Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm hiçbirşey yapmadım inanki. ovulasyon testine göre o gün ve ertesi gün çalıştık sadece. eşim biraz rahatsızdı sonrasını allaha havale ettik daha fazla çalışma yapamadık. yatakta öyle çok uzun kalmadım onunla alakası olmadığını okumuştum. bacaklarımı biraz yüksekte tuttum 5 dk kadar o kadar.
birde 3 aydır folik asit plus kullanıyorum.

ya ben de 14.gündeyim daha yapmadım testi ama bugüne kadar çizgi göremedim.yani aynı renk ya da daha koyu değildi senin ne zaman oldu yumurtlama ?bi de çizgiyi görünce arka arkaya yapmak mı gerekiyo aşkı?

ya ben de 14.gündeyim daha yapmadım testi ama bugüne kadar çizgi göremedim.yani aynı renk ya da daha koyu değildi senin ne zaman oldu yumurtlama ?bi de çizgiyi görünce arka arkaya yapmak mı gerekiyo aşkı?

benim koyu çizgi 14. gün çıktı. 11. gün yapmaya başladım. 11 12 de boştu 13 ve 15 te hafif koyu oldu. biz 14 ve 15. gün çalıştık. koyu çizgiyi görünce bence 4 5 gün aşk yapın üst üste.
allahım sizede nasip etsin inşallah.

Rüyamda rahmetli babacığımı gördüm kızlar.Dün babamın seneyi devriyesiydi, Allah rahmet eylesin. Babamın da olduğu bir sevinçli grup vardı ve bebek görmeye gidilmişti.

Bakın rüya tabirinde ne diyor:

BABA
Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir. Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır. Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir. Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir

Yine çok güzel gördüm babacığımı her zamanki gibi. Perşembe günleri, ölmüşlere evlatlarından haber verilirmiş. Bu mübarek gecede acaba bu rüya da bana yakında gelecek bir müjdeyi mi malum etti acaba. Ne testlere, ne belirtilerime hiç birşeye takılmadım da şu rüya beni umutlandırdı.:26:

Rüyamda rahmetli babacığımı gördüm kızlar.Dün babamın seneyi devriyesiydi, Allah rahmet eylesin. Babamın da olduğu bir sevinçli grup vardı ve bebek görmeye gidilmişti.

BABA
Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir. Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır. Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir. Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir

Yine çok güzel gördüm babacığımı her zamanki gibi. Perşembe günleri, ölmüşlere evlatlarından haber verilirmiş. Bu mübarek gecede acaba bu rüya da bana yakında gelecek bir müjdeyi mi malum etti acaba. Ne testlere, ne belirtilerime hiç birşeye takılmadım da şu rüya beni umutlandırdı.:26:

tüylerim diken diken oldu okurken bi anda canım. öncelikle allah rahmet eylesin. inşallah bu ay sendende güzel haberler alıcaz. baban müjdelemiş sana bunu.:KK49::KK49:

tüylerim diken diken oldu okurken bi anda canım. öncelikle allah rahmet eylesin. inşallah bu ay sendende güzel haberler alıcaz. baban müjdelemiş sana bunu.:KK49::KK49:

Amin canım, Allah babacığımın mekanını cennet eylesin.
İnşallah babam vermiştir müjdemi, ah bu ay olsa, özel bir anlamı da olur...

arkadaşlar geçen ay testi yaptım 13 ve 14 günü çift çizgi gördüm çalışma yaptık ama olmadı bu ay da test yaptım ama 13 ve 14 günü çift çizgi yok neden olabilir testim de kalmadı elimde yumurtlama günü değişirmi bilgisi olan var mı..

