Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar bahsettiğim testin markası laboquıck 32.90 mış fiyatıda bilginiz varmı marka hakkında iyimidir kötümüdür

edit :)))) pancem sende burdamısın bizim topicte yazmışsın cevap yazdım sana ama özel mesaj atamadım neyse gerek kalmadı burdada yazdım markayı gg de inceleyebilirsin

Son düzenleme:
kızlar benimde 1 gün çift çizgi oldu koyu bir şekilde( oda dündü) sonra silikleşti bu durumda bende sizi okuyorum inşallah bu çizgilerden bağımsız hepimiz hamile olmuşuzdur gerçi benim çalışmalarım hala devam ayrıca pre-seed kullanıyorum bu ay inşallah yararını görürüm

kızlar bahsettiğim testin markası laboquıck 32.90 mış fiyatıda bilginiz varmı marka hakkında iyimidir kötümüdür

edit :)))) pancem sende burdamısın bizim topicte yazmışsın cevap yazdım sana ama özel mesaj atamadım neyse gerek kalmadı burdada yazdım markayı gg de inceleyebilirsin
aynı sitede egnes var onu kullanıyorum memnun kaldım bi kaç sayfa önce fotoları var.fiyatıda 25.90

kızlar bende bu konuyu arıyordum bende test alıcam ama marka fark ediyormu güvenilirlik açısından bide nasıl uygulanıo

kızlar iii geceler anca girebiliyorum malesef teftiş varda şubede:KK43: buarada inş hepimiz hamileyizdir ama benim kanda çok düşük çıkınca umudum gitti sanki bblau arkadaşım biraz rahatlattı içimi ama:)

bende daha önceki sayflarda yazmıştım hatırlıyorsan reglyim 15. gününden itibaren çift çizgiler başladı bugün 28 . günüm halada çizgi var ama daha silik gibi bir arkadaş resimlerini koymuş tıpkı onlar gibi.inşallah hamileyimdir diye bende erkenden gebelik testi yaptırdım negatifti ama tahmin ettiğim yumurtlamadan 10 gün geçmeden yaptırmıştım.bu şekilde tam olarak ne zaman yumurtladığımıda nalayamaqdım.sanırım ben yumurtladım ama çatlamadı ondan lh hep yüksek çünkü bende pco var yoksa çizgi şimdiye kaybolmuş olmalıydı demii:KK59::KK59::KK59:ayy bu ne ya bıktım çizgi takip etmekten 20 gündür reglymde düzensiz zaten ne zaman olacam tam bilmiyomm. benim gibi olanları okuyunca biraz rahatladım belkide yumurta çatlamıştır ama öylesine lhmız yüksektir diyorum bakalım bu durmda olan şu anlık 3 kişiyiz ya 3. müzde hamileyiz ondan hep çift çizgi var yada 3 müzde problem var bakalım zaman gösterecek...:KK49::KK49:

cnm ben 3 aydır kullanıyorum bu testleri ve benimde düzensiz olduğundan adetlerim çok faydasını gördüm geçen 2 ayda 19.gün çift çizgiyi yakaladım ve 14 gün snr adet oldum ama bu ay 23.gün çift çizgi çıktı bende yani sanırım geç yumurtladım:) inş. hepimiz hamileyizdir:)ama ben erkenden kan testi yaptım dün 0.19 çıktı yani diil bebek beta hcg yok nerdeyse:) ama yinede adet olana kadar umut bitmiyo işte:)

kızlar ben geçenlerde idrar testimde pozitifi gordum umutlandım kan vermeye gitim sonuç0.1 di .....36 gün oldu ben adet görmedim daha ...dün doktora gittim muayene oldum hamile olabilirsin dedi...güldüm:KK1::KK1::KK1: kanda baktırdım 0 çıktı dedim ...sen onu boş ver dedi geç dönlenme diye birşey varmış dedi bugün tekrar kan testi istedi sonuç 1.20di:KK43::KK43::KK43:

