Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İyiyim canım ben de sağol. Yok pazar günü başlayacağım pazar 11. günüm oluyor:92:hayırlısı inşallah

hayırlısı canım stres yapma ne kadar aklımıza takarsak o kadar olumsuz etkileniyoruz ve idrarını sabah yapma ben 14de sıvı alımını kesip 18de test yapıyordum

sevde bblau ve diğer arkadaşlarım nasılsınız?

Benim bir oğlum olacak kısmetse sizlere bir selam vereyim dedim kocaman öpüyorum.

Selam canım...Çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah...
Bizde durumlar bildiğin gibi...
İnşallah güzel haberler veririz yakında

hayırlısı canım stres yapma ne kadar aklımıza takarsak o kadar olumsuz etkileniyoruz ve idrarını sabah yapma ben 14de sıvı alımını kesip 18de test yapıyordum

Tamam canım sağol:13: Zaten üzerinde de ilk idrarla yapmayın diyor. Ben de artık iş çıkışı 8 gibi yaparım akşam. Aslında 2 saat öncesinden fazla sıvı tüketmeyin diyor sen 4 saat kesiyormuşsun. Ben dakka başı su içen biri olarak 1 saat bile dayanmak zor olur valla

işin biraz zor o zaman canım ben normaldede hiç su içmediğim için zorlamadım zaten inş. 2-3gün içinde çift çizgiyi görürsen stres yapmadan bitirirsin

İnşallah sağol canım neticeleri yazarım burdan

canım bunu söylemişmiydim hatırlamıyorum ama ilişki sırasında az bişey preseed kullandım bu jeli duymuşsundur galiba ama eşimde bende önce Allahın sonra ovülasyon testinden diye düşünüyoruz aklıma geldi bian paylaşmak istedim

Kızlar merhaba, aranıza bende katılıyorum bu ay.2,5 yıllık evliyiz artıkk bebiş olsun istiyoruz.
Galenik ovulasyon testi aldım içinde 5 tane var.
ayın 11 martta hastalandım, ovulasyona göre 19 ve 24 mart arası yumurtlama günlerim, ona göre denicem. Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh..
Heyecan çok...

Hadi bakalım yolun açık olsun canım

kızlar sizinde ovulasyon testinizde 2. çizgi bazen koyu bazen de diğer günlere göre açık renkte çıktığı oldu mu.ben atmıyorum ve kağıda bantlayarak kıyas yapıyorum daha kontrol çizgizi kadar koyuluk olmaı bu ay beklemedeyim :))

kızlar sizce bu pozitif mi:???
progestan 9.17 çıktı.daha yumurtalamam günüme vardı 13.gün çok erken verdi pozitifi...bide bende lekelenme tazı kanamalar başladı bu şekilde olan var mı

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım,bayadan beri bu yazışmaları okuyodum ama,ben de coretest ovulasyon aldım,15.günde çizgide ikisi de aynı renkti,yani cnm senin koyduğun testtekinden daha koyuydu benim.biz 14. gün denemiştik,çizgiyi dün gördüm o yüzden bugün ve yarında denicez inşallah bu sefer güzel haberler alırım:))

Son düzenleme:
kızlar benim bat 26 mart eger regli olursam ovülasyon testine baslicam.birde preseed jel diye birsey duydum netten de dün cok inceledim onun sayesinde de bayagı kişi hamile kalmış kafam karıştı yawss :26: ondandamı alsam ne yapsam kullanan tavsiye eden varmıııı ?????

bu testler tam koyu renk göstermiyor bence
12. günden itibaren 2 çizgi oluşmaya başlıyor ama hep aynı çıktı bende hiç aynı renk koyu olmadı.

çizgi çıkmadığı oluyor mu?arkadaşlar

cnm bende tam umutsuzluğa düşmüştüm ki,15.günde iki koyu çizgiyi yakalım,denemeye devam cnm

cnm bende bu ay hem ovulasyon hem de pressed i kullandım,burda o kadar çok kişi bunun faydasını görmüş ki bende aldım:)bu arada ben sitesinden 130 tl ye almıştım ama gg de 70 tl olduğunu gördüm,aklında bulunsun cnmmesela ben 28 günde bir adet oluyorum,ovulasyona göre 15. günde yum urtladığım belli oldu,bende 16. ve 17.günleri değerlendirdim,hayırlısı olsun bakalım:)

Son düzenleme:

inşaşlalh olur canım bu ay
bakalım ben de preseed aldım ebaydan ama daha gelmedi (

saol canım :) deneyeim bakalım
çizgi çıkmadığı oluyormu erken uygulayınca

walla cnm,benim erken uygulayınca çıkmadı 11.güne kadar hiç çizgi yoktu,12. 13. 14. günlerde silik çizgi,15.günde iki koyu çizgi çıktı,bende artık sıkılmaya başlamıştım,yani erken uygulayınca çımayabiliyor,bakalım bunu da denedik,pressed de denedik:)))2 nisanda adet olmam gerekiyo bakalım neler olcak görücez

kızlar slm bende bu ay ovulasyon testi kullandım ama 10.günü pozitif sayılacak kadar koyu renkte çıktı test 11.gündede aynı çıktı bugün 12.günüm negatif oldu test diger çizgi kadar koyu degildi pozitifler ama baya koyuydu şimdi 15. güne kadar teste devam edicem eger hala negatifse yapmasam olurmuki.ben bu ay klomen +cyclo progynova kullandım eylül ayında bu ilaçlarla 15.günde testte pozitifi görüp o ay hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu o zaman klomeni günde 2 defa içmiştim bu ay günde 3 defa içtim ondan heralde erken yumurtlamam oldu zaten işlerinden dolayı 11. günü akşamı oldu başkada yok.inş tutar tabi ama sizce tam aynı renktemi olmalıydı yoksa o çizgiye yakında olsa olurmu pozitif sayılırmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…