Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kızlar bişey sorucam hamiş belirtileriniz nasıldı..reglime bir hafta var bacaklarım ve belimde ağrı var ama emin değilim tabi

selam kızlar bişey sorucam hamiş belirtileriniz nasıldı..reglime bir hafta var bacaklarım ve belimde ağrı var ama emin değilim tabi

Herkeste değişebilir canım...
Benim en belirgin göstergem bulantı...Çok bulantım oluyor benim...
Bir de kasık ağrısı,baş ağrısı, uykuya eğilim. Herkesteki göğüslerde büyüme ya bende olmadı ya ben farketmedim...Ama belirtilere pek takılma...
Bel ağrısı yerleşme esnasında olabilir.

Herkeste değişebilir canım...
Benim en belirgin göstergem bulantı...Çok bulantım oluyor benim...
Bir de kasık ağrısı,baş ağrısı, uykuya eğilim. Herkesteki göğüslerde büyüme ya bende olmadı ya ben farketmedim...Ama belirtilere pek takılma...
Bel ağrısı yerleşme esnasında olabilir.

Saol canım heycanla bekliyorum bakalım belki sonra test alıp yapabilirim ama hüsrana da ugramak istemiyorum karışık duygular

Boyundaki hormon tiroid hormonudur ve troid sorunun varsa bu hamile kalmanı engeller. Ama ilaç kullanarak kontrol altına alabilirsin ve eğer hamile kalamamanın tek nedeni bu ise bildiğim kadarıyla çözülmeyecek bir sorun değil.

tskr ederim cevapladigin icin belgisel bende cikan tek sorun bu doktor onemsiz demis ama yinede tekrar kan testi istedii anlamadim yarinda esimin sperm testi var sonucunuda 1 saat sonra vericekler bi tek bu kaldi hayirlisi ins esimdede bi sorun cikmaz..ama yarin esime sordurucam gebeligi engelliycek kadarmi hormon yuksek

arkadaslar bisey daha sorabilirmiyim size acaba yumurtaliklara vajinal ultrasondan bakiliyomu doktor vajinal ultrasondan bakti ama ne icin bakti pek anlamadim egerki bakiliyosa yumurtada kist olup olmadigi belli olurmu?????????

arkadaslar bisey daha sorabilirmiyim size acaba yumurtaliklara vajinal ultrasondan bakiliyomu doktor vajinal ultrasondan bakti ama ne icin bakti pek anlamadim egerki bakiliyosa yumurtada kist olup olmadigi belli olurmu?????????

evet canım vajinal ultrasonla daha net belli olduğu için bakılıyo ve kistin olup olmadığıda bu şekilde anlaşılıyo

kızlarrrrrr çok sükür herşey normal, 4+1 im ama kesiyi gördüm sayılır dedi. kan değerim de 780 cıktı. :nazar::nazar::

dularınızla yalnız bırakmadığınız için çok saolun.sizde benim dualarımdasınız. :nazar:

kızlarrrrrr çok sükür herşey normal, 4+1 im ama kesiyi gördüm sayılır dedi. kan değerim de 780 cıktı. :nazar::nazar::

dularınızla yalnız bırakmadığınız için çok saolun.sizde benim dualarımdasınız. :nazar:

çok sevindim tatlım hadi gözün aydın bende 4+1 de kese görünmemişti sana vajinal ultrasonla mı baktı?

oh ohhh
maşallahhh
Allah
Önce kalbini duymayı
sonra testlerinin temizliğini görmeyi
eline almayı
sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinnn

Çok sevindim canım gözün aydın hayırlı olsun :KK49:

çok sevindim darısı bizim başımıza inş.

çok sevindim tatlım hadi gözün aydın bende 4+1 de kese görünmemişti sana vajinal ultrasonla mı baktı?

Allah kalp atışlarını da dinlemeyi nasip etsin inşallah :nazar:

oh ohhh
maşallahhh
Allah
Önce kalbini duymayı
sonra testlerinin temizliğini görmeyi
eline almayı
sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinnn

gözünaydın canım yaa..hadi hayırlı olsun, sevindim adına.

AMİNNNNNN, HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR. DARISI BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAHHHH HAYIRLISIYLA.
mylife cnm benim bünyeyle alakalı bişey sanırım. ultrasonla baktı tam net değildi kese ama doktorum ben hayal meyal görüyorum dedi gösterdi bak burda diye. yarın tekrar gidicem değer iki katına çıkarsa inşallah 1500 falan olur görülebilir belki bu kez. :nazar::nazar::nazar:

AMİNNNNNN, HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR. DARISI BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAHHHH HAYIRLISIYLA.
mylife cnm benim bünyeyle alakalı bişey sanırım. ultrasonla baktı tam net değildi kese ama doktorum ben hayal meyal görüyorum dedi gösterdi bak burda diye. yarın tekrar gidicem değer iki katına çıkarsa inşallah 1500 falan olur görülebilir belki bu kez. :nazar::nazar::nazar:

çok sevindim tatlım... ucundan da olsa keseyi görmek rahatlatmıştır seni. benim de yüksek ihtimalle kese şuan görünür durumdadır ama ben 1 hafta daha bekliyim kalp atışlarını da duyayım diyorum. buarada da iyi bir doktor arıyorum...:KK49:

X