Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bende ondan korkuyorum. henüz işyerine söylemedim. umarım çok rahatsız olmam :18:

bende söylemedim cnm ama müdürüme söylemem lazım izin alıyorum çünkü ilerde daha çok alıcam. eşimlede aynı yerde çalışıyoruz oda gelir ilk zamanlar. zaten herkes öğrenmiş olur
ben bide göreve gidiyorum sürekli onuda bırakmam lazım müdüre söyleyip. arabayla saatlerce yol gidemem ki.

selam kızlar
ben de 1 yıldır falan uğraşıyorum bebek için, ama olmadı, ovulasyon günlerimi tesbit ediyorum ama eşim sık sık yurtdışına gittiği için arada bir kaçırdığımızda oldu.
dün ilk defa doktora gittim, adetimin 3. günüydü ve solda 11 mm , sağda 10 mm yumurta gelişmiş, doktorda şaşırdı çok çabuk gelişmesine. Kan verdim, hormon tahlilleri yapılacak. Yarın sonuçları çıkacak.
Sizce bu kadar çabuk büyüyen yumurta kaliteli olur mu

İş yerlerinize fazla uzatmadan söylemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Bizim buradan bir arkadaş neredeyse 4 aylık olana kadar söylemedi, söylediğinde de bu zamana kadar neden söylemedin diye tepki aldı.
Kalp atışlarında söylemek bence en uygunu gibi geliyor bana…

Kızlar günaydın. Nasılsınız? Geçmişin hepsini okuyamadım ama yeni hamilelerimiz iyiler sanırım, maşallah. Sağlıklı birer gebelik süreci diliyorum size. exporter, mylife35, kelebeklikuzu hepiniz iyisiniz inşallah. Bizlere dua etmeyi unutmayın lütfen.

bblaucum canım senden de güzel haberler mi gelecek? Ayy inşallah. Tek üzüleceğim şey benim foruma giremediğim vakitlerde bu güzel haberi verirsen ve ben geç öğrenirsem buna çok üzülürüm. Şimdi adet gününün geldiğini öğrendim ya olabildiğince sık girmeye çalışırım foruma ve senden güzel haberi alırım inşallah. Ayy hadi hayırlısı inşallah. Belirtilerini ve test yapıp yapmadığını sormayacağım, tek merak ettiğim adetinin gelmemesi ve sonrasında zaten kan testini yaparsın herhalde. Belirtilere ve idrar testlerine artık önem vermiyorum. Belgiselcim sen nasılsını? Aşılamadan umudun yoktu, ama Allah'ın işine karışılmaz, nasip ederse eder belki, kaç gün var adetine? Gelişmeler vs. var mı? Hayırlı haberler verirsin sen de inşallah canım.

Ben 19.günümdeyim, soğan küründe 8.günüm. Akıntım ilk hafta kadar yok ama devam ediyor. Ovulasyonum gerçekleşti mi bilmiyorum. Ateşim 36.0 36.0 36.2 36.2 36.3, bugünden sonra ölçmem herhalde. Stres yapıyorum çünkü. Bariz bir şekilde yükselmedi ateşim. Eşim de yanımda değil şuan, haftasonu geldi, gitti. Ovulasyonum geciktiyse bile yapabileceğim birşey yok. Artık soğan kürü vesilesiyle inşallah kist ve miyomumdan kurtulurum da bu ay bu açıdan faydalı geçer.

Hepinizden güzel haberler bekliyorum, inşallah hamilelerimizin sağlıklı gebeliklerini, diğer arkadaşlarımızın da bekledikleri hamilelik haberini okurum buradan. Dualarımdasınız hepiniz. Rabbim hepimizin gönlümüzün muradını versin. En hayırlısını nasip etsin.

inşallah canım sağolasın... sende güzel güzel tatilini yap, dinlen, rahatla...

Canım selam...İyi olmana çok sevindim, inşallah bu soğan kürü sana şifa olacak...
Herhalde akıntının azalması, temizlenme işareti...
Güzel bir tatil yaptın sanırım, daha ne kadar oralardasın?

güzel duların için çok saol canım. allah sanada nasip etsin en kısa zamanda,soğan kürüde vesilen olsun inşallah.

inşallah canım sağolasın... sende güzel güzel tatilini yap, dinlen, rahatla...

Evet canım çok iyi geldi bana bu tatil. Umarım eve döndüğümde bu moralle çok güzel şeyler olur.

Canım selam...İyi olmana çok sevindim, inşallah bu soğan kürü sana şifa olacak...
Herhalde akıntının azalması, temizlenme işareti...
Güzel bir tatil yaptın sanırım, daha ne kadar oralardasın?

