- 1 Temmuz 2009
- 1.229
- 5
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.341
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr koşa koşa gittim aldım yaptım erken gebelik testi ve sonuç pozitif. allahıma şükürler olsunn. inşallah sonuda hayırlı olur sağlıklı olur. kimyasal yaşadım bende birdaha yaşatmaz allahım. nası heycanlıyım anlatamam su an. eşime söyledim diyoki ama ağlamıştın karnın ağrıyodu.
darısı başınıza kızlarr. dua edin nolur sağlıklı olsun.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr koşa koşa gittim aldım yaptım erken gebelik testi ve sonuç pozitif. allahıma şükürler olsunn. inşallah sonuda hayırlı olur sağlıklı olur. kimyasal yaşadım bende birdaha yaşatmaz allahım. nası heycanlıyım anlatamam su an. eşime söyledim diyoki ama ağlamıştın karnın ağrıyodu.
Bugünkü testi pozitif kabul edecek ve bu gece ve yarın gece ilişkide bulunacaksın canım. Testte pozitif görünce 2 gece üst üste ilişki öneriyorlar. Demek ki bu ay geç yumurtluyorsun.
canım ya bişey daha sorcam.. dün ilşki vardı, bugün ve yarın yine ilişki olması grekiyomu
Ovulasyon testi pozitif verince 2 gece üst üste ilişki öneriyorlar. Sonra da 1 hafta 2 günde bir devam edin bence, ovulasyon daha geç de olabiliyor. Yani mümkünse bu gece de çalışın derim.
tamam bu gece değerlendirelim peki yarın gece.. benim takıldığım sperim kalitesini etkilermi üs üste olunca yoksa yarın ara vermelimiyim dünde ilişki olunca kafam takıldı işte..offf ya
canım ya hadi gözünaydın.. rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..duamdasın, sende bizlere dua et olurmu
AYYYY İŞTE BU YA
Çok sevindim canımBugün harika 2 haber aldık ne güzel bir gün oldu bugün böyle. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim doktorum ovulasyon zamanı üst üste 3 kere ilişki öneriyor. Bende ondan bildiğim için bugünde çalışın dedim. Herhalde olması gereken bu şekildedir diye düşünüyorum.
kelebeklikuzu çok çok tebrik ederim Allah nazarlardan saklasın sizisağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
bblau çok geçmiş olsun inşallah sıra sende seninde güzel haberini alıcaz gibi geliyo baana sonrada belgisel inşallah sonrada bennnnnnnnnn
Kızlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum sevinçlerinize üzüntülerinize ortak oluyorum dualarım sizinle:)bende bu ay kullandım ov.testlerinden umutla bekliyorum bakalım kısmet inşallah.1 yıl oldu bebişi bekleyeli ama pes etmek yok güzel günler gelecek allahın izniyle.hepiniz çok tatlı insanlarsınız en kısa zamanda anne olmanız dilegiyle ve hamişler saglıkla kucagınıza alın bebişinizi inşallah..
cnm cok saol darısı başına inşallah. dua edin nolur sağlıklı bir gebelik olsun.
Günaydın arkadaşlar.
Dün akşam şiddetli bel ağrım ve kasık-karın ağrım olunca bu sabah evde geçen aydan kalan gebelik testini yaptım bu sabah ama hayalet çizgi bile yoktu.
Herhangi bir üzüntü duymuyorum, olacaksa olur olmayacaksa da zaten olmaz...
Bugün kardeşim yurt dışına uçuyor Allahın izniyle, hayırlısıyla gitsin gelsin de, teste filan takılmıyorum...
8 gün olmuş bence artık yavaş yavaş belirtiler başlamalı. Bu son günler geçmek bilmiyor bir türlü bekle ki şimdi 8 gün geçsin. Şu işi erken öğrenmenin bir yolu olsa ne güzel olacak. Gerçi erken öğrenince de kimyasal mı değil mi diye bekleyeceğiz çünkü bir kere dilimiz yandı. İsterden eğlence olsun diye fortelle bir bak. Gerci 25 TL biraz pahalı bir test ama parasını önemsemezsen ciddiye almadan eğlence olsun diye bakabilirsin. Çünkü her ne kadar ilişkiden bir hafta sonra kesin sonuç deseler bile daha çok erken.
Erken gebelik testi mi yaptın canım yoksa ucuzlarından mı? Eğer ucuzlardan yaptıysan daha regline çok var çıkmaz. Bu kadar erken varsa ancak erken gebelik testinde çıkabilir. Bu nedenle moralini bozma o testler için daha çok erken biliyorsun.
kelebeklikuzu çok çok tebrik ederim Allah nazarlardan saklasın sizisağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
bblau çok geçmiş olsun inşallah sıra sende seninde güzel haberini alıcaz gibi geliyo baana sonrada belgisel inşallah sonrada bennnnnnnnnn