Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşım benim bundan 6ay önce kan değerim 1000çıkmıştı ama hiç bi belirti yoktu inanamadımda zaten sonra kendi dok gittim o gerek duymasada tekrar bi tahlil istedim ve sonuç 0,16 aynı gün içinde yaşadım bunu sonucuda hala saklarım yani yanlışlık hepsindede olabiliyor yaşayıp gördüm

Evet canım belki de hata olmuştur kim bilir...
Hayırlısı Rabbimden bu cuma gününün hürmetine diyorum...
Benim de bulantım, kasık ağrım vs. devam ediyor. Psikolojik belirtiler olsa kan tahlili negatif çıkınca belirtilerin de kesilmesi gerekmezmiydi...

bu konuda sana katılıyorum cnm
özellikle spermiyogramı aman aman bir tüp bebek merkezinde yaptırma
ya da tüp bebek merkesine yorumlatma
sperm testini görünce gözlerinde dolar işareti çıkıyor :)

Tüp bebek merkezlerinin tutumu konusunda haklısın canım ama ilk testimizi tüp bebek merkezinde krugera göre yaptırdık ama ben kendi doktoruma yorumlattım. İkincisi ise aşılma için verdiğimiz spermler yıkanmadan önce who ya göre test edildi. 2. testi doktorumun önerdiği bir laboratuvarda yaptırdık ve ona da doktorum baktı. Tüp bebek merkezinin avantajı deneyimli embriyolog çalıştırmaları. Sperm testi de yoruma açık bir test, embriyologun iyi olması çok önemli bu nedenle bence testi tüp bebek merkezinde yaptırmak mantıklı ama senin dediğim gibi güvendiğin bir doktora yorumlatmak konusunda kesinlikle haklısın.

Sen doktora git doktor zaten senden test isteyecektir. Bildiğim kadarıyla kruger daha detaylı bir test artık nerede yaptırırsan onu yaptırırsın. Bence üniversite hastanesinde de gayet güzel olur çünkü onların da tüp bebek merkezi var.

İnşallah kistin gitmiştir canım, soğan kürünün çok iyi geldiğini biliyorum. Bu ay hamile kalırsan şaşırma

Teşekkür ederim Belgiselcim, ben hayırlısıyla bir adet olayım da testlerimi yaptırırım inşallah.

Soğan suyundan ben de ümitliyim Allah'ın izniyle kistim, miyomum gitmiştir inşallah. Hamilelik konusuna gelince bu ay 16.gün ya da 19.gün ovulasyon gerçekleşmiş olabilir, biz sadece 15 ve 16.günlerde aşk yapabildik. Eğer 19.gün olduysa ovulasyon zor ihtimal, 16.gün olduysa belki olabilir. Ama nasip tabi Rabbim izin verirse olur, hamilelik konusunda bu ay çok ümitli değilim ama kistim gitmiş gibi geliyor, hiç kasık ağrısı yaşamadım bu ay. O yüzden hevesleniyorum bakalım hayırlısı...

kızlar bişey sorcam 14.gün koyu 15. gün eşit çizgi gördüm 19.gün yaptım silikti bugün 21.gün ve hala silik çıkıyo bu hep silik mi çıkar yoksa kaybolurmu kaybolursa ne zaman olur ki bilen var mı

kızlar bişey sorcam 14.gün koyu 15. gün eşit çizgi gördüm 19.gün yaptım silikti bugün 21.gün ve hala silik çıkıyo bu hep silik mi çıkar yoksa kaybolurmu kaybolursa ne zaman olur ki bilen var mı

LH genellikle belirli minimal bir seviyede salgılanmasını sürdürür. Ovulasyondan önce de sonra da testlerde silik çizgiyi bu sebeple görüyoruz.

kızlar lütfen acil cvp verirmisiniz

sat 29 ocak reglim 29 gün sürüyo ilk kez 9*10 şubatta test yaptım ikisindede aynıya yakın koyuluktaydı ama değerlendiremedik bugün test yaptım negatif moralim çok bozuldu:85:

şimdi geçti mi yoksa şans var mı acil cvp lütfen

ona göre trip atcamda

o belirtiler boşa değildir inş. canım p.tesiye bi idrar tesi daha yap netleşsin Allah dualarını kabul etsin

