- 30 Aralık 2009
- 5.450
- 2
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.241
inşallah be belgiselcim. Insan kendini kaptırmaktan da korkuyor, umut etmeden de duramıyor....
çok karışık duygular....
Inşallah çok isterim ben de size bir mutlu haber vermeyi.
Yarın babamın vefatının senesi. Bu ay, mutlu bir haber alsak, bana ve aileme çok iyi gelirdi. Acımıza merhem olurdu belki.
İnşallah be Belgiselcim. İnsan kendini kaptırmaktan da korkuyor, umut etmeden de duramıyor....
Çok karışık duygular....
İnşallah çok isterim ben de size bir mutlu haber vermeyi.
Yarın babamın vefatının senesi. Bu ay, mutlu bir haber alsak, bana ve aileme çok iyi gelirdi. Acımıza merhem olurdu belki.
saat 08:00 miydi neydi öğrendiğimde arkadaşlar söledi kasıklarıma bir ağrı girdi sadece şaka olsun ya daha bebeği çok küçük benimle aynı yaşa falan dedim gidip yerime oturdum ağlamamak için hala kendimi zor tutuyorum
canım birden öyle yazdım bilmiyorum ama içimden ne geldiyse yazdım. Inşallah doğru hissetmişimdir.
ama kan testi yaptırma olur mu ben onun uğursuzluğuna inanıyorum
İnşallah canım ya, aylardır uğraşıyorsun artık senin de yüzün gülsün de birlikte mutlu olalım
İnşallah be canım...
Az önce daha önce size de bahsettiğim pek iyi niyetli olmayan bir arkadaşım (arkadaş demeye de şahit ister ya) mail atmış. Eşim Amerika'da eğer istediğin birşey varsa getirsin demiş. Kendi hamile, birşeyler sipariş etmiş. Ben de yok dedim aldıracağım birşey. Cevaben ne yazmış biliyor musun? "Ne bileyim belki çoluğuna,çocuğuna aldırmak istersin, yani henüz olmayabilir ama elbet bir gün olur..."
Artık sözlerin bittiği noktadayım. Durup durup sataşmak diyorlar sanırım buna. Biz kimsenin yarasına dokunmayız, elden geldiğince onaralım isteriz. Böyle insanlar nerden geldi ki benim etrafıma.
Şuraya bak burada yüzümü bile görmemiş, adımı dahi bilmeyen insanlar ne kadar dostane ve iyi niyetli bir de 11-12 senedir tanıdıklarıma bak.
Pes diyorum...En ufak bir niyette bulunmuyorum kendisine, hamile zira. Allah doğru yolu göstersin, ıslah etsin...Başıma ağrılar girdi...
İnşallah be canım...
Az önce daha önce size de bahsettiğim pek iyi niyetli olmayan bir arkadaşım (arkadaş demeye de şahit ister ya) mail atmış. Eşim Amerika'da eğer istediğin birşey varsa getirsin demiş. Kendi hamile, birşeyler sipariş etmiş. Ben de yok dedim aldıracağım birşey. Cevaben ne yazmış biliyor musun? "Ne bileyim belki çoluğuna,çocuğuna aldırmak istersin, yani henüz olmayabilir ama elbet bir gün olur..."
Artık sözlerin bittiği noktadayım. Durup durup sataşmak diyorlar sanırım buna. Biz kimsenin yarasına dokunmayız, elden geldiğince onaralım isteriz. Böyle insanlar nerden geldi ki benim etrafıma.
Şuraya bak burada yüzümü bile görmemiş, adımı dahi bilmeyen insanlar ne kadar dostane ve iyi niyetli bir de 11-12 senedir tanıdıklarıma bak.
Pes diyorum...En ufak bir niyette bulunmuyorum kendisine, hamile zira. Allah doğru yolu göstersin, ıslah etsin...Başıma ağrılar girdi...
Canım lütfen takılma böyle insanlara. Bence şükret ki onların gerçek yüzlerini görüyorsun bence bu durum karlı olan sensin. Bu durumu yaşamasan bu insanları arkadaşın sanacaktın. En azından şimdi ne olduklarını biliyorsun. Bunun için takılma kendini üzmene değmez. Gülüp geçeceksin böyle kompleksli insanlara. Kendisini bir açıdan senden üstün görünce ezme eğilimindeki insanlar diğer açılardan kendilerini senden alçak görüyorlardır. Bence işin bu tarafını düşünüp onlara acımak bile gerekir.
mylifeeeeeeeeeeeeönceki sayfaların hepsini okumadım ama tebrik mesajlarından anladım ki güzel gelişmeler var! Tebrik ederim canımmmm! Hayırlı olsun! Allah yarıda bırakmasın, dediğin gibi. Tamamına erdirsin. Kan değerin de çok güzel çıkar inşallah, sağlıkla katlanarak artar inşallah. Ay çok sevindim. Rabbim mutluluğunu yarıda bırakmasın, hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.
yok artık yaa çok sinirlendim :95: Allah ıslah etsin dediğin gibi ama sende dinleme okuma muhattap olma belki sende hamilesin şuan(ki ben öyle olduğunu düşünüyorum) dikkat etmelisin kendine strese sokma kendini uzak dur mümkün ise böyle insanlardan...
Haklısın Belgiselcim ama bir insanın Allah'tan korkmadan nasıl böyle büyük laflar edebildiğine şaşırıyorum...Yani insan aman böyle imalar yapmamayım, Allah vermesin ben de hamileyim, başıma bir iş gelmesin demez mi. Ben derim...Demek ki vicdan yok. Aklım almıyor. Düşmana bile denmez bu.
İnşallah be canım...
mylifee tebrik ederim canımm. rabbim mutluluğunu yarım bırakmasın.. darısı bizlerin başına:)
Öncelikle çok çok tebrik ederim, mutluluğun artarak sürsün inşallah :) O tuhaf arkadaşına gelince, dediğin gibi sözlerini iğneleyici bir tonda sarf ediyorsa bu o kişinin hazımsız ve duygusuz biri olduğunu gösterir. Senin de ona değer vermediğini sanıyorum ki bu durumda en fazla sinirlenebilirsin. İnsan değer verdiklerinden gördüğü davranışlarla üzülüyor en fazla. Bir de şimdi herşeyi boşver ve hamileliğin tadını çıkar...
Daha bugün gördük işte Defne Joy'un ölümüyle herşeyin boş olduğunu. Genç bir kadın, evli, çocuğu var, ünlü, parası var, hayat dolu bir insan ama takdir-i ilahi vadesi gelmiş ve vefat etti. Allah hepimizi bir şekilde sınıyor, elimizde ne olduğu, nelere sahip olduğumuz hiç önemli değil, sonuçta ölümlü dünya. Bunu hiç unutmamız gerekiyor. Bunu unutan insanlarda bir gün hatırlayacaklar. Allah akıl fikir versin böylelerine başka da bir şey diyemiyorum.
Canım hamile olan ben değilim ki
İnşallah Allah söyleymiştir, ama bugün test yapan mylife
Tuhaf arkadaşa gelince haklısın, üzülmüyorum sadece sinirleniyorum ...
Canım hamile olan ben değilim ki
İnşallah Allah söyleymiştir, ama bugün test yapan mylife
Tuhaf arkadaşa gelince haklısın, üzülmüyorum sadece sinirleniyorum ...