$12042011237.jpg kızlar cnm çok sıkkın :KK43:( 4defa gebelık testı yaptım hepsınde böyle çıktı :KK43:( adetıme 5gun var ve bn gittim hast kan verdım çıkmadı değerlerını bıle sormadım çıktım geldım eşimleede kavga ettım erken davranıosun dedı çok gergınım kızlar ve gebelık testlerını hep ayrı marka aldım kı emın olmak için bana yardım edın kızlar kendı doktorumu aradım bekleyelım cumrt kadar dedı acele etmışşsın dedıı benım de felaket bel ağrılarım varr ondan şüphelendım bırde sol kasım rahımım bıber gibi yanıo ondan şüphelendım... :18::KK5:

varya gıcık oluyorm ınanın ya bnde çok bunaldım senınde bnm gıbımı gebelık testın cnm nasıldı bn bunun gibi 4tane var böyleEki Görüntüle 176291 hepsıde bu şakılde kafam durdu ya ayrı markalar aldım bıde neyse artık ahyırlsı olsun bızım için cumrt gıdıcem doktora bakalım yenıden kan testı vermye

varya gıcık oluyorm ınanın ya bnde çok bunaldım senınde bnm gıbımı gebelık testın cnm nasıldı bn bunun gibi 4tane var böyleEki Görüntüle 176291 hepsıde bu şakılde kafam durdu ya ayrı markalar aldım bıde neyse artık ahyırlsı olsun bızım için cumrt gıdıcem doktora bakalım yenıden kan testı vermye

cnm benimde aynı senin gibi oldu ama keşke kan değerini tam öğrenseydin...takma kafana sen benim doktorumda çok erken yaptırmışsın dedi bu ayın 4de yumurtladım çünkü ben...seninde inş öledir.hamile değilsekte hayırlısı cnm bidahaki aya iii çalışırız:)

nnihal,sen ve ben adetimize az kalmasına rağmen hala çift çizgi çıkıyor sanırım.ay inşallah 3. müzde hamileyizdirde ondan bu çizgiler hep çıkıyordur.bende pco var şüphem yumurtluyorum ama çatlamıyor diye umarım öyle değildir benim reglyimde düzensizdir.sizlerde pco yada regly düzensizliği varmı. hangimizin regly si önce ise ve regly olmazsa hamileyse haber versinde diğerlerimizde umutlanalım bari....:KK1::KK9:

Arkadaşlar ovulasyon testlerinde ikinci çizgi sürekli çıkabilir. Çünkü bu testler hassas testler ve LH her zaman bir miktar salgılanır, tüm süklus boyunca. Silik çizgiler görmeniz normal. Dikkate almanız gereken kontrol çizgisinden koyu çıkan test çizgileri. Yoksa silik olarak her daim bulunabilir.

cnm benimde aynı senin gibi oldu ama keşke kan değerini tam öğrenseydin...takma kafana sen benim doktorumda çok erken yaptırmışsın dedi bu ayın 4de yumurtladım çünkü ben...seninde inş öledir.hamile değilsekte hayırlısı cnm bidahaki aya iii çalışırız:)

nıhal senınde mı aynı böyle çıkıo kaç tane yaptın böyle sende cnm ya ınan beynım durdu

Arkadaşlar, lütfen biraz sakin olun. Bu kadar erken kan testi, idrar testi yapmayın.
Lütfen herhangi bir testi yapmak için reglinizin geçmesini bekleyin.
Özellikle cibeldemiroglu arkadaşım. Seni anlıyorum. Bebeğini çok özlüyorsun, yeniden hamile kalmak ve acılarını onarmak istiyorsun. Ben de özlüyorum bebeğimi, ben de kaybettiğim yavrumun acısını bastıracak bir bebek istiyorum. Anlamazmıyım seni hiç. Ama olmaz, bu kadar stresle olacağı varsa da olmaz. Biraz rahat ol, biraz bu fikirden uzaklaş. stres gebeliğin önündeki en büyük engel, hormon dengeni bozarsın. Hamile kalsan da tutunamaz sonra bebek.
Lütfen sakin ol ve artık pazar gününe kadar test filan yapma.
En byük belirti adetin geçmesidir arkadaşlar. Örneğin ayağınız ağrımadan ortopediste gidiyor musunuz? Hayır di mi? O zaman ortada birşey yokken neden test yapıyorsunuz?

