Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovülasyon testini denemiştim bu ay,çok umutluydum,kasıklarımdaki ağrılar,giren sancılar,midemin bulanması,baş ağrım,hepsi hepsi yalanmış,hepsi benim uydurmammış,hepsi benim bunları yaşamak isteyince öyle hamile olduğumu sanmammış,hiç yokmuş aslında,hiç tutunmamış.Dün çok üzüldüm ve çok ağladım o tek çizgiyi tekrar gördüğümde,eve gittiğimde eşimide üzdüm.Beni o kadar üzgün görünce önümüzdeki hafta doktora gitmeye karar verdik. Biliyorum abartıyorum,biliyorum bu gözyaşlarım saçmalık,bir daha bu kadar ümitlenmiycem.

resme baktım senin 9-10-11 hepsi çift gibi.ben testi akşam 7.30 da yapıyorum .gün boyu işte olduğum için en uygun zaman o zaman .çünkü sabah idrarıyla yapmayın.sabah 10 dan sonra akşam 8 den önce yapın diyor.bakalım umarım doğru sonucu alırım.

seni çok iyi anlıyorum sanırım insan isteyince belirtilerinide yaratıyor kendi içinde.bende sürekle kendimi dinliyorum.midem mi bulanıyor acaba.kasığımda ağrı mı var acaba diye.hayırlısı olsun aslında oluruna bırakmak lazım çünkü kafaya taktıkça insan daha çok üzülüyor nasılsa illa olsun demeylede olmuyor.

Haklısın kendimizi üzüyoruz eşlerimizi üzüyoruz,sonuçta Allah'ın dediği olacak,sabretmeliyiz.Allah dileyen herkese versin inşallah

bugün tekrar yaptım ikinci çizgi görünüyor ama ilk çizgi kadar kalın değil 12.gün bugün umarım doğrudur.

bende nedense ovulasyon kullanınca olacak diye ümitleniyordum ki senin mesaını okudum. demekki çokta ümitlenmemek lazım. inşallah çok beklemeyiz çok aramayız bende korkuyorum hiç bebek sahibi olamazsak diye. üzülmemek lazım rabbim doğru zamanda verir bundan güç almak lazım

gunaydın kızlar testlerımı erken yaptım ama daha bugun 11gunum ama 3 gundur yapıyorum testlerı yorum beklıyorum rıca edılıır :))

kızlar ılk başta yukrıdakı 8 gunumde yapılan
ıkıncısı 10. gunde yapılan
en alltakıde 11. gun yapılan
ve daha bugunde yapıcam yenıden yuklıcem nasıl sızce

bende bu ay ilk kez kullanıyorum benimki de aynı marka dün ve bugün yaptım çift çizgiyi gördüm galiba ben erken yumurtluyorum

bende bu ay ilk kez kullanıyorum benimki de aynı marka dün ve bugün yaptım çift çizgiyi gördüm galiba ben erken yumurtluyorum
Eki Görüntüle 186797

cnm bnde aynı senın gıbıyım :)) sanrıım erken yumurtluyoruz geçen ay 19 gunumde böyle çizgi yakaladım düşün bu ay daha 11 gunum işte sen başla bence kaçıma bugunlerını :))

cnm bnde aynı senın gıbıyım :)) sanrıım erken yumurtluyoruz geçen ay 19 gunumde böyle çizgi yakaladım düşün bu ay daha 11 gunum işte sen başla bence kaçıma bugunlerını :))

yapıp yapmamak arasında karasızdım erken mi olur diye kasıklarım da hafif ağrı bi de akıntı da olunca yaptım hemen yaptım sonuç çift çizgi hemen başladık çalışmalara gün aşırı da devam edicez bakalım rabbim yardımcımız olsun :26::26:

amın cnm rabbım hakkımızda hayırlsını verır ınş ıyı yapmışsın tam belırgın çünkü :)) yumurtlıcaksındemekkı bende öyle oldu bu ay geçn ay böyle deıldı testler

herkese koaly gelslin

bblau naber, cibel, nihal naptınız kıslar merak eyledim sizleri

cnm merhaba:))))ya ben buaralar giremiyorum çok yoğun çalışıyoruz akşamlarıda pilim bitmiş oluyor ama eminim bi 10 gün sonra yine hepimiz burda oluruz belirti varmı yokmu diye meraktan:))))

kız erkencikten yumurtlama bakim bekle benim yumoşların keyfi gelmedi daha beraber yumurtlayalımda aynı anda bebişlerimiz gelsin:)) ay bak habire sölüyorum inş gerçekten olur:)

nıhalım bak nasıl sence yumurtluyorum :))

Eki Görüntüle 186797

bende 10.gün başlamıştım.10 ve 11.gn hiç ikinci çizgi çıkmadı ancak dün yaptığımda biraz rengi açıkta olsa kalın çizgi çıktı.bugün öğlen yaptım yine açık pembe kalın çizgi vardı.bakalım akşama tekrar yapcam bu sefer tam kalın olur belki.benim zaten netten hesaplamalarıma göre 30 ya 1 inde yumurtlicam.ama sanırım büyük ihtimal 30 u olur diğer adet dönemlerimide düşününce.bende ilk defa kullanıyorum bu testi.ya birde ne sorcam.çift çizgiyi görmeye başladıktan sonra her gün mü ilişkiye girmek gerek.ben bi doktorun makalesini okudum.ovulasyonun bir gün öncesi ovulasyon günü ve ertesi gün çok önemli diyor.hadi bakalım hayırlısı.benimde kasıklarım ağrıyor baya demekki geldi geliyor bizim yumurtalar:))

çift çizgiyi görduğun zaman :) 2gun ust uste yapabılırsın cnm :)) bende öyleyım kasıklarımda ağrı var :)) hiissdıorum bnmde yakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…