- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.681
Günaydın kızlar...Test yapmadım.....Bir süre de yapmayı düşünmüyorum çünkü 22. gün ovulasyon olduysa daha reglim gelmemiş de olabilir.
Biraz da kendimi dinlendirmek istiyorum. Hamileysem de değilsem de geçen zaman aleyhime işlemiyor zaten. Pozitif çıkmazsa umudum sürmeye, sürünmeye devam edecek.
Biraz ruhum dinlensin istiyorum.
Artık bu gerginlikleri kaldıramıyorum maalesef. Eskisi gibi hadi hemen bakmalıyım heyecanım yok.
Kesin ve net cevap için beklemeye razıyım.
Yorgunum, dinlenmeye ihtiyacım var...
İşte böyle kızlar...
Günaydın kızlar...Test yapmadım.....Bir süre de yapmayı düşünmüyorum çünkü 22. gün ovulasyon olduysa daha reglim gelmemiş de olabilir.
Biraz da kendimi dinlendirmek istiyorum. Hamileysem de değilsem de geçen zaman aleyhime işlemiyor zaten. Pozitif çıkmazsa umudum sürmeye, sürünmeye devam edecek.
Biraz ruhum dinlensin istiyorum.
Artık bu gerginlikleri kaldıramıyorum maalesef. Eskisi gibi hadi hemen bakmalıyım heyecanım yok.
Kesin ve net cevap için beklemeye razıyım.
Yorgunum, dinlenmeye ihtiyacım var...
İşte böyle kızlar...
Canlarım benim ya, sizin desteğiniz var ya kendimi o kadar iyi hissetmemi sağlıyo ki.
Şu sanal ortamda bulduğum sıcaklık dostluk, inanın insanın kendi çevresinde olmuyo zaman zaman...
Seviyorum sizi kızlar yaaa
Canlarım benim ya, sizin desteğiniz var ya kendimi o kadar iyi hissetmemi sağlıyo ki.
Şu sanal ortamda bulduğum sıcaklık dostluk, inanın insanın kendi çevresinde olmuyo zaman zaman...
Seviyorum sizi kızlar yaaa
bizde sevioruz seni
bence en iisini yapmışsın test yapmayarak
sen onu bekliosun o da seni beklesin azcık
bebek mi nazlı olacak hep
anneler de nazlanır OH canımıza değsin
Belgiselim sessizsin bu ara nasılsın ii misin
bizde sevioruz seni
bence en iisini yapmışsın test yapmayarak
sen onu bekliosun o da seni beklesin azcık
bebek mi nazlı olacak hep
anneler de nazlanır OH canımıza değsin
Belgiselim sessizsin bu ara nasılsın ii misin
İyiyim canım teşekkür ederim. Aslında girip ne var ne yok diye bakıyorum ama bu ara pek yazmıyorum. Biliyorsun bu ay dinlenmedeyim aşılama yanlış zamanda oldu ve tutma ihtimali yok. Bir kaç güne kadar regl görürürüm sonraki ay dr. a gitmeyeceğim, vücudum biraz dinlensin. Bir sonraki ay yeniden aşılama deneyeceğim. Yani biraz zamana yayacağım daha rahat olmak için. Artık bu ay önce bblau'dan sonra senden güzel haberler bekliyorum. Özellikle de sen tüp yaptırdığın için daha da hassas bir dönemden geçiyorsun. Şurada bir hamileyim de nasıl mutlu olacağım anlatamam. Allah o günleri göstersin inşallah :26:
bblaucum içine nasıl siniyorsa öyle yap. Beklemek zor ama en iyisi de bu bence. Aceleyle yaptığımız testlerde biz henüz umduğumuzu bulamadık. Bekleyerek inşallah güzel sonucu göreceğiz. Rabbim gönlüne göre versin senin de, hepimizin de.
Günaydın demeyi unuttum bu arada.Nasılsınız kızlar?
Ben grip gibiyim. Tatilde olmak istediğim son şeydi ama maalesef hava soğuk ve ben nasıl becerdiysem üşütmeyi becerdim, şimdi sesim kısık, biraz halsizim. Tatilimin son yarısını böyle geçireceğim maalesef.
