-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.861
arkadaşım bi daha ki aya inş. hayırlı haberlerini alırız bende yeniüye oldu kulübe bende 3 yıllık ewliyim ama bebeğim olmuooo şuanda adet günüm 8 gün geçti gecen ayda hsg(rahim filmi)cektirdim inş. hamileyimidir...allah herkesi hayal ettiği sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişine kavuştursun
herkese merhaba... bugün doktora gittim ve çok şükür ki keseyi gördük. içim bi nebzede olsa rahatladı. allah isteyen herkese yaşatsın... hepinizi çok öpüyorum...
Çok sevindim senin adına.. tebrik ediyorum senii :) darısı başıma inşallah..
saol canım. bende bu ay ovulasyon testi yapmıştım ve onun yönlendirmesiyle çok şükür hamile kaldım. bence sen 13. gün hem test yapmaya hemde 2 günde 1 düzenli aşk yapmaya özen göster. bunu ovulasyon testinde pozitifi gördükten 2-3 gün sonrasına kadar devam ettir. ovulasyon testlerini yaparken 4 saat idrara çıkma , 4 saat brişey yiyip içme ve sabah ilk idrarla yapmamaya dikkat et bunlar sonucu etkileyebiliyor. zaten 2 günde 1 aşk yaptığın sürece ovulasyonu kaçırman pek münkün olmaz. ama sana ayrıca tavsyem, aşk yaptıktan sonra hemen yataktan kalkma kalçanın altına bir yastık koy ve en azındann 3-5 dakika ayaklarını yukarı kaldırmaya çalış sonrasında da yine sabaha kadar yataktan kalkma... bol şans
herkese merhaba... bugün doktora gittim ve çok şükür ki keseyi gördük. içim bi nebzede olsa rahatladı. allah isteyen herkese yaşatsın... hepinizi çok öpüyorum...
canim benim yaa sen hamilemisin baya sey kacirmisim cok sevindim senin adina ins saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip eder RABBIM darisi bizim basimiza ins ilk bebisinmi canim hadi gozun aydin diyelimm
Günaydın kızlar
cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk gördüm allahıma şükürler olsun, haftasıyla çok uyumlu imiş harika gözüküyor dedi 12 martta 2 li testimiz varmış kolları bacakları oluşmuş kızlar benden böle çok mutluyum sizinlede paylaşmak istedim.
Hayırlı Kandiller kızlar... Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin. Hamile arkadaşlarımızı, bebeklerine kavuştursun, bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza da en kısa ve hayırlı zamanda umduklarını nasip etsin, korktuklarından emin kılsın. Amin.
Hepiniz dualarımdasınız... Hayırlı Kandiller...
saol canım sanada Hayırlı Kandiller. Allah herkesin duasını kabul etsin inşallah...
Nasılsın, tatilin nasıl geçti?
Çok güzeldi çok şükür... Dinlenmek, gezmek, stres atmak gerçekten çok iyi geldi. Umarım faydasını önümüzdeki aylarda görürüm. :) Sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah.
çok şükür şimdilik herşey yolunda, umarım böyle devam eder. Dualarım hep sizinle umarım hepimiz kucağımıza alırız bebişleri...
Çok sevindim canım. Mesajımın sonundaki smiley yanlışlıkla tıkladığım için çıkmış sanırım.Kusura bakma canım. Çok anlamsız durmasının nedeni görmediğimden. Dualarını bizim için eksik etmediğin için de teşekkürler... İnşallah hepimiz gönüllerimizin muradına kavuşuruz...