Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah canım. Ben de sizden başka kimseye anlatmayacağım şimdilik...

kızlaaaaar bişey sorcam ben :26::26: ya demin ovulasyon testi yaptım kontrol çizgisinden biraz daha koyu. dün aşk yaptık sizce ne yapmalıyım yani yumurtlama ne zaman oluyo çizgiyi görünce:26:

kızlaaaaar bişey sorcam ben :26::26: ya demin ovulasyon testi yaptım kontrol çizgisinden biraz daha koyu. dün aşk yaptık sizce ne yapmalıyım yani yumurtlama ne zaman oluyo çizgiyi görünce:26:

yumurtlaman yüksek ihtimalle yarın olucaktır. bence bugünü ve yarını iyi değerlendir.

C, T'den daha mı koyu? Muhtemelen yarın ya da öbür gün olur sanırım canım ovulasyon. Bu akşam da çalışın bence ve yarın da. Daha sonra gün aşırı birkaç gün daha devam edin.

dün de yaptık diyosunuz ki iki gün arka arkaya yap tamam

Yani şimdi şöyle. Aslında spermler 72 saat yaşıyorlar ortalama. Hatta 1 haftaya kadar yaşayanı varmış. Ama tabi milyonlarca boşalan spermden bazıları hemen, bazıları bir süre sonra ölüyor.
İşi garantiye almak için 48 saatte bir diyorlar.
Şimdi perşembe çalıştınız. Ovulasyon da cumartesi. Sen bugün de çalışarak kanala yığınak yapıyorsun Daha fazla sperm bekliyor olacak yumurtayı. Cumartesi de çalışırsan, yumurta da ovulasyondan sonra 12-24 saat döllenebiliyor. O gün de çalışırsan biraz daha şansın artıyor. Hem bekleyen spermler var, hem kovalayan. Çünkü sperm hücreleri yumurta hücresinden daha hızlı. Önde bekleyenler var, arkadan da kovalayan olursa, senin yumoşun kaçacak yeri kalmaz

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm. güsel değerlendirinde güzel haberler ver bize.

bblau kız çok yaşa sen emi. çük güldürdün beni. ne güzel anlatıon sen öle

Çok güzel bir rüya görmüşsün canım. Ben rüyalara çok inanırım. Geçen ay kimyasal yaşadığımda hamile olduğumu öğrendiğim gece yada sonraki gece rüyamda kırık yumurtalar görmüştüm. Hatta burada da karışık rüyalar gördüm benim pek umudum yok diye yazmıştım. Rüya tabiri kitabında kırık yumurta düşük yapmak yazıyordu yani rüyam çıktı. Kadınlara böyle şeyler malım oluyor bence. İnşallah hayırlı haberler alacaksın

İnşallah canım ya, valla ne iyi olur...Hem umut ediyorum hem umut etmekten korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…