Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet canım ettim 4-5 saat sıvı almayıp testi yaptım üstelik önce wcye gidip boşaltıp sonra 4 saat su içmiyodum sıvı almıyodum.

evet canım ettim 4-5 saat sıvı almayıp testi yaptım üstelik önce wcye gidip boşaltıp sonra 4 saat su içmiyodum sıvı almıyodum.

arkadaslar herkese merhaba bende geldim aranıza benide alırmısınııızzz acebaa bende ovulasyon testi almak istiyorum yalnız benim şöyle bir problemim var en son 6subatta hastalanmıstım o gunden beri hiç hastalanamadım üstelik hem kan hem idrar testide negatif doktora da gittim hiçbir problem yok dedi ne yapmam lazım :44: ovulasyon testleri benim için uygun olur mu yani adetim gecikmeli oldugu ıcın yumurtlama gunumu onunla tesbit edebilir miyim

merhabalar, her zaman adetin bu kadar düzensizmiydi peki? anladığım kaadarıyla yaklaşık 45-50 gündür adet görmüyorsun testler de negatif, eğer bu tek seferlik bi problemse doktora görünüp adet söktürücü ilaç almanı öneririm ama bu düzensizlik devamlı oluyorsa bir problem olmalı diye düşünüyorum...bence biran önce tekrar iyi bir kadın hastalıkları uzmanına danışmalısın... geçmiş olsun...

ozaman bu ay yumurtlamadın mı acaba cunku 2. cizgi 1.ye gore hep daha acık renk gorunuyo ay bilemedim ya

yumurtlamış olabilir. bende aynı durumdaydım, yumurtlama olmadığını düşünürken hamile kaldığımı öğrendim, her zaman herkes de aynı koyulukta olmayabiliyor. bende gg dan almıştım. one step markaydı...

ozaman bu ay yumurtlamadın mı acaba cunku 2. cizgi 1.ye gore hep daha acık renk gorunuyo ay bilemedim ya
galiba haklısın canım ateşimde sapıttı galiba yumurtlamadım ben bu ay yarın dr a gidicem kasık agrılarım oluyo kistten korkuyorum bakalım ne çıkıcak inş bişi çıkmaz bebiş çıkar sadece

ateş tablomu yolluyorum bakın çok dengesiz gidiyo
atetin 1. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 2. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 3. günü --36,3 saar- 7:30
adetin 4. günü --36,2 saat- 7:30
adetin 5. günü --36,3 saat- 5:40
adetin 6. günü --36,2 saat- 5:40
adetin 7. günü --36,1 saat- 5:40 :))
adetin 8. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 9. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı
adetin 11.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+ :))
adetin 12.günü --36,3 saat- 5:45
adetin 13.günü --36,0 saat- 7:30 çok ilginç
adetin 14.günü --36,3 saat- 7:30
adetin 15.günü --36,1 saat- 7:00

ateş değerlendirmesi yapacak kadar bilgi sahibi değilim ama çok geçerli bi teknik olmadığını biliyorum. çünkü ateşe birçok şey etki edebiliyor; uyku düzeni, ölçülen saat, hastalıklar.. v.s. hem ayrıca daha fazla strese girmene neden oluyor. ben sadece ovulasyon testine güven derim ve buna göre de aşk yapıcaksın tabi

bende arkadaşıma katılıyorum canım bencede bi dra görün nedeni bilinsin ondan sonra ovülasyon testi al yoksa boşa para vermiş olursun

ne biliyim yaa ateş ölçme topiğindede testlere güvenmiyolar bende şaşırdım ama ateşin güvenilir olmadıgını bende duymuştum off kist olmasında bendeki sorun en büyük korkum o zaten yarın dr içimi rahatlatır umarım işte az öncede test yaptım yine negatif çıktı demekki senin dedigin gibi belkide aynı koyulukta degil ama yumurtladım teste göre yani inş öledir.

cnm kafandaki soru isaretlerine keske cvp vereblsem sen yarın doktora git de ne var ne yok iyice bi ogren cevapsız soruların yanıtlansın bakalım ne diyecek burda da paylasırsın ztn ama yarına kadar sabır :)

canım gecen hafta doktordaydım dedıgım gıbı olumsuz hıcbırsey cıkmadı nedenı stres olabılır dedı doktor bende ne yapacagımı sasırmıs durumdayım fazlasıyla stres ve sıkıntı yarattı bende [/QUOTE]

o zaman alabilirsin ama tabi sana pahalıya patlar kaç günde bi olursun genelde yani her ay en azından bi 10-15 tane harcarsın test ortalamanı bilmezsen ama ortalamanı bilirsen 1 hafta önce başlarsın çift çizgiyi görene kadar yaparsın ben 8. günü başladım bugün 15. günüm hala devam ediyorum şimsiye kadar 12 tane test gitti zaten 20 tane almıştım nerdeyse bitti işte ben bide ilaç kullanıyodum yani hemen hemen kesin sayılırdı ama olmayınca hala yapıyorum.

o zaman alabilirsin ama tabi sana pahalıya patlar kaç günde bi olursun genelde yani her ay en azından bi 10-15 tane harcarsın test ortalamanı bilmezsen ama ortalamanı bilirsen 1 hafta önce başlarsın çift çizgiyi görene kadar yaparsın ben 8. günü başladım bugün 15. günüm hala devam ediyorum şimsiye kadar 12 tane test gitti zaten 20 tane almıştım nerdeyse bitti işte ben bide ilaç kullanıyodum yani hemen hemen kesin sayılırdı ama olmayınca hala yapıyorum.[/QUOTE]

ahh cnm bır hastalansam alacagımda kaca patlarsa patlasın ama hastalanamadım ıste neredeyse 50gun olacak hıc boyle olmazdım en fazla 2gun gecerdı adetım korunmayı bıraktıktan sonra duzensızlstı ama ılk kez bu kdr gecıktı

ahh cnm bır hastalansam alacagımda kaca patlarsa patlasın ama hastalanamadım ıste neredeyse 50gun olacak hıc boyle olmazdım en fazla 2gun gecerdı adetım korunmayı bıraktıktan sonra duzensızlstı ama ılk kez bu kdr gecıktı [/QUOTE]

bildigim kadarıyla korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizleşiyomuş ilk zamanlar vücut kendini yeniliyomuş ne kadar oldu bırakalı benim süt kardeşim 6 ay düzensiz geldi sonra hamile kaldı 7. ayda hep 1 hafta 15 gün gecikiyodu.test falan yapmışmıydın sen canım

bildigim kadarıyla korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizleşiyomuş ilk zamanlar vücut kendini yeniliyomuş ne kadar oldu bırakalı benim süt kardeşim 6 ay düzensiz geldi sonra hamile kaldı 7. ayda hep 1 hafta 15 gün gecikiyodu.test falan yapmışmıydın sen canım[/QUOTE]

ayy canım inşallah öyledir ya umarım korunmayı bıraktıktan sonra vucut kendını yenılıyodurda ondandır bu gecıkmeler kasım ayında bıraktık ıste korunmayı o aydan ıtıbaren basladı duzensızlesmeye benımde bır hafta 15gun gecıkıyordu ama bu sefer cok fazla gectı neredeyse 20gun olacak test yapmıstım canım negatıf cıktı kafam allak bullak oldu valla :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…