- 11 Şubat 2009
- 682
- 198
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.601
Bir kadının aylık periyodu yaklaştıkça östrojen seviyesi yükselir. Bu da vücut sıvılarındaki tuz seviyesini yükseltir. Kadının tükürüğünün kurumasına izin verildiğinde, kristalleşme oluşur. Kadın ovülasyona ne kadar yakınsa, kristalleşme o kadar yoğun olur ve eğrelti otumsu desen” ortaya çıkar.
Eğer yumurta sperm tarafından başarılı bir şekilde döllenirse, Östrojen ve Progesteron hormonlarının seviyesi yüksek olarak kalır. Yumurta, rahim iç duvarına yerleşir ve bu andan itibaren gebelik hormonu denilen hCG 'yi (human Chorionic Gonadotrophin) üretir. hCG, gebelik testleri tarafından tesbit edilen hormondur.
Eğer yumurta sperm tarafından döllenemezse Östrojen ve Progesteron hormonlarının seviyeleri düşer. Bu hormonların yokluğunda rahim iç duvarları kalınlığını koruyamaz, sökülür ve kanama ile birlikte atılır. Buna adet görme denir. Bu durumda ovulasyon mikroskobunun da gebeliği göstermesi gibi bir durum söz konusu olabilir. Ben böyle yorumluyorum
kızlarsizle bişi paylaşıcam :)) bugun adetıme 9gun var ve gebelık testı yaptım:)) 2.çizgi silık çıktı gözle görunmkete sızce neler oluyor :)))baana
bence guzel seyler oluyo cnm :) silik cıktıysa bence kesin hamilesin ve gun gectikce o cizgi daha da koyulasıcak bukadar erken sonuc vermesi ne guzel ya snn adına cok sevindm cnm
9 gun çnceden bellı olurmu ya sılık bişi heyecanlıyım ınanın yaa ovulasyon testı işe yarıyor kızlar
kızlarsizle bişi paylaşıcam :)) bugun adetıme 9gun var ve gebelık testı yaptım:)) 2.çizgi silık çıktı gözle görunmkete sızce neler oluyor :)))baana
9 gun çnceden bellı olurmu ya sılık bişi heyecanlıyım ınanın yaa ovulasyon testı işe yarıyor kızlar
bide bu arada cnm benim gebelikte pozitifte adetten 5 gün önce çıkmıştı:)yani testler doğru sonuç veriyor:))
ayyyyyyyyyyy ınşş ozaman :))) rabbım hayırlsıını versın hepımıze ınşşşş allahm :)) beklıcem gunume kadar dahada yapmıcam
Süpersin..... cevabınla benı cok sevındırdın sonuc olumlu veya olumsuz... ama benım ıcın arastırma yapman benı cok mutlu ettı arkadasım.. bırkac gun ıdrar testı yapmak ıstemıyorum kısmet olurda haftaya bugune kadar adet olmazsam 14 nısanda tekrar yaparım, yarın yaparım dıye dusunmustum bırara ama vazgectım cunku cok erken olur henuz 3-4 gun gecmıs oluyo, hakkımızda hayırlısı
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Çok erken yapma bence de testi, kafa karıştırmaktan başka birşeye yaramıyor çünkü. Pozitif görsen de kafan rahat etmiyor, emin olamıyorsun...Dediğin gibi birkaç gün geçerek yaparsan daha iyi.
Bol şans
cnm 3ytl aldım markasına bakıp verırım eve gidincecnm buarada snn gebelik testinin markası neydi? Eger bukadar erken sonuc verebiliyosa ben de o markayı kullanmak isterim
amın cnm nedıcem evde 2tane gebelık testım vardı yaptım yıne çzigi çıktı bugun başka bı marka aldım ama ondada hiç göstermedım kafam karıştı :26::26::26:
cnm buarada snn gebelik testinin markası neydi? Eger bukadar erken sonuc verebiliyosa ben de o markayı kullanmak isterim
cnm, benim hem ovulasyon hem de gebelik testinin markası coretest,ben çook memnun kaldım,tavsiye ederim:)