merhaba arkadaşlar uzun bi süredir giremedim işlerimin yoğunluğundan dolayı. Coretest almıştım ya, normalde benim adetim düzensiz oluyordu yani bir ay 28 gün bir ay 32 gün bir ay 30 gün sürüyor döngüm değişiyor. ben adetimin 11. günü başladım testi yapmaya, 2 saat öncesinde fazla sıvı tüketmiyorum her gün aynı saatte yapıyrum. 11. gün tek çigi çıktı, 12. gün de tek çizgiçıktı (yani slik dahi çıkmadı 2. çizgi) 13. gün control çizgisine göre daha silik bir çizgi çıktı testte en az aynı koyulukta ya da daha koyu çıkar diyordu ama ben abşka bir yerde her vücuttaki LH homonunun farklı seviylerde üretilebildiğii okumuştum belki benimki az üretiyordur diyerek 13. günü değerlendirdik eşimle (1 gün ara verdik 2. gün yine çalıştık) 14. gün ben yine denedim testi bir önceki güne göre bu sefer daha ince 2. çizgi çıktı. dün yaptığımda yani 15. gün yeniden tek çizgiye düşmüştü. yani doğru günü yakaladığımıza inanıyorum zaten 14. gün gündüz ince ince kasık ağrısı çektim muhtelemelen yumurta çatlıyordu
Umarım tutar kızlar dua edin