Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yok luteal fazım 16 gün değil canım. 14 gün...
Yani ben öyle hesaplıyorum, ama bilemiyorum tabi
Daha önce hep 32 yada 33 günde adet görüyordum, 2 senede bir kez filan gecikme olursa olurdu...
Ama şimdi dengem şaştı, luteal fazlar, ovulasyonlar vs. girdi birbirine

Adet günün geldi o zaman senin! E o zaman güzel haberler varsa eğer yakındır öğrenmemiz, az kaldı demek ki. Ay hadi hayırlısı. Ateşin çok güzel. Nazar değmesin.

Ben de birkaç doktora danıştım canım, bana ateş yönteminin eskide kaldığını, indirekt bir yöntem olduğunu ve güvenmemek gerektiğini söylediler. Ağız birliği etmişcesine ölçme dediler, ki bu aydan sonra eğer hamile değilsem yani, ölçmeyeceğim. Çünkü strese sokuyor beni.
Ateş yerine ovulasyon kitlerinin daha güvenli ve daha net bir yöntem olduğunu söylediler. Yine kanda progesteron bakılması da öyle...
O yüzden ateşe güvenmiyorum diyebilirim ben de...

Adet günün geldi o zaman senin! E o zaman güzel haberler varsa eğer yakındır öğrenmemiz, az kaldı demek ki. Ay hadi hayırlısı. Ateşin çok güzel. Nazar değmesin.

19. günse geldi sanırım canım. Ama kan testine elim gitmiyor. İdrara da güven yok. Öyle samut gibi beklemedeyim

hadi tatlım ya... yapmıyomusun testii....

19. günse geldi sanırım canım. Ama kan testine elim gitmiyor. İdrara da güven yok. Öyle samut gibi beklemedeyim

Canım testlerden çok dilim yandığı için test yapsana diyemiyorum, en iyisi adeti beklemek bence. İnşallah adetin gelmez de güzel haberler gelir senden.

Aslında en güzeli kan testi ama, biliyorsun geçen ay çok bezdim

aynen bende öyle cnm ama dayanamadımki. gerçi birazda mecbur kaldım karnım ağrıyınca korktum o yüzden dün gittim. allahtan sonucu beklemeye gerek kalmadan doktor güzel şeyler söyledi. yoksa kan sonucu beklemek ölüm. kızı aradım dedim kan testi sonucum ne? pozitif dedi dedim pozitifte değer kaç onu de bana. inşallah bu ay senin geçen ayı unutturcak sana merak etme.

Siz böyle dedikçe iyi hissediyorum kendimi.
Hamilelerin hislerine güveniyorum
HAdi inşallah

kızlar selam hepinize blau merakla bekliyorum sonucu umarım hamişsindir canım ..benimde bir hafta var reglime umarım bu sefer anneciğine tutunur bebişim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…