ama daha da kızardı kırmızı çizgi 14.gunumde tam kırmızı oldu hadi hayırlısı boş durma :))
benimde kafamı karıştıran canım hemen bu kadar yumurtalarım olgunlaşıp çatlayabilirmi o günleri değerlendirdik ama bilmiyorum
Eki Görüntüle 189240 cnm bak aynı böyle çıkıyor senınde böylemıydı