- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.981
ayy neguzel olur :)) cnm ınşş oda olur rabbımın ıznıyle hayırlsı artık
amin cnm ya gezinirken gördüm bi arkadş yazmış adet olmuş geçen ay ama bu ay 7 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş:)üstüne görmüş...kız bizde hamile olsak keşke öle ama sanırım böle durumlar çok nadirr oluyodur...:)oda bizi bulmaz:)
ah be canım dedığın gıbı bızıde bulsa :)) valla ama bende böyle şans varken zorrr bn dun akşam gebelık testı yenıden denedım acaba yıne çıkcakmı dıe geçn ay gıbı çizgi çıkmadı nıhal :)
Eki Görüntüle 184449 ilk 5 dkkada çıkan buydu işte hatta elimde dahada netti ama malesef hamile değilim(
nihal83 sende sanırım labqick kullanıyorsun.bu ay bende GG den ovulasyon testi ve yanında 10 tane gebelik testi aldım.testler elime ilk geldiğinde hemen bir tane gebelik testi yaptım.negatif çıktı çünkü adet olmuştum zaten.ama sizin burda yazdıklarınızı görünce yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür diye bende bir hesapladım yumurtlamanın olduğu güne ilişkide denk gelmiş.acaba dedim üstüne mi oldum adeti çünkü adet bittiğinde gebelik gibi şeyler hissetmeye başladım.3 ay önce düşük yapmıştım aynı ondaki belirtiler vardı.dedim belki bur mucize olur.ama maalesef olmadı.neyse uzun lafın kısası senin eklediğin resime göre kesin gebelik.çünkü ben öncekinde yaptığımda sendekinin dahada siliği şeklindeydi ve pozitifti.demekki bu testlerede güvenmicez.
benim sizlere bir sorum daha olacak17 nisanda adet gördüm ovulasyon testine ne zaman başlayım.çünkü düşükten sonra adetlerim pek düzene girmedi.birde kesin aynı kalınlıktaki çizgiden sonra mı yumurtlama oluyor.?
aynen öle cnm hadi ben alıştımda yazık eşim nasıl umutlandı anlatamam bunu görünce ama kan testi 0.47 çıktı işte neyse napalım denemeye devam:)bu arada kaç günde bi adet oluyosun cnm sen eğer tam bilmiyosan bence 12. gün başla:) akşama bi tane foto yüklerim ben aynı marka en azından bi fikrin olur ben yumurtladığımın teyidini doktordanda almıştım test pozitif gösterdiğinde:)
aynen öle cnm hadi ben alıştımda yazık eşim nasıl umutlandı anlatamam bunu görünce ama kan testi 0.47 çıktı işte neyse napalım denemeye devam:)bu arada kaç günde bi adet oluyosun cnm sen eğer tam bilmiyosan bence 12. gün başla:) akşama bi tane foto yüklerim ben aynı marka en azından bi fikrin olur ben yumurtladığımın teyidini doktordanda almıştım test pozitif gösterdiğinde:)
Canım kan testinde 0,47 çıkmış ya o ne demek oluyor yani negatif mi ben bi keresinde feci ağrılarla hastaneye gittim kanda 0 çıkmıştı.Bu ay ovülasyon testinden alarak tam zamanında yaptığımızı düşünüyorum ama hç bir belirti yok bu pazar adet olmam gerekiyor bakalım,en azından bir midem bulanırdı eğer tutsaydı diyorum.Birde bişi sorucaktım mesela bebek için tam zamanında çalışma yaptık ondan sonra adet gününe kadar birlikte olmanın bir skaıncası varmı ki???
HErşeyi sorunmu acaba diye düşünüyoruz,bu ay olmazsa doktora gidicem eminim.
Eki Görüntüle 184449 ilk 5 dkkada çıkan buydu işte hatta elimde dahada netti ama malesef hamile değilim(
canım senin testi gördükten sonra bende daha sonra kafam karışmasın karşılaştırabileceğim bir kit olsun elimde diye aynı markanın gebelik testini yaptım tek çizgi çıktı benimde. ama ovulasyonlarda illa silik çıkıyor. bugün 13. gündeyim artık tek çıkıyor sanırım yumurtlama bitti bende artık beklicez.
bende dün ilk kez ovulasyon testi yaptım testte 5 dk sonraki sonuçları dikkate almayın diyor .benim ilk 10 dk da net tek çizgi idi sonra 1.5 saat sonra baktım silik bir ikinci çizgi vardı sanırım o nazara alınmayacak değil mi?
slm arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum.bende ovulasyon testi almak istyrm.ama hangisi daha iyi ve kaliteli bilmiyorm.sayfayı başından beri takip eden arkadaşlar fikir sahibi olmuştur. yardımcı olmalarını istyrm.çok sayfa var okuyamadım.
yok canım ilk 5 dk yı dikkate al. zaten lh hormonu insanda herzaman varolan bi hormon. son 4 saat sıvı tüketimini azalt ve tuvalete çıkma.
merhaba kızlar burdan okuyup ovülasyon testi almaya karar verdim.core marka var bide wondfo diye bi tane buldum gg den hangisini önerirsiniz acaba.başka markada olabilir.güvenilir olsun istiyorum.önerebileceğiniz marka varmı acaba?
teşekkur ederim alya bende labquıck kullanıyorum.yumurtlamayı gosterdi mi sende.ben 2 gun yaptım daha yok kalın cizgi.netten hesplamada 30-1 i arası yumurtlamam ama bakalım.yumurtlamadan once tam kalın cıkıyor mu bu testte.