Ayy umarım temizlenmişimdir kistimden, miyomumdan. İşe yaramazsa çok üzülürüm, çünkü zorla içiyorum soğan suyunu. Gerçekten mide bulandırıcı bir kokusu var. Şifa niyetine içiyorum artık. İnşallah şifa olur. Bu haftada buradayım. Haftasonu gidebilirim. Hava durumuna da bağlı. Kar geliyor diyorlar. Hava şartlarına göre ayarlarım dönüşümü. Gerçekten iyi geldi bu tatil. Kocişi çok özlüyorum tabi ama ailemle birlikte olmak, gezmek, fotoğraf çekmek çok iyi geldi bana. Evde olsaydım, şuan gün sayıyordum. Ovulasyon oldu mu olmadı mı onu hesaplıyordum. Belirtim var mı diye kendimi dinliyordum. Şuan günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Hatta bu sabah 19.günüm olduğunu görünce çok şaşırdım. Ne kadar çabuk geçiyor dedim. Yani böyle bir molaya ihtiyacım varmış. İnşallah sonu güzel olur, bu tatil hayırlara vesile olur inşallah.

güzel duların için çok saol canım. allah sanada nasip etsin en kısa zamanda,soğan kürüde vesilen olsun inşallah.

Aminnn inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Aminnnn.

Forumda da okudum çok şifa bulan var bu soğan suyundan inşallah sana da faydalı olmuştur canım...Demek kar geliyormuş, bi buraya gelemedi kar
Vallahi bu sene acayip istedim kar yağsın, şöyle bir manzaraya doyalım, karda yürüyelim ama yağmadı. Sanırım artık yağmaz bu tarafa...

Ben varım. Diğerleri nerede hakikaten? Kaç gündür doğru dürüst kalamıyordum forumda, bugün biraz grip gibiyim, çıkmadım dışarı. Nette takılıyorum. Bu arada aklıma birşey takıldı, eşim geçen hafta grip olmuştu. Bu haftasonu yanıma geldiğinde ilaç kullanıyordu. Benical Cold diye bir ilaç. Antibiyotik değil. Yanıma geldiği gün kullanmayı bıraktı. Ama öncesinde 1 hafta kullanmış. Şimdi biz haftasonu aşk yaptık ya. Ovulasyonum oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama ovulasyona denk gelmişse, o ilacın bir zararı olur mu? Ben şimdi hapşırıp tıksırıyorum ama ilaç içmiyorum. Soğan suyu da içtiğim için bir zararı olur falan diye içmek istemiyorum. Eşimin içtiği ilaç sperm kalitesini etkiler mi sizce?:44: Aklıma takıldı...

Bu arada bblau senin FF tablon nasıl? Ateşin nasıl devam ediyor? Merak ettim. Paylaşmış mıydın önceki sayfalarda bakmadım ama tekrar gösterebilir misin tablonu?

Sanmam canım sperm kalitesini etkileyeceğini. Benim eşim karaciğer hastası, söylemiştim sanırım, onun ilaçlarının bile zarar etmeyeceğini söyledi doktorumuz...Soğuk algınlığı ilacının edeceğini sanmıyorum...

Bu arada bblau senin FF tablon nasıl? Ateşin nasıl devam ediyor? Merak ettim. Paylaşmış mıydın önceki sayfalarda bakmadım ama tekrar gösterebilir misin tablonu?

Bu ay benim tablom bi sapıttı. Senin geçen ay, ateşle test birbirini tutmamıştı ya aynı oldu bana da.15,16,17. günler ovu.testi silikti. 18. gün yapmayı unutmuşum. 19. gün T,C'den koyu çıktı...Ateşim de 36,2'ye düştü. Ama sonra hemen yükselmedi. 3 gün filan sürdü yükselmesi. O aralar gece çok geç yattım 3'te-4'te sağlıklı alamadım ateşi, iyi uyumadığım için doğru ateş midir bilemiyorum. Ama yine de işaretledim...
FF de OPK'ya bakıp ovulasyonu bir gün 19.güne işaretliyor, bir gün 22.güne...
Bugün 22 diyor, dün 19 demişti

cnm benim eşimdede mantar vardı cinsel bölgede tam. uzun süre ilaç aldı hatta bende aldım ilaçla tedavide ovulasyondan bır hafta önce. onun dışında krem sprey kullandı sürekli. bi etkisi olmaz demişti doktor. için ferah olsun bence.

Gerçekten çok ilginç. FF de karar veremedi demek ki. OPK'ye göre 22.gün gibi ama ateşin de 19.gün baya düşmüş. Senin de luteal fazın 16 gündü yanlış hatırlamıyorsam. Eğer 19.gün ovulasyonun gerçekleşmişse 35.günde adet olman gerek, 22.günse 38.gün adet günün. Yanlış hesaplamıyorum değil mi? Benim 16.gün ovu. olduğunda 32.gün, 17.gün ovu. olduğunda 33.gün adet oldum. Luteal fazımdan adet günümü belirleyebilirim onu anladım. Ateşin güzel gidiyor. Hadi hayırlısı... Belirtileri sormuyorum ama merak da etmiyor değilim. Var mı belirti? :82:

Bu aydan çok fazla beklentim yok ama soğan kürü uyguladığım için belki olacağı tutarsa ilacın etkisi olur mu onu merak ettim. Teşekkür ederim içimi rahatlattın. Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…