Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm ya bişey sorcam sen rahim filmi çektirdinmi ?bazı arkadaşlar çektirmişte bende acaba tüplerde tıkanıklık varmı diye merak ettim yıldır olmayınca...:) bi kere hamile kaldım ama yinede olabilirmik?

rahım flımı çektırdım ben geçen sene ama bişi çıkmamıştı :)) ve 3sene yawrum olmamıştı işte bu bebeğimde 3 sene üzerıne gebe kaldım oda gitti ( daha da kalamadım bnde uğraşıoruz :)) bellıde olmuo nıhal tuplerde soruunda olaılıo gebelık olup sonra bişi çıkabılıo cnm

aman ya kadın olmak ne zor erkekler gidip bi sperm testi yapıyolar oldu bitti...biz herşeyle uğraşıyoruz..bende çektirsemmi acaba kürtajdan sonra hala olmadı bebiş ya herşey geliyo aklıma...narkozlamı yaptırdın cnm sen?

ewt cnm kadın olmak zorrr sen doktora big it bakalım gerek duyarsa tabıkı

ben bir soru sormak istiyorum.ben p.tesi doktora gittim yumurtan 16 mm.olmuş dedi.ogün test yapttım.pozitif çıktı.ertesi gün bir daha yaptım öncekine göre biri biraz daha silikti ama.yinede belirgindi.biri bana bunun yorumunu yapabilirmi.yani 16 mm pozitif çıkarmı.

kızlar dün ovülasyon testi yaptım 21.günümdü pozitif çıktı değerlendirdik bugün silik çıktı hemde hiç yoktu sanki 2.çizgi kaçırmışmıyımdır yumurtayı acaba
bu arada ben bu ay rahim filmi çekildim bidahaki ay takibe başlıyoruz kürtajdan sonra rahimde ufak yapışıklık olmuş dr takip yapıcak eğer hamile kalamazsam sanırım müdahale edicek filmi fındıkzadede çekildim ve hiç ağrı olmadı tavsiye ederim istanbuldaki arkadaşlara o masaya yatarken dizlerim titriyordu korkudan inanmamıştım acısız olduğuna ama gerçekten ağrı yok lütfen iyi araştırın gittiğiniz yeri ağrı çekmeyin okadar canınıza yazık

canım 16 en fazla 18 mm gibiyken çatlatma iğnesi yapıyo drla bence yumurtlamış olabilirsin zaten bu test pozitif çıktıktan 24 saat sonra galiba yumurta çatlıyormuş

canım çok pardon senin nasıl sıkıntıların vardı bende yapışıklıktan şüpheleniyorum ama dr lara göre ki rahim filmi falan çekilmedi

canım çok pardon senin nasıl sıkıntıların vardı bende yapışıklıktan şüpheleniyorum ama dr lara göre ki rahim filmi falan çekilmedi
nhalcanım nasılsın.bende hala çift çizgiyi görmedim gerçi senle günlerimiz aynı gibiydi.7 ve 8 mayıs gibi çift çizgi olmalı ona görede 9 yada 10 mayıs gibi yumurtlama olacak diye tahmin ediyorum.umarım geçen ay ki reglyime göre tahminlerim bunlar bakalım tutacakmı.sanırım senle aynı günleride olacaz yine...bakalım kısmet yazda bende okuyayım bakalım ne olacak.

canım aslında hiçbi sıkıntım yoktu adetimaynı gününde aynı miktarda geliyordu ben dra gittim 3.5 yıldır uğraşıyruz 1 kere hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum dedim oda hormon tahlili sperm ve rahim filmi istedi bende ilk defa çektirdim bu ayın 19unda yapışıklık varmış biraz rahimde tüpler açık çıktı yani başka şikayetim yoktu bende şaşırdım ama illa kürtaja bağlamamak lazım belki doğuştanda olabilirmiş böyle şeyler sen nezamandır deniyorsun

bu arada kızlar 30 yada 35 günde bir adet oluyorum ovulasyon testim dün 21.gün pozitif çıktı bugün negatif inş yumurtlamışımdır

hello kıty nasılsın cnm :)) ne var ne yok bende bu ay tam şekılde kalın daha koyu çizgiyi yakaladım ınş kaçırmamışımdır :)) sende ne var enyok

bu arada kızlar 30 yada 35 günde bir adet oluyorum ovulasyon testim dün 21.gün pozitif çıktı bugün negatif inş yumurtlamışımdır

canım ben 4 yıldır evliym geçen sene hamile kaldım kalbi atmadı yaklaşık 9 haftalıkken kürtaj oldum ondan sonra adet olamadım ilaçlarla oldum ama miktar olarak çoktu, . 26 ekimde krtaj oldum hala deniyoruz mart ve nisanda çok programlı çalıştık nerdeyse bir sene olacak, hormon testlerim normal çıktı öle yani.

