-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.041
hadi kızlar bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
cnm bende kullanıyorum testlerden ama hiç böle olmadı bende istersen resimlerini bi yükle arkadaşlarla hep beraber bakarız:)markası ne kullandığın testin?
prtımedictör tatlım ama ben onları atıyorum biriktirmekmi lazım
9 mayıs regli olmam gereken tarih.sonuncuyu bugun yaptım ıkıncı cızgı barız vardı ama kontrol cızgısı kadar koyu degıldı.ama dunku artık mosmosrdu resmen.
gecen cmt ve pz da kopkoyuydu...
valla kafam basmadı
olması gereken yumurtladıktan sonra lh hormonunun düşmesi değil mive sonrada çıkmaz zaten.yanı ben oyle bılıyordum en azından
cnm bilmiyorumki bazen hamile arkadaşlardada öle çıkabiliyomuş ama genelde adet tarihinden 3-4 gün önce oluyomuş böle bir durum ama burda bi arkadaşta hamile olduğu halde positif çıkmamış ovulasyon testi:) inş. güzel haberlerini alırız senine....
tatlım kusuruma bakma bi dısarı kadar gitmem gerekti.ilgilenip yazmışsın çok teşekkür ederim.inşallah yazdıkların gibi olur:))))Allah isteyen herkese nasip etsin...
test alıpla almamak arasında çok gidip geldim bugun fakat alamadım reglime daha var diye...
cnm bekle bence olsada çıkmaz daha testlerde:)inş. güzel hbrler verirsin burdan:)
slm nhal83 geçen senin yazdıkların için aynı beni tarif etmişsin demiştim hatırladınmı beni bilmem.sen ve cibeldemiroğlu ile günlerimiz yaşadıklarımız çok benzerdi bende dün başladım az silik çıktı çok şükür bakalım bu ayda aynı günemi gelecek yumurtlamamız.ama ilginç olan ne sizin yazdıklarınızı okuyom aynı şeyler bende var nedendir bilmem mesela bu ay benim de pzt. az bi regly oldum salı tam geldi perşembe bitti ve çok azdı sizlerde bu ay az regly olmuşsunuz acaba bünyelerimiz hamileliğe hazırlıkmı yapıyor ayy inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız.hesaplarım doğru ise 8 mayıs kopkoyu çizgi olmalı 9 unda yada 10 nu da yumurtlama olması lazım bakalımm.sende hangi gün olmalı yumurtlama..kızlar naber???:))) yokmu yumoşları çatlayan:)))) ben bugün tekrar yapcam testi daha erken benim için aslında ama nolur nolmaz:)13.günüm bugün ama normalde 19.gün yumurtluyorum...bakalım belki bu ay erken olur:)
slm nhal83 geçen senin yazdıkların için aynı beni tarif etmişsin demiştim hatırladınmı beni bilmem.sen ve cibeldemiroğlu ile günlerimiz yaşadıklarımız çok benzerdi bende dün başladım az silik çıktı çok şükür bakalım bu ayda aynı günemi gelecek yumurtlamamız.ama ilginç olan ne sizin yazdıklarınızı okuyom aynı şeyler bende var nedendir bilmem mesela bu ay benim de pzt. az bi regly oldum salı tam geldi perşembe bitti ve çok azdı sizlerde bu ay az regly olmuşsunuz acaba bünyelerimiz hamileliğe hazırlıkmı yapıyor ayy inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız.hesaplarım doğru ise 8 mayıs kopkoyu çizgi olmalı 9 unda yada 10 nu da yumurtlama olması lazım bakalımm.sende hangi gün olmalı yumurtlama..
cibeldemirogluuuuuuu:)))
cnm naptın çıktımı positiflerin?????
tam 15. gunumde yakaladım kızlar :))) nıhal hadi yetişşş