Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben yine dayanamadım. öğrendimki kalp atışları 8. haftada yani 7+0 da duyulmaya başalanıyormuş. o kadar bekleyemicem :KK1: cumartesi için randevu aldım. bari gidip keseyi göreyim :KK60:
(eeee.. gecikmeden 3 gün önce test yapan biri için normal hareketler bunlar) :KK37::KK37::KK37:

ben yine dayanamadım. öğrendimki kalp atışları 8. haftada yani 7+0 da duyulmaya başalanıyormuş. o kadar bekleyemicem :KK1: cumartesi için randevu aldım. bari gidip keseyi göreyim :KK60:
(eeee.. gecikmeden 3 gün önce test yapan biri için normal hareketler bunlar) :KK37::KK37::KK37:

10-12. haftalarda diye okudum ben kalp atımının duyulmasını ama? 8. miymiş?
Şimdi sen kaç haftalıksın canım?

10-12. haftalarda diye okudum ben kalp atımının duyulmasını ama? 8. miymiş?
Şimdi sen kaç haftalıksın canım?

5+0 bugün. yani 6. hafta olarak geçiyor. uzman tv de 8. haftada kalp atışları ultrasonda duyulmaya başlanır diyodu.

Son düzenleme:
eeee... senden de haberler bekliyoruz. ne zaman bat ?

Bugün :KK1:
Ya aslında bu ay ateşimi takip ettim Fertility Friend sitesiyle… Hem de ovulasyon testi yaptım.
Ateşin yükselmesiyle, ovulasyon testinin pozitif vermesi tutmadı birbirini.
Ovu.testinde pozitif çıkmasıyla ateşin yükselmesi arasında 3 gün var.
FF de şaşırdı ovulasyonu bi 19. Gün gösteriyo bi 22. Gün :KK37::KK37:
Eğer 19. Günse, bugün. Eğer 22. Günse Cuma günü :44:

Ya aslında bu ay ateşimi takip ettim Fertility Friend sitesiyle… Hem de ovulasyon testi yaptım.

kız kafamı corba ettın ha :KK9::KK9::KK9: git bi test al yap artık öğrenelim şu içimize doğan sunucu yok ff yok test. :KK1:

mylife git tabi cnm gör keseni için rahatlasın nasıl beklenir o kadar zaman :KK9:
ya benim şu karın ağrılarım geçmedi her an adet olcakmşım gibi. doktor nomal dedi rahim genişlediği için ama ne zaman biter acep?

kız kafamı corba ettın ha :KK9::KK9::KK9: git bi test al yap artık öğrenelim şu içimize doğan sunucu yok ff yok test. :KK1:

mylife git tabi cnm gör keseni için rahatlasın nasıl beklenir o kadar zaman :KK9:
ya benim şu karın ağrılarım geçmedi her an adet olcakmşım gibi. doktor nomal dedi rahim genişlediği için ama ne zaman biter acep?

ewt bende de kasık ağrıları var ama normal... dua edelim de sadece bu basit ağrılarla atlatabilelim. mide bulantıları çok fena oluyormuş :18:

bence de bblau.. sanki testi ertelediğin zaman ümitlenmiyormusun? hem 1 kere kimyasal yaşadıysan hep kimyasal yaşıcaksın diye birşey yok ki.... bencede yap testi bak ben de kelebeklikuzu da senin hamile olduğunu hissediyoruz. tamam seni umutlandırmak çok iyi değil belki de ama merakımıza da engel olamıyoruz. hem ne kadar bekliceksin. idrar testindeki pozitife de güvenmiceksin, kan testine de. hatta keseyi görmek de sana güven vermicek. kalp atışları da 8-10. haftalarda duyuluyormuş. napıcaksın 2 aylık olana kadar beklicekmisin?

ewt bende de kasık ağrıları var ama normal... dua edelim de sadece bu basit ağrılarla atlatabilelim. mide bulantıları çok fena oluyormuş :18:
doğru söylüyosun cnm. şu an allahtan daha başlamadı bulantı falan. :nazar:
bence de bblau.. sanki testi ertelediğin zaman ümitlenmiyormusun? hem 1 kere kimyasal yaşadıysan hep kimyasal yaşıcaksın diye birşey yok ki.... bencede yap testi bak ben de kelebeklikuzu da senin hamile olduğunu hissediyoruz. tamam seni umutlandırmak çok iyi değil belki de ama merakımıza da engel olamıyoruz. hem ne kadar bekliceksin. idrar testindeki pozitife de güvenmiceksin, kan testine de. hatta keseyi görmek de sana güven vermicek. kalp atışları da 8-10. haftalarda duyuluyormuş. napıcaksın 2 aylık olana kadar beklicekmisin?

:KK9::KK9::KK9::KK9: doğru haklısın cnm. beklemeler emin olmalar malesef uzun süre alıyo. o korkuyu ben çok iyi biliyorum ama üstüne gittim bu sefer elimde olmadan merakıma yenildim çünkü. yarınıda hayırlısıyla bi atlayatım içim dahada rahatlıycak allahın izniyle.

Çıkacağını bilsem idrar testinde :KK34:
Kan testi de yaptırmak istemiyorum, malum...Geçen ay çok çektim...

Elbette regl olmadığım her an ümitleniyorum, ümitlenmez mi insan...
Aslında istediğim şu, idrar testinde silik de olsa bir çizgi görmek sonrası Allah kerim...
Ama test yapmak, o testte çizgi çıkmaması...Büyük yıkım oluyor. Ondan da korkuyorum.
Ama elbet yapacağım tabi, bi şekilde kendime yenik düşeceğim onu da biliyorum da...

Elbette regl olmadığım her an ümitleniyorum, ümitlenmez mi insan...
Aslında istediğim şu, idrar testinde silik de olsa bir çizgi görmek sonrası Allah kerim...
Ama test yapmak, o testte çizgi çıkmaması...Büyük yıkım oluyor. Ondan da korkuyorum.
Ama elbet yapacağım tabi, bi şekilde kendime yenik düşeceğim onu da biliyorum da...

Benim kimyasalda bile bir bulantılarım olmuştu anlatamam...
Normal gebeliğimi hayal bile edemiyorum.:18::18:
Benim bulantıdan haftalarca hastanede yatan arkadaşım var. Çok zor oluyor...

Benim kimyasalda bile bir bulantılarım olmuştu anlatamam...
Normal gebeliğimi hayal bile edemiyorum.:18::18:
Benim bulantıdan haftalarca hastanede yatan arkadaşım var. Çok zor oluyor...

canım benimde kimyasalda cok bulantım oldu ama bunda yok çok şükür şimdilik.inşallah çok olmaz iş yerinde ne yaparım bilmiyorum. :18::18:

X