-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.841
Kızlar selam....Forumun dozunu azaltacaktım ama halen kopamadım
Sizlere birşey söyleyeceğim. Ben önceden beri ovulasyon testinin gebeliği gösterdiğini iddia edenlerdenim. Kimyasal gebeliğimde de pozitif vermişti bende, bhcg arttıkça da koyulaşmıştı.
Ama bu ay da öyle oldu. Beklenen adet gününe az kala neredeyse T ile C aynı koyuluktaydı....Kimyasal gebeliğimde gördüğümden de koyuydu...
Üstelik kimyasaldakinden daha fazla ve yoğun bulantım, baş dönmem, uykuya eğilimim var...Kasık ağrım halen devam etmekte ve bol miktar da akıntım var...
Üstelik de adetim bugün tam 3 gün geçti.
2 gün önce yaptığım idrar testi silikti.
Yani herşey ama herşey gebelik gösteriyor-du.
Bir tek şey hariç.
Bhcg
Kanda gebelik testi sonucum 0,16 çıktı...Ama halen regl olmadım...
Eğer kimyasal geçirmiyorsam yine, yani bir süre yükselip sonra düşmediyse değer, (ki sanmıyorum çünkü bu kadar düşmeden çoktaaaannn kanama başlardı,daha önce yaşadığımdan biliyorum) o zaman belirtiler de, ovulasyon testleri de, silik testler de hepsi fasafiso.
Bu işin tek garantisi var kanda gebelik testi.
Ya da benim test sonucu yanlış. Bilemiyorum artık!
Tüm ezberim bozuldu valla!!!
arkadaşım benim bundan 6ay önce kan değerim 1000çıkmıştı ama hiç bi belirti yoktu inanamadımda zaten sonra kendi dok gittim o gerek duymasada tekrar bi tahlil istedim ve sonuç 0,16 aynı gün içinde yaşadım bunu sonucuda hala saklarım yani yanlışlık hepsindede olabiliyor yaşayıp gördüm
bu konuda sana katılıyorum cnm
özellikle spermiyogramı aman aman bir tüp bebek merkezinde yaptırma
ya da tüp bebek merkesine yorumlatma
sperm testini görünce gözlerinde dolar işareti çıkıyor :)
Günaydın... Sabah sabah o kadar çok mesaj yazmışsınız ki okurken gözlerim ağrıdı.Zaten grip gibiyim, gözlerim akıyor, resmen gözlerim sulandı. O kadar duygulandım yani mesajlarınızı okurken. Şaka bir yana kafam karıştı, ben de bu ay adet olunca hormon testlerimi yaptırayım diyordum, eşime de sperm analizi yaptırsak mı diyordum ama kruger mruger ben bunları ilk kez duyuyorum. Özel hastaneye gidiyorum normalde ben. Orada kendi hormon testlerimi yaptırırken sperm analizi de orada yaptırırız diyordum. Tüp bebek merkezinde mi yaptırmam gerekiyor? Üniversite hastanesi, özel hastane, tüp bebek merkezi bunların hepsinde farklı mı yapılıyor bu testler? Hangisinde yaptırmalıyız? O testi biz kendimiz mi yaptırıyoruz, doktor mu yapılmasını istiyor? Ay bu da baya karışık meseleymiş. Daha neler öğreneceğim kim bilir.
Kızlar soğan kürümün 11.günü bugün. 15 gün içeceğim inşallah. Umarım faydasını görürüm. Akıntım ilk haftaya göre azaldı. Fark ettiğim bir şey var, geçen ay ben ovulasyondan önce ve sonra, adet olana kadar her gün kasık ağrısı çektim. Bu ay hiç kasık ağrısı yaşamadım. Acaba o ağrıları kist yüzünden mi yaşıyordum ben? Bu ay kistten kurtuldum da ondan mı hiç ağrımadı ki? Ayy inşallah umarım öyledir...
Sen doktora git doktor zaten senden test isteyecektir. Bildiğim kadarıyla kruger daha detaylı bir test artık nerede yaptırırsan onu yaptırırsın. Bence üniversite hastanesinde de gayet güzel olur çünkü onların da tüp bebek merkezi var.
İnşallah kistin gitmiştir canım, soğan kürünün çok iyi geldiğini biliyorum. Bu ay hamile kalırsan şaşırma
kızlar bişey sorcam 14.gün koyu 15. gün eşit çizgi gördüm 19.gün yaptım silikti bugün 21.gün ve hala silik çıkıyo bu hep silik mi çıkar yoksa kaybolurmu kaybolursa ne zaman olur ki bilen var mı
LH genellikle belirli minimal bir seviyede salgılanmasını sürdürür. Ovulasyondan önce de sonra da testlerde silik çizgiyi bu sebeple görüyoruz.
Evet canım belki de hata olmuştur kim bilir...
Hayırlısı Rabbimden bu cuma gününün hürmetine diyorum...
Benim de bulantım, kasık ağrım vs. devam ediyor. Psikolojik belirtiler olsa kan tahlili negatif çıkınca belirtilerin de kesilmesi gerekmezmiydi...
o belirtiler boşa değildir inş. canım p.tesiye bi idrar tesi daha yap netleşsin Allah dualarını kabul etsin
kızlar lütfen acil cvp verirmisiniz
sat 29 ocak reglim 29 gün sürüyo ilk kez 9*10 şubatta test yaptım ikisindede aynıya yakın koyuluktaydı ama değerlendiremedik bugün test yaptım negatif moralim çok bozuldu:85:
şimdi geçti mi yoksa şans var mı acil cvp lütfen
ona göre trip atcamda
selam kızlar güzel haberler bekliyorum sizden..benim reglime 4 gün kaldı adet belirtilerim de başladı zaten anlayacağınız bu ayıda boş geçtik..artık inanın üzülemiyorum bile ..kırmızıları görmek bir klasik oldu ..ama benim de golü tam doksana atacacağım gün gelecek yakında .. Hissediyorum...blau umarım hamişsindir değilsende reglin biran önce gelsin kuzum ki rahatlayasın.belgisel,mylife,kelebeklikuzu, adını hatırlayamadığım arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler..herşey yolundadır umarım..yarın kaçamak yapıp çeşmeye gidiyoruz eşimle moral depolamak lazım ..bi kaç gün giremeyebilirim öpüldünüz..
Günaydın arkadaşlar. Bugün ateşim düştü. Regl olacağım....
Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, herkese gönlündekini versin...