Arkadaşlar en güvendiğim hocadan da bu sabah konuştuğumuz soruma yanıt aldım.
Bu hoca genç bir prof. ve bir fakülte hastanesinde. Çok bilgili,çok sevecen,çok pozitif bir doktor.
Benimle aynı durumda pek çok arkadaşım var, paylaşmak istiyorum kendisinin cevabını da:

Soru: 4 aydır korunmuyorum.Geçen ay biyokimyasal gebelik yaşadım.O ay eğer düşük yaşanmasaydı hormon testlerime ve eşimin sperm analizine baktıracaktık.Size sormak istediğim soru şu:Bir kez biyokimyasal gebelik geçirmiş olmam,eşimde veya bende sorun olmadığı/gebe kalabildiğim anlamına gelir mi,yoksa bu testler yapılmalı mıdır? Yapılmalı ise,sperm analizi kesinlikle tüp bebek merkezinde mi yapılmalıdır,kruger mi yoksa who'ya göre mi olmalıdır?

Cevap: 4 aydir korunmadiginiz icin ve de bir kez kimyasal gebelik oldugu icin biraz daha bekleyebilirisniz. Ancak topşam 1 yil gecmesine ragmen gebelik olusmaz ya da benzer durum yasanirsa o zaman testleri yaptirirsiniz.
Artik Kruger kriterlerini kulaniyoruz zaten de pek cok merkez buna gore degerlendirme yapmaktadir.
Geçmiş olsun dileklerim ve saygılarımla...

Not: Ben bu değerlendirmelere rağmen testleri yaptıracağım. Ama yaşım sebebiyle vakit kaybetmek istemeyişimden...Bir de mizacım gereği rahatlama ihtiyacımdan...
Yoksa bu yorumlar içimi rahatlatmıyor da değil.

9-10 şubatta ovulasyon testi yaptın ve pozitifti öyle mi? doğru mu anladım?

o zaman pek emin olamamıştım cnm 1 ton açıktı 2 . çizgi ama şimdi o zamanlar pozitifmiş diye düşünüyorum
bu akşam çalışsakmı

ilgilendiğin için tşk

iyi aksamlar arkadaslar nerdeyse butun siteleri gezdim sperm hareket yavasliginda asilima diyolarrrr bazilarindada vitaminler ilac filan bakalim doktor ne diyecek ama catliyorum meraktan daha 2 hafta var randevuyaa :97:

selam kızlar güzel haberler bekliyorum sizden..benim reglime 4 gün kaldı adet belirtilerim de başladı zaten anlayacağınız bu ayıda boş geçtik..artık inanın üzülemiyorum bile ..kırmızıları görmek bir klasik oldu ..ama benim de golü tam doksana atacacağım gün gelecek yakında .. Hissediyorum...blau umarım hamişsindir değilsende reglin biran önce gelsin kuzum ki rahatlayasın.belgisel,mylife,kelebeklikuzu, adını hatırlayamadığım arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler..herşey yolundadır umarım..yarın kaçamak yapıp çeşmeye gidiyoruz eşimle moral depolamak lazım ..bi kaç gün giremeyebilirim öpüldünüz..

arkadaşım bi daha ki aya inş. hayırlı haberlerini alırız bende yeniüye oldu kulübe bende 3 yıllık ewliyim ama bebeğim olmuooo şuanda adet günüm 8 gün geçti gecen ayda hsg(rahim filmi)cektirdim inş. hamileyimidir...allah herkesi hayal ettiği sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişine kavuştursun

Günaydın arkadaşlar. Bugün ateşim düştü. Regl olacağım....
Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, herkese gönlündekini versin...

Günaydın arkadaşlar. Bugün ateşim düştü. Regl olacağım....
Artık önümüzdeki aylara bakacağız.
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, herkese gönlündekini versin...

Gnaydın bblaucum. Güzel duana amin... Hayırlısı olsun hakkımızda... Rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürsün... Güzel günlere bir gün daha yaklaşmışızdır umarım. Geçen günler, bizi umduklarımıza yaklaştırıyordur umarım. Allah gönlümüzün muradını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…