Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar merak ettiğim birşey var yardımcı olursanız sevinirim.
ben heray servikal mukus takibi yaparak yumurtladığımı anlayabiliyordum ama bu ay benden hiç sıvı gelmedi bir türlü anlamadım.
acaba hamile kalınca yumurtlama olmadıgı için bu sıvı gelmemiş olabilir mi? yani hamile olabilir miyim en son adetimin 12. günü ilişkiye girdik başkada olmadı bişey yani sperm yumurtayı hemen dölledigi için sıvı gelmez mi acaba?

Son düzenleme:

cibel başla canım sen 10 gün boyunca çalışırsın, bence dahada koyu olacak gün aşırı :)
öptüm.

kızlar benimde 11.günüm bugün normalde geç yumurtluyorum 19.-23. gün arası ama bu ay erken olcak hrlde:)bi kaç günüm var ama sanırım daha:)

kızlar ne oluyor yahu herkesin 10 ve 11. gün :))) mevsimlerdenmi diceme ama ne alaka anlamadım allah allahhhh bu arada hamiş kalıpta öğrenirsek aynı zamanlarda öğrenicez demekki

kızlar bir şey soracağım..benim adetlerim düzenlidir geçen ayın 21 inde adet oldum mayısın ya 21 ya 22 sinde adet olurum yani 23 günde bir adet görürüm sizce benim yumurtlama günüm kaçıncı güne denk geliyor?

nihal benimde ilk 2 gun hıc cızgı cıkmadı ama dun ve bugun sılık cıktı.daha sonra kalınlaşşıyor mu çizgi ben ilk defa yapıyoruda bunları.

evet cnm kalınlaşıyor:)hatta ikinci çizgi kontrol çizgisinden daha koyu oluyo...sen yükle buraya hep beraber bakarız:)

kızlar ne oluyor yahu herkesin 10 ve 11. gün :))) mevsimlerdenmi diceme ama ne alaka anlamadım allah allahhhh bu arada hamiş kalıpta öğrenirsek aynı zamanlarda öğrenicez demekki

ayyy evet cnm ya ama benim daha var, yinede belirgin silik çizgi için erkendi benim için:)normalde 15.ve 16.günde böle çıkıyoduu:))) inş.hepimiz sıra sıra hamiş hbrleri veririz burdan:)))

cnm ben anlamadım sanırım ya...şimdi sen 21 nisanda regl olduysan ve mayısın 21inde bekliyosan 30 günde bir regl oluyosun demektir???eğer anladığım gibiyse ozaman sen 14.günle 16.gün arası yumurtluyosundur sanırım:)

kızlar bilginizi alabilir iyim ???

13. gün doktora gititim 21 mm yumurtam vardı
o gün test yaptım çift çizgi ama koyu değil

14. gün test kopkoyu ve akşam yatana kadar acayip kasık ağrısı oldu

15. gün bugün testte çzigi yok ağrı sabah vardı azaldı dünkü kadar şiddetli ağrı yoktu öğlen kalmadı ağrı akıntıda yok

akıntım 12. günden 14. güne kadar azcık şeffaf akıntıydı ne zman yumurtladım ben sizcee :)))

cnm bence 14.gün çatlamış yumurtan hadi bakalım inş.bebişin yola çıkmıştır:)

tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum 16. gün çift çizgi ve gülen yüz çıktı 17.günde aynı şekilde gülen yüz ve çift çizgi çıktı.18.gün bişey yok bugun 19. gün yine silik çizgi var bu ne yavv

cnm normal bendede bazen 2 bazen 1 gün koyu çizgi çıkıyo ve sonra silikleşiyor:)LH hormonu yumurtladıktan hemen sonra düştüğü için silikleşiyor sanırım:)

canım aynen anladığın gibi belki ben karman çorman anlatmışım ben adet günlerimi saymadan 22 demiştim..ama senin dediğin doğru cevap verdiğin için çok sağol

kızlar bugun akşam yapıcam bakalım nasıl çıkıcak ama gerçketen ben bu ay erken yumurtladım :)) 1 2 gune bnm iş tamammdır :)) hadi hayırlsı kızlar :))

cnm sen başla çalışmalara:)yaval yavaş kızarcak iice:) bende bugün yapcam bakalım 2 gündür ona bile fırsat bulamadım haftasonu iii dinlencem:) cnm senin klomen bittimi?gitcekmisin tekrar doktora?

cnm bnm klomen bıttii :)) doktorum gelmene gerekk yok dedı regl gunumde gtcm ewt dhaa kızarması lazım ınş guzel haberler alırız bu ay rabbıme çok dua edıyorum :)

merhaba arkadaşlar ben bir sey sormak istıyordumda.ovülasyon testi kullanan varmı?ben bu ay kullandım.gecen cmt ve pz çift çizgiyi gördüm.garanti olsun diye hergun yapıyorum.pzt salı çrsmba ve prşmbe ikinci çizgi sılıktı.fakat dun kop koyu iki çizgi gene çıktı sonra bugun yine yaptım.ikinci çizgi yıne koyu ama kontrol çizgisi kadar değil.şimdi ben iki keremi yumurtladim yaniiiii????bilgisiolan varsa ve benimle paylaşırsa çok mutlu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…