Bakın idrar testleri ve kan testleri arasında şöyle bir bağ var. Bir çay bardağı düşünün Altında da çay tabağı var. Çayı doldurmaya başladınız. Önce bardak dolacak, taşacak ki çay tabağına da çay gelsin. Bardak dolmadan tabağa taşar mı? Taşmaz.
İşte kan ve idrar testlerinin durumu böyle. Çay bardağı kan testi. Çay tabağı idrar. Bhcg Kanda dolup taşmadan idrara çıkmaz. Kanda çıkma zamanı da aşağı yukarı regl tarihiniz gibidir. (28 günde adet görenler).
Kandan 2-3 gün sonra idrarda tespit edilir hale gelir. Önce artacak, taşacak ki idrara çıksın dimi? O da adetinizin geçtiği döneme rast gelir.
O yüzden öyle adete 4-5 gün kala yaptığınız idrar testleriniz nafile. Evet tespit edenler yok mu var. Onlar istisna.
Hem tespit etseniz ne olacak? Adet geçmeden kimyasal mı, değil mi onu da bilemeyeceksiniz.
Lütfen biraz sakin olalım, tevekkül edelim. Bizler için iyi olan sadece bu.

Son düzenleme:
bende ayın 3unde yumrutladım tam çizgiyi ozaman yakalamıştım cnm

cnm benim ovulasyon testi pozitif çıkmıyor bir kere gördüm oda ayın 4de.gebelik testimde böle ikinci silik çizgi çıkmıştı ama bu kadar değildi benimki...bir tane yaptım sonra kan testi yaptırdım zaten:) cnm yapcak bişey yok beklicez ve görcez artık:)kendimizi yıpratıyoruz böle yaparak malesef:KK43:

Arkadaşlar, lütfen biraz sakin olun. Bu kadar erken kan testi, idrar testi yapmayın.
Lütfen herhangi bir testi yapmak için reglinizin geçmesini bekleyin.
Özellikle cibeldemiroglu arkadaşım. Seni anlıyorum. Bebeğini çok özlüyorsun, yeniden hamile kalmak ve acılarını onarmak istiyorsun. Ben de özlüyorum bebeğimi, ben de kaybettiğim yavrumun acısını bastıracak bir bebek istiyorum. Anlamazmıyım seni hiç. Ama olmaz, bu kadar stresle olacağı varsa da olmaz. Biraz rahat ol, biraz bu fikirden uzaklaş. stres gebeliğin önündeki en büyük engel, hormon dengeni bozarsın. Hamile kalsan da tutunamaz sonra bebek.
Lütfen sakin ol ve artık pazar gününe kadar test filan yapma.
En byük belirti adetin geçmesidir arkadaşlar. Örneğin ayağınız ağrımadan ortopediste gidiyor musunuz? Hayır di mi? O zaman ortada birşey yokken neden test yapıyorsunuz?

Bakın idrar testleri ve kan testleri arasında şöyle bir bağ var. Bir çay bardağı düşünün Altında da çay tabağı var. Çayı doldurmaya başladınız. Önce bardak dolacak, taşacak ki çay tabağına da çay gelsin. Bardak dolmadan tabağa taşar mı? Taşmaz.
İşte kan ve idrar testlerinin durumu böyle. Çay bardağı kan testi. Çay tabağı idrar. Bhcg Kanda dolup taşmadan idrara çıkmaz. Kanda çıkma zamanı da aşağı yukarı regl tarihiniz gibidir. (28 günde adet görenler).
Kandan 2-3 gün sonra idrarda tespit edilir hale gelir. Önce artacak, taşacak ki idrara çıksın dimi? O da adetinizin geçtiği döneme rast gelir.
O yüzden öyle adete 4-5 gün kala yaptığınız idrar testleriniz nafile. Evet tespit edenler yok mu var. Onlar istisna.
Hem tespit etseniz ne olacak? Adet geçmeden kimyasal mı, değil mi onu da bilemeyeceksiniz.
Lütfen biraz sakin olalım, tevekkül edelim. Bizler için iyi olan sadece bu.

cnm çok doğru söylüyosun kendimizi yıpratıyoruz ama merak işte insana herşeyi yaptırıyor:)

X