Kızlar bir şey soracağım benim ateşim garip bu günlerde. FF henüz belirleyemedi ovulasyonu. Sizce 16.gün olmuş mudur ovulasyon? Bugün grip gibiyim, ondan mı ateşim yüksek çıktı acaba?
Bugünden sonra ölçmeyeceğim ateşimi diyorum ama tabi ne kadar sözümü tutarım bilemiyorum. Merak ediyorum çünkü.
yazma tatlım haklısın uzaklaş azcık, keşke bi tatile gidip kafanı dağıtabilsen...
duana hislerine çok güveniorum
yarın transfer gerçekleşecek bol bol duanı pozitif düşüncelerini bekliorum arkadaşım
ben ise regl gelmeden senden hala ümidimi kesmiş değilim :)
Günaydın kızlar bende ara sıra sizleri takip ediyorum. Ovulasyon testi kullanıyorum.
Sizlerden sormak istediğim, dünkü yaptığım ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm. ama imkanlar el vermediğinden çalışamadık. en son pazar günü çalışmıştık. Bu akşam çalışma olacak ama, sizce yumurta ne zaman çatlar, bu akşam çalışma olursa kaçırmış olmam demi. Sabahda koyu kıvamda bi akıntı geldi, sanki yumurtlamış gibi, inşallah kaçırmam.
Geçen ay 16 günde çift çizgiyi yakalmıştım, bu ay 18.günde yakaldım. Demekki ay ayda değişiyor.
Günaydın...Evet ovulasyon her day 1-2 gün sapabiliyor...Benim de aynı şekilde değişiyor.
Eğer pazar çalıştıysanız, o spermler aslında en az düne kadar, hatta bugüne kadar yaşar sanırım.
Dün pozitifse test,bu sabah da akıntı geldiyse,bugün şu sıralar çatlama olur herhalde, yumurta 12-24 saat yaşıyor. Bugün de çalışırsanız, sanırım zamanlama tutar. Gerisi Yaradan'a kalmış.
Bol şans...
bblaucum içine nasıl siniyorsa öyle yap. Beklemek zor ama en iyisi de bu bence. Aceleyle yaptığımız testlerde biz henüz umduğumuzu bulamadık. Bekleyerek inşallah güzel sonucu göreceğiz. Rabbim gönlüne göre versin senin de, hepimizin de.
Günaydın demeyi unuttum bu arada.Nasılsınız kızlar?
Ben grip gibiyim. Tatilde olmak istediğim son şeydi ama maalesef hava soğuk ve ben nasıl becerdiysem üşütmeyi becerdim, şimdi sesim kısık, biraz halsizim. Tatilimin son yarısını böyle geçireceğim maalesef.
Kızlar bir şey soracağım benim ateşim garip bu günlerde. FF henüz belirleyemedi ovulasyonu. Sizce 16.gün olmuş mudur ovulasyon? Bugün grip gibiyim, ondan mı ateşim yüksek çıktı acaba?
Bugünden sonra ölçmeyeceğim ateşimi diyorum ama tabi ne kadar sözümü tutarım bilemiyorum. Merak ediyorum çünkü.
Günaydın canım...Valla ben de senin gibi diyorum, test yapmayacağım dedim ama hiç belli olmaz benim sağım solum
Ateşin gripten dolayı da yükselmiş olabilir aslında...Akıntıdan da anlayamıyorsun şimdi dimi? Ama belki soğan suyundan ötürü erken ovulasyon da olmuş olabilir...Gerçi senin ovulasyon 16.-17. günlerde oluyordu, zamanı da aslında, erken de değil...
teşekkür ederim canım cevaben için, rabbimin izniyle tabi geçen ayda çift çizgiyi gördüğüm 4 gün üst üste çalıştık tutmadı. Bu ay kardeşim geldiği için tam bi fırsat bularak çalışamadık, o yüzden çalışmalar aralıklı oldu. hayırlısı ile kaçırmam canım. rabbim sağlıklı sıhatli nasip eder inşallah.