inşallah yumurtlamışsındır ve bebeği sana tutunup sağlıcakla gelir.

hello kıty nasılsın cnm :)) ne var ne yok bende bu ay tam şekılde kalın daha koyu çizgiyi yakaladım ınş kaçırmamışımdır :)) sende ne var enyok

selamlar tatlım, gördüm gördüm beğendim hatta inşallah sağlıklıca gelir, tam olarak kaçıncı günde koyu yakaladın, geçen aykiyle aynı mı,:
ben hiç bişi ypamıyorum kafama göre takılıyorum bu ay zaten olmuyor bari yaz geçsin modundaydım iş dersen işte yok 30 yaşında herşeyi sıfırladık oturduk aşağı

selamlar tatlım, gördüm gördüm beğendim hatta inşallah sağlıklıca gelir, tam olarak kaçıncı günde koyu yakaladın, geçen aykiyle aynı mı,:
ben hiç bişi ypamıyorum kafama göre takılıyorum bu ay zaten olmuyor bari yaz geçsin modundaydım iş dersen işte yok 30 yaşında herşeyi sıfırladık oturduk aşağı [/QUOTE]

:)) olsun herşeyın hayırlsı arkdaşım yok kız bu ay tam 14 gunumde yakaladım geçen ay 19.gunumde yakaladım :)) değişıo demekkı yumoşlar anlamadım bende artık oluruna bırakıcam bu aydan sonra çok stres yapıoruz onun için olmuyor

kızlarrr tamda araştırdığım ve merak ettiğim bir konu lütfen bilgisi olan aydınlatsın beni yoksa şahibeler arasında boğulacağım:95:
şimdi benim durum şu ki:

benim adet bitimi 1 mayıs ve ben netten ovulasyon testi aldım 2 mayısta ilk testi yaptım 2.çizgi hafif belirgindi ve ogünü değerlendirdik eşimle

3 mayısta tekrar yaptım testi ve 1 gün öncesine göre 2.çizgi dahada belirgindi kırmızıydı yani

4 mayısta yani dün tekrar yaptım bu defa çizgi ilk çizgi kadar koyuydu

benimde aklım karıştı acaba adet bitiminden hemen sonra bu kadar arka arkaya çift çizgi çıkabilirmi arkadaşlar yoksa ben test mi bozuk diye şüphelenmeye başladın yardım lütfennnnnnn

:)) olsun herşeyın hayırlsı arkdaşım yok kız bu ay tam 14 gunumde yakaladım geçen ay 19.gunumde yakaladım :)) değişıo demekkı yumoşlar anlamadım bende artık oluruna bırakıcam bu aydan sonra çok stres yapıoruz onun için olmuyor[/QUOTE]

cibelcim öyleymiş evet ama ovulasyon testleri bence yararlı evet stres çok etkilyormuş bakalım hayat ne gösterecek bize yani vakti zamanı var elbet ama te zzamanda sağlıklıca gelsin bebeklerimiz innş.

merhabalar cnm normalde adetten 14 gün önce yumurtlamanın gerçekleşmesi gerekiyor ama bazı aylarda bu durum deişebiliyor diye biliyorum. 2 çizgi de aynı koyuluktaysa değerlendirmeniz iyi olmuş. belki de bu ay erken yumurtladın; dediğim gibi hanımlar bazı aylarda erken bazı aylarda geç yumurtluyolar, bazı aylarda da yumurtama gerçekleşemeyebiliyo. ama bence koyu çizgiyi görüm diye takibi bırakma devam et bakalım neler olacak

sağolasın arkadaşım en azından dikkate alıp bana cvp verdiğin için çok teşekkür ederim malesef bazı topiklerde gruplaşmalar oluyor ne olursa olsun yardım diye bağırmama rahmen kimse parmaklarını kaldrırıp 2 satır çare bulmak için yazmaya üşeniyorlar insanlık gerçekten garip hale gelmeye başladı..çok sağolasın tekrar umarım bebeğin en kısa zamanda seni bulur ve meleğine kavuşursun.aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…