Kızlar günaydın. Nasılsınız? Geçmişin hepsini okuyamadım ama yeni hamilelerimiz iyiler sanırım, maşallah. Sağlıklı birer gebelik süreci diliyorum size. exporter, mylife35, kelebeklikuzu hepiniz iyisiniz inşallah. Bizlere dua etmeyi unutmayın lütfen.
bblaucum canım senden de güzel haberler mi gelecek? Ayy inşallah. Tek üzüleceğim şey benim foruma giremediğim vakitlerde bu güzel haberi verirsen ve ben geç öğrenirsem buna çok üzülürüm. Şimdi adet gününün geldiğini öğrendim ya olabildiğince sık girmeye çalışırım foruma ve senden güzel haberi alırım inşallah. Ayy hadi hayırlısı inşallah.
Belirtilerini ve test yapıp yapmadığını sormayacağım, tek merak ettiğim adetinin gelmemesi ve sonrasında zaten kan testini yaparsın herhalde. Belirtilere ve idrar testlerine artık önem vermiyorum. Belgiselcim sen nasılsını? Aşılamadan umudun yoktu, ama Allah'ın işine karışılmaz, nasip ederse eder belki, kaç gün var adetine? Gelişmeler vs. var mı? Hayırlı haberler verirsin sen de inşallah canım.
Ben 19.günümdeyim, soğan küründe 8.günüm. Akıntım ilk hafta kadar yok ama devam ediyor. Ovulasyonum gerçekleşti mi bilmiyorum. Ateşim 36.0 36.0 36.2 36.2 36.3, bugünden sonra ölçmem herhalde. Stres yapıyorum çünkü. Bariz bir şekilde yükselmedi ateşim. Eşim de yanımda değil şuan, haftasonu geldi, gitti. Ovulasyonum geciktiyse bile yapabileceğim birşey yok.
Artık soğan kürü vesilesiyle inşallah kist ve miyomumdan kurtulurum da bu ay bu açıdan faydalı geçer.
Hepinizden güzel haberler bekliyorum, inşallah hamilelerimizin sağlıklı gebeliklerini, diğer arkadaşlarımızın da bekledikleri hamilelik haberini okurum buradan. Dualarımdasınız hepiniz. Rabbim hepimizin gönlümüzün muradını versin. En hayırlısını nasip etsin.