Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım merhaba.her ay aynı günlerde yumurtlayacaksın die bişey yok.bence sen bu ay geç yumurtlamış olabilirsin kuvvatle muhtemel.

plncim benim testimin kullanma kılavuzunda 2 saat öncesinden sıvı alımının KESİLMESİ değil AZALTILMASI gerektiğini söylüyordu yani abartmayın anlamında normalde 2 saat içerisinde alacağın 1 bardak suyun bu anlamda etkisi olacağını sanmıyorum talimatına göre uyguladım. Evet ben ineternet sitesinden sipariş ettim canım ve de 20 ovulasyon 10 gebelik testini kargo dahil 40 tl aldım. ovulasyondan 5 tane harcadım çok iyi oldu bikaç ay kullanılabilir tutmaması durumunda. Senin adet döngün kaç gün?

kızlar 3 gündür test yapıyorum 3 gündür 2 çizgide kopkoyu
aa çok enteresan masal_naz? yalnız testi sabah ilk idrarınla yapma yanıltıcı olabiliyormuş sabah 10.00 akşam 20.00 saatleri arası en ideal saatlermiş. Bir de yumurta çatlatma iğnesi vurulmadın dimi? doğal olmayan yolla vücuduna LH hormonu aktarıldığı için de olabilir o zaman zaten ovulasyon testi yapmanın bi mantığı yok. Aklıma gelenler bunlar canım biraz dah ayrıntı verirsen kafa yoralım?:44:

Kızlar ben dün yaptım acayip silik çıktı zor gördüm yani
bugün yaptım kontrol kısmından bile koyu çıktı
yumurtladım mı yumurtlayacam mı anlamına geliyor

canım benim adet döngüm bazı aylar 30 bazı aylar 28 günde bir oluyor.ama dün 13.günümdü test yapamadım.dışarıdaydık ((( bugün 14.gün bugün yapıcam.kısmet bakalım inşallah Allahım hepimize nasip eder gönlümüzdekileri.

bugün yine ozitif canım iğne olmadım ilaç almadım akşam 4 te yaıyorum geçen senede kullanmıştım hiç böyle olmamıştı hayret bir durum hatta ilk çizgiden daha koyu 4 gündür

canım testleri akşam 4 te yapıyorum sıvı alımına dikkat etmiyorum hatta bol su içiyorum iğne ilaç vs kullanmıyorum geçen senede yapmıştım bu testlerden hiç böyle olmadı hep silik çıkardı şaştım kaldım valla ayrıca bugünde pozitif geçen sayfalara resim ekledim aynı öyle yine

CANIM Demekki lh in yüksek baya DÜŞMEMİŞ bugünelri değerlendir kaçıncı günün ben 19. gün koyu çizgi gördüm
beniMde bundan önceki ay 3 gün çizgi çıktı yan yana koyuyordum hep hepsi aynı koyuluktanmı diye

seninki en alttaki en koyu üsten alta koyulaşıyor

Son düzenleme:

sıvı alınımına dikkat etmelisin canım birde bazı durumlarda bi kaç tane arkadaşın ovülasyon testi pozitifi göstermiş devamlı sebebi gebelikmiş inş. seninde öyle bişeydir azda olsa böyle bi durumlada karşılaşılıyo ben bunu duyduğum için geçen ay gebe kaldığımda gebelik testinden sonra ovülasyon testini denedim ve sonuç olarak oda pozitifti

canım sana mesajım geldimi bilmiyorum ama preseedi internetten bulabilirsin birde preseed kullananlar bölümü var orda memnun kalan birçok arkadaşlar var daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…