Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayy neguzel olur :)) cnm ınşş oda olur rabbımın ıznıyle hayırlsı artık

amin cnm ya gezinirken gördüm bi arkadş yazmış adet olmuş geçen ay ama bu ay 7 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş:)üstüne görmüş...kız bizde hamile olsak keşke öle ama sanırım böle durumlar çok nadirr oluyodur...:)oda bizi bulmaz:)

ah be canım dedığın gıbı bızıde bulsa :)) valla ama bende böyle şans varken zorrr bn dun akşam gebelık testı yenıden denedım acaba yıne çıkcakmı dıe geçn ay gıbı çizgi çıkmadı nıhal :)

ay ben hayatta güvenmem artık o testlere bak yükliyeyim bitane foto geçen ay çekmiştim adetimden 2 gün önce yapmıştım..silik çizgi çıkınca hemen kesin dedeim yazık kocam bile bu sefer kesin hamilesin dedi ama malesef kan testi 0.19 dan anca 0.47 olmuşyanii koca bir sıfır:)))

Eki Görüntüle 184449 ilk 5 dkkada çıkan buydu işte hatta elimde dahada netti ama malesef hamile değilim(

nihal83 sende sanırım labqick kullanıyorsun.bu ay bende GG den ovulasyon testi ve yanında 10 tane gebelik testi aldım.testler elime ilk geldiğinde hemen bir tane gebelik testi yaptım.negatif çıktı çünkü adet olmuştum zaten.ama sizin burda yazdıklarınızı görünce yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür diye bende bir hesapladım yumurtlamanın olduğu güne ilişkide denk gelmiş.acaba dedim üstüne mi oldum adeti çünkü adet bittiğinde gebelik gibi şeyler hissetmeye başladım.3 ay önce düşük yapmıştım aynı ondaki belirtiler vardı.dedim belki bur mucize olur.ama maalesef olmadı.neyse uzun lafın kısası senin eklediğin resime göre kesin gebelik.çünkü ben öncekinde yaptığımda sendekinin dahada siliği şeklindeydi ve pozitifti.demekki bu testlerede güvenmicez.
benim sizlere bir sorum daha olacak17 nisanda adet gördüm ovulasyon testine ne zaman başlayım.çünkü düşükten sonra adetlerim pek düzene girmedi.birde kesin aynı kalınlıktaki çizgiden sonra mı yumurtlama oluyor.?

aynen öle cnm hadi ben alıştımda yazık eşim nasıl umutlandı anlatamam bunu görünce ama kan testi 0.47 çıktı işte neyse napalım denemeye devam:)bu arada kaç günde bi adet oluyosun cnm sen eğer tam bilmiyosan bence 12. gün başla:) akşama bi tane foto yüklerim ben aynı marka en azından bi fikrin olur ben yumurtladığımın teyidini doktordanda almıştım test pozitif gösterdiğinde:)

Canım kan testinde 0,47 çıkmış ya o ne demek oluyor yani negatif mi ben bi keresinde feci ağrılarla hastaneye gittim kanda 0 çıkmıştı.Bu ay ovülasyon testinden alarak tam zamanında yaptığımızı düşünüyorum ama hç bir belirti yok bu pazar adet olmam gerekiyor bakalım,en azından bir midem bulanırdı eğer tutsaydı diyorum.Birde bişi sorucaktım mesela bebek için tam zamanında çalışma yaptık ondan sonra adet gününe kadar birlikte olmanın bir skaıncası varmı ki???
HErşeyi sorunmu acaba diye düşünüyoruz,bu ay olmazsa doktora gidicem eminim.

tamam 12.gün başlarım bende testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesiyor musun sen.ben 32-33 günde olurdum ama düşükten sonra değişti hiç erken olmazken erken oldum falan bakalım bu ay ne olacak..30 tane test var olmazsa yarından itibaren başlayım.sen fotoyu yükleyincede bakarım tam hangi aşamada yumurtlama olduğunu.teşekkür ederim bu arada. sanırım eşlerimiz belli etmesede bizden çok bekliyorlar.bende hamile kaldığımda eşim hiç önemsemiyor gibi düşünüyordum hani olsada olur olmasada diye.ama bebek düştükten sonra "o kadar alışmıştım ki ne planlar yapıyordum "diyor.o öyle dedikten sonra içim öyle acıdı ki.hakkımızda hayırlısı artık elbet bununda bir zamanı vardır.mevlam neylerse güzel eyler

