- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.841
Kızlar selam....Forumun dozunu azaltacaktım ama halen kopamadım
Sizlere birşey söyleyeceğim. Ben önceden beri ovulasyon testinin gebeliği gösterdiğini iddia edenlerdenim. Kimyasal gebeliğimde de pozitif vermişti bende, bhcg arttıkça da koyulaşmıştı.
Ama bu ay da öyle oldu. Beklenen adet gününe az kala neredeyse T ile C aynı koyuluktaydı....Kimyasal gebeliğimde gördüğümden de koyuydu...
Üstelik kimyasaldakinden daha fazla ve yoğun bulantım, baş dönmem, uykuya eğilimim var...Kasık ağrım halen devam etmekte ve bol miktar da akıntım var...
Üstelik de adetim bugün tam 3 gün geçti.
2 gün önce yaptığım idrar testi silikti.
Yani herşey ama herşey gebelik gösteriyor-du.
Bir tek şey hariç.
Bhcg
Kanda gebelik testi sonucum 0,16 çıktı...Ama halen regl olmadım...
Eğer kimyasal geçirmiyorsam yine, yani bir süre yükselip sonra düşmediyse değer, (ki sanmıyorum çünkü bu kadar düşmeden çoktaaaannn kanama başlardı,daha önce yaşadığımdan biliyorum) o zaman belirtiler de, ovulasyon testleri de, silik testler de hepsi fasafiso.
Bu işin tek garantisi var kanda gebelik testi.
Ya da benim test sonucu yanlış. Bilemiyorum artık!
Tüm ezberim bozuldu valla!!!
arkadaşım benim bundan 6ay önce kan değerim 1000çıkmıştı ama hiç bi belirti yoktu inanamadımda zaten sonra kendi dok gittim o gerek duymasada tekrar bi tahlil istedim ve sonuç 0,16 aynı gün içinde yaşadım bunu sonucuda hala saklarım yani yanlışlık hepsindede olabiliyor yaşayıp gördüm