Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende gg dan almayı düşünüyorum gozhal..eger 26 sında regli olursam hemen bende edinicem..ayy inşallahh hamile kaırız bunların faydasını görürüz..
sen denemişsin bakalım bu ay belli olur erken hamilelik testin varmı?ayy cok heyecanlandım.inşallah güzel haberler verirsin

bu testte hangi markayı öneriyorsunuz arkadaşlar kullanan varmı şu marka iyi sonuç veriyo diyen varmı.ve her eczaneden bulabilirmiiym acaba

internetten sipariş vererek edinebilirsin ovülasyon testinde coretest iyi diye duydum.preseed jel baslı basına kendi marka zaten ilk ve tek.umarım yardımcı olmuşumdurr:97:

merhaba kızlar, nasılsınız? uzun süredir giremiyorum siteye bulantılar aşırı halsizlik filan ama bu ara iyiyim çok şükür. sizler nasılsınız...

cnm benim ya erken hamilelik testim yok ta normal hamilelik testim var:))ama artık bizde hamiş olalım yaaa
inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerçok öpyrm seni

Eki Görüntüle 165199 bunlar testlerim yumurtlamam olmuşmu kızlar

gülcezacım bende yaptım bu testlerden ama benimki 15. günde baya bi koyu 2 çizgi çıkmıştı....seninkinde hiç böyle olmadı mı cnm?benimde senin ki gibi önce 2,3 gün silik çizgiler çıktı,sonra birden koyulaştı,ertesi günde tamamen 2. çizgi kayboldu,zaten yumurtlama olduğunda 2. çizgi kayboluyor diye biliyorum ben...

Son düzenleme:

henüz tam koyu çıkmadı daha öncede kullanmıştım ondada aynı renkte degildi çizgiler ama belirgin koyuluktaydı yani bakalım 15. güne kadar devam edicem ne olcak bakalım.

cnm benim ya erken hamilelik testim yok ta normal hamilelik testim var:))ama artık bizde hamiş olalım yaaa
inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerçok öpyrm seni

ahh ahh inşallah bizimde göbişlerimiz dolarr.. minik minik bebeklerimiz olur ..bende seni cok öptüm şeker

ahh ahh inşallah bizimde göbişlerimiz dolarr.. minik minik bebeklerimiz olur ..bende seni cok öptüm şeker

Amin canım inşallahh. Bende ovulasyon testi almak istiyorum kizlar ne marka almaliyim kafam karisti iyice cok yuksek fiatlarada var uygun fiatalarada. Uygun fiatlilar dogru sonuc vermeyebilir diye endiseleniyorum 180 kusur fiatli olanda cok tuzlu geldi bana napsam acaba

canım ben core marka almıştım fiyatıda çok uygun ve çizgiler gayet netti ve bu ay hamile olduğumu öğrendim inş alırsan sende faydasını görürsün

canım ben core marka almıştım fiyatıda çok uygun ve çizgiler gayet netti ve bu ay hamile olduğumu öğrendim inş alırsan sende faydasını görürsün

Ayyy cok sevindim canım senin adına hayırlı olsun güzel bir hamilelik diliyorum senin icin... nerden almistin peki canım bu testi?

Ayyy cok sevindim canım senin adına hayırlı olsun güzel bir hamilelik diliyorum senin icin... nerden almistin peki canım bu testi?

teşekkürler darısı başına canım galliba kendi sitesinden almıştım ismini yazınca çıkar yanlış hatırlamıyorsam 20tane ovülasyon testi +10tane gebelik testi 40tl almıştım

teşekkürler darısı başına canım galliba kendi sitesinden almıştım ismini yazınca çıkar yanlış hatırlamıyorsam 20tane ovülasyon testi +10tane gebelik testi 40tl almıştım

saol canım inş yumurtlamam olmuştur dedigin gibi işleri yüzünden sadece 1 defa 11. günü akşamı oldu başka yapamadık.inş bende senin gibi hamile kalırım bu arada 12.günden beri kasık agrım oluyo yani kasıkta degil sanki adet olucakmışım gibi ama daha 14. gün bu gün ve ovulasyon testim negatif neredeyse hiç çizgi yoktu kontrol bölgesinde hayırlısı bu aydas olmazsa zaten incir kürü yapıcam.
GÜLCEZA arkadaşım kullandığın testlerin markası nedir öğrenebilir miyim?

testlerin markası (one step) canım gg den almıştım 20 tl içinde 20 tane ovulasyon testi 10 tanede gebelik testi var.

ama benim en koyu 10-11-12. günlerde oldu ondan başka hep silik çizgiydi

cnm sıvı tuketimine dikkat ettin mi peki? Test yapmadan once 4 saat sıvı tuketimini azaltarak ve idrarını tutarak yapmaya dikkat edersen daha saglıklı sonuclar alırsın. Cunku idrardaki sıvı yogunlugu da cizginin renk kalitesini etkiliyor ve sonuclar yanlıs yorumlanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…