evet cnm negatif demek hayırlısı olsun cnm inş. bebişin seninledir:))))valla cnm ben bi sakıncası yok diye biliyorum ama yinede tam bilmiyorum malesef

selamlar,

ya cibelim öle üstüne adet görmek falan durumları yoğun olmaz sanırım yani öle düşünüyorum
ben pressed aldım gelmedi, ovulasyon testlerim vardı ya wondfo marka :))) onlarıda arkadaşa verdim,
ben havlu attım kızlarrr, ama yine konuşuruz, vazgeçtim ben, mayıs ayını kendime ait ilan ettim kafama göre eşimle beraber olacağım, ayrıca spora başlıyorum, ve evi temizlicem, haziran gibi de iş bakarım allah yardımcımız olursa eylül gibi iş bulurum diye düşünemiyorum.

çok yoruldum ben, çok kafayı taktım, zaman geçmiyor, ama sizlerden kopamam çok alıştım foruma

Eki Görüntüle 184449 ilk 5 dkkada çıkan buydu işte hatta elimde dahada netti ama malesef hamile değilim(

canım senin testi gördükten sonra bende daha sonra kafam karışmasın karşılaştırabileceğim bir kit olsun elimde diye aynı markanın gebelik testini yaptım tek çizgi çıktı benimde. ama ovulasyonlarda illa silik çıkıyor. bugün 13. gündeyim artık tek çıkıyor sanırım yumurtlama bitti bende artık beklicez.

bende dün ilk kez ovulasyon testi yaptım testte 5 dk sonraki sonuçları dikkate almayın diyor .benim ilk 10 dk da net tek çizgi idi sonra 1.5 saat sonra baktım silik bir ikinci çizgi vardı sanırım o nazara alınmayacak değil mi?

slm arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum.bende ovulasyon testi almak istyrm.ama hangisi daha iyi ve kaliteli bilmiyorm.sayfayı başından beri takip eden arkadaşlar fikir sahibi olmuştur. yardımcı olmalarını istyrm.çok sayfa var okuyamadım.

yok canım ilk 5 dk yı dikkate al. zaten lh hormonu insanda herzaman varolan bi hormon. son 4 saat sıvı tüketimini azalt ve tuvalete çıkma.

canım yardımcı olmak isterdim ama herkes farklı marka kullanıyor sanırım. ben laboquıck kullanıyorum. ovulasyon günlerimde kullandım çift çizgiyi yakaladım ama gebelik testlerinden memnun olmayan arkadaslar var silik göstermiş negatif olmasına rağmen.

bende ilk defa deniyorum internetten core marka test aldım 30 adet yanında da 15 tane gebelik testi geldi.Bugün 11.günüm 2-3 gündür deniyorum ikinci çizgi hiç görünmüyor.Bu teste güvenemedim açıkcası çok basit bir test beklediğim gibi çıkmadı.Mor paketi var ufacık bir şey her gün çalışmaya karar verdim test beni yoksa yanıltacak gibi geliyor.

merhaba kızlar burdan okuyup ovülasyon testi almaya karar verdim.core marka var bide wondfo diye bi tane buldum gg den hangisini önerirsiniz acaba.başka markada olabilir.güvenilir olsun istiyorum.önerebileceğiniz marka varmı acaba?

yok canım ilk 5 dk yı dikkate al. zaten lh hormonu insanda herzaman varolan bi hormon. son 4 saat sıvı tüketimini azalt ve tuvalete çıkma.

teşekkur ederim alya bende labquıck kullanıyorum.yumurtlamayı gosterdi mi sende.ben 2 gun yaptım daha yok kalın cizgi.netten hesplamada 30-1 i arası yumurtlamam ama bakalım.yumurtlamadan once tam kalın cıkıyor mu bu testte.

canımcım core iyidir one step iyidir. ama kaset tipindekılerı onermıyorum. strip şeklindekıler genelde ıyı cıkıyo. bende bır donem kullandım ama süreklı para vermek ıstemıyorum dıyosan ömürlük bi cihaz var clearblue diye türkiyede 450 tl ebay.comdan yurtdısından sipariş edersen tüm aparatlarıyla bırlıkta 250 tl ye gelıyo kargo ücreti ödemiyorsun. bütçen müsaitse clearblue hamılelık monitörünü öneririm bende önümüzdeki ay almak istiyorum biraz para biriktirip:)

canım ben 10. gün yakaladm çift çizgiyi diğeri kadar kalın değildi ama bariz çift çizgiydi resminide eklemiştim linkini atayım ordan bak

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-payla351305m-alan305-1595.html#post18864089

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…