BABA

allah rahmet eylesin. inşallah güzel haberler alırsın canım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76:

arkadaşlar geçen ay testi yaptım 13 ve 14 günü çift çizgi gördüm çalışma yaptık ama olmadı bu ay da test yaptım ama 13 ve 14 günü çift çizgi yok neden olabilir testim de kalmadı elimde yumurtlama günü değişirmi bilgisi olan var mı..

geçen ay koyumuydu çizgi cnm yoksa normal çizgimi vardı? birde adetlerin düzenlimi?

canım ben bu ay başladım test yapmaya . geçen ay adetim geçince hamileyim sandım ama değilmiş:KK43: araştırdım yumurtlama olmazsa adet gecikebiliyomuş. öyle olabilir ama inşallah değildir. bi de yediklerine dikkat et. havuç suyu yumurtayı geliştiriyomuş mesela . belki geç olabilir yumurtlaman kafana çok takma

Evet her ay aynı gün olacak diye bir kaide yok canım. 1-2 gün kayabilir.
En iyi garantiye alma yolu gün aşırı çalışma. Kaçırma riski olmaz o durumda.
Bence ovulasyon testine bakarak sadece pozitif görüldüğünde çalışılması çok riskli...

adetim düzenli kızlar bu ay kafama çok takıyorum iyice stres oldum bunları da sadece sizle paylaşıyorum geçen ay çok ümitlenmiştm yumurtlama gününde oldu diye ama olmadı bu ay da yumurtlama günümde yok ya çift çizgi geçen ay koyuydu iki günde canım çizgi..

adetim düzenli kızlar bu ay kafama çok takıyorum iyice stres oldum bunları da sadece sizle paylaşıyorum geçen ay çok ümitlenmiştm yumurtlama gününde oldu diye ama olmadı bu ay da yumurtlama günümde yok ya çift çizgi geçen ay koyuydu iki günde canım çizgi..

Stres gebeliğin en büyük düşmanı ama canım, rahat olmazsan zorlaşır hamile kalman.
Bir ayda bir kadının hamile kalma şansı %25. Düşük bir ihtimal yani. Bir ay olmadı diye hemen kafana takma...

7 aylık evliyim daha yeni aslında ama zaman ilerledikçe insan stres olup kafasına takmaya başlıyor,bu ay preseed aldım yumurtlama gününde bi de onla deneyim diye..

BABA

tatlım bende bu ay rüyamda altını pisletmiş bir erkek çocuğum olduğunu görmüştüm. tabirlere baktığımda da pis pasaklı erkek çocuğu görmek müjdeli bir haber alacağın anlamına gelirmiş. çok şükür ki o müjdeli haberi aldım. umarım seninki de gerçek olur..

tatlım bende bu ay rüyamda altını pisletmiş bir erkek çocuğum olduğunu görmüştüm. tabirlere baktığımda da pis pasaklı erkek çocuğu görmek müjdeli bir haber alacağın anlamına gelirmiş. çok şükür ki o müjdeli haberi aldım. umarım seninki de gerçek olur..

İnşallah canım. Geçen ay, peşpeşe 2 gün memleketten komşularımız aradı. Birisi bir kızım olduğunu ve altını değiştirdiğimizi görmüş rüyasında ve biri de kapımızın önünde sünnet düğünü yaptığımızı.
Sonra da kardeşim rüyasında bebek görmüş.
O ay da hamile kaldım, ama tutunmadı biliyosun.
O yüzden yine böyle bir rüya olunca ve bu kez kendim görünce, etkilendim.

7 aylık evliyim daha yeni aslında ama zaman ilerledikçe insan stres olup kafasına takmaya başlıyor,bu ay preseed aldım yumurtlama gününde bi de onla deneyim diye..

bu ay olur inşallah cnm. bende bu ay olmasaydı preseed alcaktım. sanada vesile olur inşallah preseed. stres yapmamak elde değil cnm ama olumlu düşünmeye çalışmalıyız en azından.

İnşallah canım. Geçen ay, peşpeşe 2 gün memleketten komşularımız aradı. Birisi bir kızım olduğunu ve altını değiştirdiğimizi görmüş rüyasında ve biri de kapımızın önünde sünnet düğünü yaptığımızı.
Sonra da kardeşim rüyasında bebek görmüş.
O ay da hamile kaldım, ama tutunmadı biliyosun.
O yüzden yine böyle bir rüya olunca ve bu kez kendim görünce, etkilendim.

eşime anlattığımda rüyamı ve tabirini, bana çok kafana takıyosun o yüzden rüyalarında görmen normal hemen altında bişey arama demişti... ama çıktı... canım inşallah sende alırsın müjdeni...

X