Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım merhaba testlerinin markası nedir?nerden ve nasıl temin ettin öğrenebilir miyim?çok net bir şekilde göstermiş yumurtlama gününü.

canım testlerimi e bay dan aldım.WONDFO marke 5o tane ovulasyon +10 tane gebelik testi olarak aldım.fiyatını hatırlamıyorum ama çok uygundu.gayet net gösteriyo resimlerden de anlaşıldığı üzere tavsiya ederim :)))yanlızzzz benim sipariş ettiğim kişi hawai adalarındaymış.çok geç farkettim :)10 günü geçti bana ulaşması

bildigim kadarıyla korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizleşiyomuş ilk zamanlar vücut kendini yeniliyomuş ne kadar oldu bırakalı benim süt kardeşim 6 ay düzensiz geldi sonra hamile kaldı 7. ayda hep 1 hafta 15 gün gecikiyodu.test falan yapmışmıydın sen canım

ayy canım inşallah öyledir ya umarım korunmayı bıraktıktan sonra vucut kendını yenılıyodurda ondandır bu gecıkmeler kasım ayında bıraktık ıste korunmayı o aydan ıtıbaren basladı duzensızlesmeye :KK14: benımde bır hafta 15gun gecıkıyordu ama bu sefer cok fazla gectı neredeyse 20gun olacak :KK59: test yapmıstım canım negatıf cıktı kafam allak bullak oldu valla :44:[/QUOTE]

cnm mrb,benimde böyle olmuştu ben hamile zannetmiştim kendimi 20 gün falan geçince,ama test yapyrdum hep negatif çıkıyordu,1ay böyle geçti,yine negatif,sonra dan kistim olduğu ortaya çıktı,ve benim hayatımda ilk kez adetim geçikmişti böyle bişeyle karşılaşınca şok oldum,doktor adet söktürücü verdi,sonra geldi adetim,eğer testlerin negatif çıkmaya devam ederse bi doktora görün derim cnm,öpyrm:):96:

Son düzenleme:
bugün 16. günüm ve ilacımın progestan bölümüne başladım bu gün ve testim bugün baya önceki resimlerden bile koyu bi sonu verdi yapmak istemiyodum ama az önce aman nasılsa bişi çıkmıcak deyip yaptım ve daha koyuydu önceki resimdekilerden.yarında yapıcam bakalım yarın ne sonu çıkıcak inş yakalarım yumurtalarımı yaa inş aratma rabbim kimseciklere banada.

cnm mrb,benimde böyle olmuştu ben hamile zannetmiştim kendimi 20 gün falan geçince,ama test yapyrdum hep negatif çıkıyordu,1ay böyle geçti,yine negatif,sonra dan kistim olduğu ortaya çıktı,ve benim hayatımda ilk kez adetim geçikmişti böyle bişeyle karşılaşınca şok oldum,doktor adet söktürücü verdi,sonra geldi adetim,eğer testlerin negatif çıkmaya devam ederse bi doktora görün derim cnm,öpyrm:)

sanada merhaba canım işin ilginç tarafı ben doktora gittim bütün herşey kontrol edildi ultrason hormon şekere kdr herşeye baktılar olumsuz hiçbir durum yok dedi doktorum herşey gayet normal ve güzel dedi eger kafanda cok fazla dusunuyorsan tamamen psıkolojıktır dedi ama boyle durumdada ınsan dusunmeden edemıyor ki aklımdan atamıyroum bır turlu stres sıkıntı yapıyor bosvermeye calısıcam bakalım ınsallah becerırım de bı sekılde sonuca varırım sanada tesekkur ederım cnmm yardımcı oldugun ıcın :KK16:

bugün 16. günüm ve ilacımın progestan bölümüne başladım bu gün ve testim bugün baya önceki resimlerden bile koyu bi sonu verdi yapmak istemiyodum ama az önce aman nasılsa bişi çıkmıcak deyip yaptım ve daha koyuydu önceki resimdekilerden.yarında yapıcam bakalım yarın ne sonu çıkıcak inş yakalarım yumurtalarımı yaa inş aratma rabbim kimseciklere banada.

aminnn cnm Allah hepımızın yardımcısı olsunnn inşallah en kısa zamanda guzel haberlerını almak dılegıyle :KK16:

$Resim 020.jpg
işte benimkiler bunlar bırakmayı düşünüyodum test yapmayı ama heralde devam edicem bitene kadar zaten 6 tane kaldı ne yapcam bilmiyorum perşembe günü dr a gittim ultrasona aldılar sölemediler ama verdikleri resimde sağ yumurtalıgımda 3 tane yumurtam vardı sanırım 15 mm falan gibi geldi çünkü yumurtalıgınım boyutu 36*23 mm idi resimde baya belirgin büyüklükteydi. $Resim 025.jpg
buda ultrasondaki yumoşlarım :KK70:

Eki Görüntüle 167852
işte benimkiler bunlar bırakmayı düşünüyodum test yapmayı ama heralde devam edicem bitene kadar zaten 6 tane kaldı ne yapcam bilmiyorum perşembe günü dr a gittim ultrasona aldılar sölemediler ama verdikleri resimde sağ yumurtalıgımda 3 tane yumurtam vardı sanırım 15 mm falan gibi geldi çünkü yumurtalıgınım boyutu 36*23 mm idi resimde baya belirgin büyüklükteydi.Eki Görüntüle 167855
buda ultrasondaki yumoşlarım :KK70:

canım zaten testttende belli henüz yumurtan çatlamamış devam et çatlar bnece

canım zaten testttende belli henüz yumurtan çatlamamış devam et çatlar bnece
inş bakalım kaçırmam progestana ragmen çatlarsa pes derim yani aylardır olmayan olur yani.
ya kızlar pozitif olunca yumurtlama yakın oluyo dimi kaçırmadım inşallah

kaçırmamışsındr canm inş ozitif oldugunda 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın demek yani ben öle biliyorum.

merhabalar hepinize bu topikte ilk kez yazıyorum..bende 2 yıla yakındır çocuk istiyorum doktorumun söylediğine göre açıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz..neyse...5,6 aydır ovulasyon testleriyle takip yapıyorum daha tutturamadık ama herkese öneriyorum en azından yumurtlayıp yumurtlamadığınızı anlayabiliyorsunuz.
bir sorum var size danışmak istiyorum benim adetlerim genelde 28 günde bir oluyor her ay yumurtlamada çift çizgi çıkıyordu bu ay her ay olduğu gibi 10.günden itibaren testi yapmaya başladım 27.güne kadar hergün silik 2.çizgi çıktı garip bi şekilde 27.gün 28.ve 29.gün çift çizgi çıktı yani bugün 29.günümdeyim.bu ay neden böyle oldu sizce ya kafama çok takıldı hiç bir adet belirtimde yok.acaba kist falanmı oldu anlayamadım

merhaba arkadaşlar uzun bi süredir giremedim işlerimin yoğunluğundan dolayı. Coretest almıştım ya, normalde benim adetim düzensiz oluyordu yani bir ay 28 gün bir ay 32 gün bir ay 30 gün sürüyor döngüm değişiyor. ben adetimin 11. günü başladım testi yapmaya, 2 saat öncesinde fazla sıvı tüketmiyorum her gün aynı saatte yapıyrum. 11. gün tek çigi çıktı, 12. gün de tek çizgiçıktı (yani slik dahi çıkmadı 2. çizgi) 13. gün control çizgisine göre daha silik bir çizgi çıktı testte en az aynı koyulukta ya da daha koyu çıkar diyordu ama ben abşka bir yerde her vücuttaki LH homonunun farklı seviylerde üretilebildiğii okumuştum belki benimki az üretiyordur diyerek 13. günü değerlendirdik eşimle (1 gün ara verdik 2. gün yine çalıştık) 14. gün ben yine denedim testi bir önceki güne göre bu sefer daha ince 2. çizgi çıktı. dün yaptığımda yani 15. gün yeniden tek çizgiye düşmüştü. yani doğru günü yakaladığımıza inanıyorum zaten 14. gün gündüz ince ince kasık ağrısı çektim muhtelemelen yumurta çatlıyordu:KK8: Umarım tutar kızlar dua edin

merhaba arkadaşlar uzun bi süredir giremedim işlerimin yoğunluğundan dolayı. Coretest almıştım ya, normalde benim adetim düzensiz oluyordu yani bir ay 28 gün bir ay 32 gün bir ay 30 gün sürüyor döngüm değişiyor. ben adetimin 11. günü başladım testi yapmaya, 2 saat öncesinde fazla sıvı tüketmiyorum her gün aynı saatte yapıyrum. 11. gün tek çigi çıktı, 12. gün de tek çizgiçıktı (yani slik dahi çıkmadı 2. çizgi) 13. gün control çizgisine göre daha silik bir çizgi çıktı testte en az aynı koyulukta ya da daha koyu çıkar diyordu ama ben abşka bir yerde her vücuttaki LH homonunun farklı seviylerde üretilebildiğii okumuştum belki benimki az üretiyordur diyerek 13. günü değerlendirdik eşimle (1 gün ara verdik 2. gün yine çalıştık) 14. gün ben yine denedim testi bir önceki güne göre bu sefer daha ince 2. çizgi çıktı. dün yaptığımda yani 15. gün yeniden tek çizgiye düşmüştü. yani doğru günü yakaladığımıza inanıyorum zaten 14. gün gündüz ince ince kasık ağrısı çektim muhtelemelen yumurta çatlıyordu:KK8: Umarım tutar kızlar dua edin

merhaba canım.öncelikle şunu söylemeliyim testi yapmadan 4 saat önce sıvı tüketimini bırakıyorsun ve 4 saat içinde idrar yapmayıp 4 saatin sonundaki idrarınla testi yapman lazım.sen 2 saat öncesinden sıvı tüketimini azaltıyorum demişsin.bence aldığın sıvılar az bile olsa idrarını seyreltmiş yani hormon miktarını düşürmüş olabilir.o sebeplede 2. çizgi silik çıkmıştır bence.yani 4 saat hiç sıvı almadan yapsaydın testi silik çıktığı gün koyu çıkardı ve bencede o günleri değerlendirmişsiniz zaten. inşallah tutmuştur canım. haaa bu arada bu kadar şey yazdım ama ben de daha bu ayilk kez kullanıyorum.ilk testimi dün yaptım. 12. günümdü ve 2. çizgi hiç çıkmadı bile. benim testim medi smart.sen kore teti sitesinden mi aldın canım?
Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallaahhhhhhh:KK3:

X