Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bence ateşe bakarak senin ovulasyon zamanını belirlemek zor çünkü bir nedenle ateşinde tutarlılık olmuyor. Biz 4 gün ile 7 gün arasında zaman kaldı diyelim sağlam olsun. 22. günde çalıştıysan 25. güne kadar olacak ovulasyon için yeterlidir. Bu son günlerde geçmek bilmez şimdi :KK37:

Aslında çok da acelem yok biliyo musun...
Yani üzüntü yaşamaktansa böyle umudum var en azından az da olsa...
Bir tek acele etmemin sebebi kilo verme konusu...Ayın yarısından sonra diyet ve egzersiz yapmaya çekiniyorum, kavitesyona gitmek istiyorum, e gidemiyorum. Belirsizlik içinde kalıyorum....

kelebekli kuzu canım döllenmeden ne kadar sonra belirtiler başladı yahu?
canım benim yumurtlamadan 13 gün sonra falan heralde karın ağrısı başladı ben hatta adet olucam diye yırttım kendimi burda. sonra kasık ağrısı başladı. ama benim sanırım benim bünyeyle alakalı test sonucu cabuk cıkıyor.
Günaydın canım, hayırlı cumalar :KK71: Ne zaman gidiyorsun doktora?

gunaydın belgiselcim. doktora bi süre gitmemeyim diyorum. kan tahlili yaptırmak istemiyorum sürekli. kimyasal gebelikte cok sıkıntı cektım uzuldum. gerçi bu ona hiç benzemiyo allah yasatmasın birdaha. adetime normalde 3 gün kaldı ama lekelenmelerimin dün başlaması gerekiyordu. doktor tabi onu baz almayabilir. o yüzden şu adet tarihim falan geçsin 5 haftalık olunca giderim diye düşünüyorum sağlıklı bir gebelikse inşallah.
sen ne dersin ?

günaydın kızlarrrrrrrr, :KK3:
dünkü kan tahlili sonucum 470 ... :KK49: çok mutluyum... Allahım hiç o gün gelmicek sanmıştım... Allah ım isteyen herkese nasip etsin, mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin...

o yüzden şu adet tarihim falan geçsin 5 haftalık olunca giderim diye düşünüyorum sağlıklı bir gebelikse inşallah.
sen ne dersin ?

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Gecikme olursa ancak 36. günden sonra gecikme kabul edicem yani 11 Şubatı adet tarihim gibi düşünücem...Daha sonra test yapıcam, çünkü ovulasyon benim sandığımdan geç olmuş da olabilir, tuttuğum ateş tablosuna göre. Ondan sonra idrar testi yaparım. Kan testi yapsam bile bu bir hafta gecikmeden önce olmayacak. Yani 18 Şubat filan diyorum. Tabi kendime söz geçirebilirsem.
Karın ağrısı ve kasık ağrısı tarzında bişeyler oluyor birkaç gündür ve ara ara yoklayan mide bulantıları..

dünkü kan tahlili sonucum 470 ... :KK49: çok mutluyum... Allahım hiç o gün gelmicek sanmıştım... Allah ım isteyen herkese nasip etsin, mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin...

Çok güzel canım ya çok sevindim :KK49:
PEki kaç günlük gecikme var şu an? Ya da gecikme oldu mu :KK71:
Ay süper yaaaaaa,, canım benim, Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin sana :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ah cnm bnm yaaa. çok sevindim. sağlıkla al kucağına inşallah. doktor bişey dedimi peki. tekrar kan testi yapalım diye? birde keseyi görmek için ne zaman gidicen sen ?
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Gecikme olursa ancak 36. günden sonra gecikme kabul edicem yani 11 Şubatı adet tarihim gibi düşünücem...Daha sonra test yapıcam, çünkü ovulasyon benim sandığımdan geç olmuş da olabilir, tuttuğum ateş tablosuna göre. Ondan sonra idrar testi yaparım. Kan testi yapsam bile bu bir hafta gecikmeden önce olmayacak. Yani 18 Şubat filan diyorum. Tabi kendime söz geçirebilirsem.
Karın ağrısı ve kasık ağrısı tarzında bişeyler oluyor birkaç gündür ve ara ara yoklayan mide bulantıları..

caımm hadi hayırlısı inşallahhhhhh. çok dua ediyorum inan gece gündüz hepimiz için. çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri yaşadık. garantiye almalıyız kendimizi tekrar üzülmemek için. şimdi gidip kan testş yaptırsam iki gün sonra birdaha gel dicek. o stresi istemiyorum.
sende güzel haber vericen bu ay bize öyle geliyo bana.

Çok güzel canım ya çok sevindim :KK49:
PEki kaç günlük gecikme var şu an? Ya da gecikme oldu mu :KK71:
Ay süper yaaaaaa,, canım benim, Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin sana :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

bugün veya yarın regl olmam lazımdı. yani bu kan testi gecikmeden 1-2 gün önce yapıldı...bu yüzden kese henüz görünmüyor. ama doktor seni bu değerlerle kesin hamile olarak kabul edebiliriz dedi :KK49:

bugün veya yarın regl olmam lazımdı. yani bu kan testi gecikmeden 1-2 gün önce yapıldı...bu yüzden kese henüz görünmüyor. ama doktor seni bu değerlerle kesin hamile olarak kabul edebiliriz dedi :KK49:

süp€r süp€r süp€r. allah nazarlardan korusun s€ni v€ b€b€ğini.

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde allah bize de nasip etsin:KK49:

sen de anlatsana neler yaptın fazladan nasıl hamile kaldın?

Cnm hiçbirşey yapmadım inanki. ovulasyon testine göre o gün ve ertesi gün çalıştık sadece. eşim biraz rahatsızdı sonrasını allaha havale ettik daha fazla çalışma yapamadık. yatakta öyle çok uzun kalmadım onunla alakası olmadığını okumuştum. bacaklarımı biraz yüksekte tuttum 5 dk kadar o kadar.
birde 3 aydır folik asit plus kullanıyorum.

X