Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhabalar, herkese günaydın.
Benim bir sorum olacak. Çok fazla bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
29 yaşındayım, çocuğum yok, 6 aylık evliyim. Ocak ayında ve bu ay çocuk sahibi olmak için ilk denemelerimizi yaptık, ocakta olmadı, bu ay ne olur bilmiyorum.
SAT : 24 Ocak
BAT (beklenen adet tarihi) : 22 Şubat
Boy ve kilom orantılı, kilo fazlam yok.
DURUM (Kullandığın ilaç,kür, yöntem varsa..) : haşimoto tiroidi hastasıyım. her gün 25 mikrogram euthyrox alıyorum. tiroid hastalarının zor gebe kaldıklarını okudum.
yumurtlama dönemim 2-7 şubat arasıydı. bu günlerde her gün birlikte oldum eşimle. bugünden itibaren her gün mü, iki günde bir mi devam etmeliyiz?
Teşekkür ederim. Herkese iyi bir gün geçirmelerini dilerim. Görüşmek üzere...

günaydın, bence öncelikle tiroidinle ilgili doktorunla görüşmelisin. o ilaçları kullanırken hamile kalman bebek için zararlı olabilir. onun dışında adet sirkülasyonun nasıl? ovulasyon testi kullanıyormusun?

Günaydın kızlar,

Bblau nasılsın? adet olmadın dimi çok merak ediyorum.. hayırlı haberlerini verirsin inşallah.

bende afedersiniz kabızım iştahsızım cumartesi 2. randevumun var yavrum 2 ayını bitirdi artık kalp atışlarını duyarız kısmat olursa ama karın ve kasık ağrılarım çok oluyor dünkü canım yandı eşimde bebek kendine yer açıyor falan dedi.

Günaydın canım,
Kasık ağrısı, karın ağrısı normal. Birkaç ay normaldeki regl günlerin yaklaştıkça olabiliyormuş diye duymuştum...İnşallah cumartesi günü kalbini duyarsın kuzunun
Ben de regl olmadım henüz ama günüm geçmedi zaten

merhaba canım,

Nasıl gdiyor hamilelik? nerede otuyorsun eğer istanbuldaysan MEDICANA bahçelievler Düzgün bey i tavsiye ederim bence mükemmel.

Hadi bakalım canım inşallah hislerim doğru çıkar :81:

canım nerde oturuyosun. ben BURSADA oturuyorum .

ayyyy hadi inşallah cnm yaaa hayırlısıyla duyarsın kalp atışlarını. allah bizede nasip etsin.

Kelebeklicim, arkadaşım da Bursa'da doğum yaptı. Doktoru Acıbadem Hastanesinde bir beydi ama ismini hatırlamıyorum...Ama Amerikada filan okumuş, çalışmış, Türkçesi değişik bir beymiş. Öyle tarif etsen belki söylerler

canım benim valla içimden öle geçiyor ama rabbim bilir tabi o ne derse o olur.......

Hamişlerin hislerine güveniyorum, tabi Rabbim bilir
Allah inşallah bizlere de nasip etsin de bizler de tadalım bu güzel duyguları, sağlıkla hepimiz alalım bebişleri kucağımıza

tiroidimle ilgili gözlem altındayım. onun tedavisini oluyorum. hamilelikte özellikle kullanmak gerekiyor bu ilacı. kullanılmaması daha zararlıymış ondan emin oldum canım. adetim sirkülasyonum kurulu saat gibi. tam tamına 28 günde bir düzenli yani. ovulasyon testi kullanmak istedim ama eşim gerek görmedi. stres yapmamı istemiyor, işin içine test filan girince baskı altında kalacağımdan endişeleniyor sanırım. o yüzden bu ay yapmadım ama gelecek ay düşünüyorum. bu ay gebelik olmazsa tabi.
diğer kısımla ilgili ne düşünüyorsun? her gün mü, gün aşırı birliktelim mi olmalı bu günden itibaren?

merhaba canım,

Nasıl gdiyor hamilelik? nerede otuyorsun eğer istanbuldaysan MEDICANA bahçelievler Düzgün bey i tavsiye ederim bence mükemmel.

Merhaba tatlım, şimdilik bir sorun yok. sadece özellikle sol kasıkda sancı oluyor ve tabi uykusuzluk... bugün 5 + 0 dayız. 4+1 de kan değerleri 470 di, kese görünmemişti. kalp atışları için bekliyorum 7 . hafta gidicem ama İzmir de yaşıyorum. o yüzden İzmir de bir doktor arıyorum... yine de teşekküler

Geçmiş olsun canım öncelikle. Ovulasyon civarında hergün, daha sonra bir süre gün aşırı tavsiye ediyorum ben....Ovulasyon yaklaşırken de gün aşırı...Mutlaka ovulasyonun erken ya da geç olabileceği opsiyonunu kafanda tutmalısın. Ona göre biraz erken başlayıp geç bırakmalısın çalışmaları. Benim fikrim bu...

Kan değerleri ne kadar değişiyor kişiden kişiye... 4+1'de kelebeklikuzunun 780 gibi birşey çıktı yanlış hatırlamıyorsam....

cnm ben jimere gidiyorum şimdilik memnunum bakalım sonrası ne olur bilmiyorum ama teşekkür ederim yinede.

Hmm anladım. Tamam çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…