Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hsg çekildiği ay ihtimal biraz daha fazla oluyormuş galiba bende geçen ay çektirdim dok. öyle demişti ama ben adet olacağım galiba inş. hamilesindir canım

herkese merhaba... bugün doktora gittim ve çok şükür ki keseyi gördük. içim bi nebzede olsa rahatladı. allah isteyen herkese yaşatsın... hepinizi çok öpüyorum...

Arkadaşlar bir sorum olacak size ben 30 günde bir regl oluyorum düzenli olarak.. ovulasyon testini ilk kez bu ay deniycem ve bu teste göre reglden itibaren 13. gün testi yapmaya başlamam gerekiyormuş bu da 18 şubata denk geliyor şimdi ben 18 şubattan önce çalışmalara başlarsam test sonuçlarında bir değişiklik olur mu yada illa 18 ini bekleyip test yapıp çıkan sonuca göre mi ilişkiye girmeliyim....

Çok sevindim senin adına.. tebrik ediyorum senii :) darısı başıma inşallah..

saol canım. bende bu ay ovulasyon testi yapmıştım ve onun yönlendirmesiyle çok şükür hamile kaldım. bence sen 13. gün hem test yapmaya hemde 2 günde 1 düzenli aşk yapmaya özen göster. bunu ovulasyon testinde pozitifi gördükten 2-3 gün sonrasına kadar devam ettir. ovulasyon testlerini yaparken 4 saat idrara çıkma , 4 saat brişey yiyip içme ve sabah ilk idrarla yapmamaya dikkat et bunlar sonucu etkileyebiliyor. zaten 2 günde 1 aşk yaptığın sürece ovulasyonu kaçırman pek münkün olmaz. ama sana ayrıca tavsyem, aşk yaptıktan sonra hemen yataktan kalkma kalçanın altına bir yastık koy ve en azındann 3-5 dakika ayaklarını yukarı kaldırmaya çalış sonrasında da yine sabaha kadar yataktan kalkma... bol şans

Sağol canım tavsiyelerini dikkate alacağım inşallah başarılı olurum :)

herkese merhaba... bugün doktora gittim ve çok şükür ki keseyi gördük. içim bi nebzede olsa rahatladı. allah isteyen herkese yaşatsın... hepinizi çok öpüyorum...

canim benim yaa sen hamilemisin baya sey kacirmisim cok sevindim senin adina ins saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip eder RABBIM darisi bizim basimiza ins ilk bebisinmi canim hadi gozun aydin diyelimm

canim benim yaa sen hamilemisin baya sey kacirmisim cok sevindim senin adina ins saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip eder RABBIM darisi bizim basimiza ins ilk bebisinmi canim hadi gozun aydin diyelimm

ewet canım çok şükür hamileyim ve ilk hamileliğim. cumartesi günü gittik ve keseyi de görebildik. allaım isteyen herkese ama herkese nasip etsin. bana da sağlıklı sıhhatli kucağıma alacağım günleri göstersin inşallah...

Günaydın kızlar

cumartesi doktora gittik kalp atışlarını duyduk gördüm allahıma şükürler olsun, haftasıyla çok uyumlu imiş harika gözüküyor dedi 12 martta 2 li testimiz varmış kolları bacakları oluşmuş kızlar benden böle çok mutluyum sizinlede paylaşmak istedim.

çok güzel darısı başıma artık

Hayırlı Kandiller kızlar... Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin. Hamile arkadaşlarımızı, bebeklerine kavuştursun, bebek isteyen bütün arkadaşlarımıza da en kısa ve hayırlı zamanda umduklarını nasip etsin, korktuklarından emin kılsın. Amin.

Hepiniz dualarımdasınız... Hayırlı Kandiller...

saol canım sanada Hayırlı Kandiller. Allah herkesin duasını kabul etsin inşallah...

Nasılsın, tatilin nasıl geçti?

saol canım sanada Hayırlı Kandiller. Allah herkesin duasını kabul etsin inşallah...

Nasılsın, tatilin nasıl geçti?

Çok güzeldi çok şükür... Dinlenmek, gezmek, stres atmak gerçekten çok iyi geldi. Umarım faydasını önümüzdeki aylarda görürüm. :) Sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah.

merhaba kızlar
bugün adetimin 10. günü , doktora gittim 15 mm yumurtamın olduğunu söyledi. sabah yaptığım ovulasyon testi de ikinci çizgi koyuya yakın çıktı, yarın yaptığım tam koyulaşır tahminimce, sizce bu büyüklükte yumurta çatlar mı? siklusum 25 gün sürüyor yani ovulasyon 11 yada 12. güne denk geliyor ama bu yumurta 10. günde neden hala 15 mm? kafam çok karışık, bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

Çok güzeldi çok şükür... Dinlenmek, gezmek, stres atmak gerçekten çok iyi geldi. Umarım faydasını önümüzdeki aylarda görürüm. :) Sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah.

çok şükür şimdilik herşey yolunda, umarım böyle devam eder. Dualarım hep sizinle umarım hepimiz kucağımıza alırız bebişleri...

çok şükür şimdilik herşey yolunda, umarım böyle devam eder. Dualarım hep sizinle umarım hepimiz kucağımıza alırız bebişleri...

Çok sevindim canım. Mesajımın sonundaki smiley yanlışlıkla tıkladığım için çıkmış sanırım. Kusura bakma canım. Çok anlamsız durmasının nedeni görmediğimden. Dualarını bizim için eksik etmediğin için de teşekkürler... İnşallah hepimiz gönüllerimizin muradına kavuşuruz...

amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…