- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.021
nıhalım bak nasıl sence yumurtluyorum :))
bende bu ay ilk kez kullanıyorum benimki de aynı marka dün ve bugün yaptım çift çizgiyi gördüm galiba ben erken yumurtluyorum
Eki Görüntüle 186797
gunaydın kızlar testlerımı erken yaptım ama daha bugun 11gunum ama 3 gundur yapıyorum testlerı yorum beklıyorum rıca edılıır :))
Eki Görüntüle 186762
kızlar ılk başta yukrıdakı 8 gunumde yapılan
ıkıncısı 10. gunde yapılan
en alltakıde 11. gun yapılan
ve daha bugunde yapıcam yenıden yuklıcem nasıl sızce
Eki Görüntüle 187238 Eki Görüntüle 187237
kızlar benimde 11.günüm bugün normalde geç yumurtluyorum 19.-23. gün arası ama bu ay erken olcak hrlde:)bi kaç günüm var ama sanırım daha:)
nihal benimde ilk 2 gun hıc cızgı cıkmadı ama dun ve bugun sılık cıktı.daha sonra kalınlaşşıyor mu çizgi ben ilk defa yapıyoruda bunları.
kızlar ne oluyor yahu herkesin 10 ve 11. gün :))) mevsimlerdenmi diceme ama ne alaka anlamadım allah allahhhhbu arada hamiş kalıpta öğrenirsek aynı zamanlarda öğrenicez demekki
kızlar bir şey soracağım..benim adetlerim düzenlidir geçen ayın 21 inde adet oldum mayısın ya 21 ya 22 sinde adet olurum yani 23 günde bir adet görürüm sizce benim yumurtlama günüm kaçıncı güne denk geliyor?
kızlar bilginizi alabilir iyim ???
13. gün doktora gititim 21 mm yumurtam vardı
o gün test yaptım çift çizgi ama koyu değil
14. gün test kopkoyu ve akşam yatana kadar acayip kasık ağrısı oldu
15. gün bugün testte çzigi yok ağrı sabah vardı azaldı dünkü kadar şiddetli ağrı yoktu öğlen kalmadı ağrı akıntıda yok
akıntım 12. günden 14. güne kadar azcık şeffaf akıntıydı ne zman yumurtladım ben sizcee :)))
cnm bence 14.gün çatlamış yumurtan hadi bakalım inş.bebişin yola çıkmıştır:)
tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum 16. gün çift çizgi ve gülen yüz çıktı 17.günde aynı şekilde gülen yüz ve çift çizgi çıktı.18.gün bişey yok bugun 19. gün yine silik çizgi var bu ne yavv
cnm ben anlamadım sanırım ya...şimdi sen 21 nisanda regl olduysan ve mayısın 21inde bekliyosan 30 günde bir regl oluyosun demektir???eğer anladığım gibiyse ozaman sen 14.günle 16.gün arası yumurtluyosundur sanırım:)
cnm sen başla çalışmalara:)yaval yavaş kızarcak iice:) bende bugün yapcam bakalım 2 gündür ona bile fırsat bulamadımhaftasonu iii dinlencem:) cnm senin klomen bittimi?gitcekmisin tekrar doktora?