Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ama kan testi yaptırma olur mu ben onun uğursuzluğuna inanıyorum

İnşallah canım ya, aylardır uğraşıyorsun artık senin de yüzün gülsün de birlikte mutlu olalım

Sen hamilesin canım fazla kendini üzme, stres yapmamaya çalış. Bebeği düşünmen gerekli biliyorsun. Dikkatini başka şeylere ver, seni üzecek şeyleri düşünmeyeye çalış. Stres bebek için çok zararlı.

canım birden öyle yazdım bilmiyorum ama içimden ne geldiyse yazdım. Inşallah doğru hissetmişimdir.

İnşallah be canım...
Az önce daha önce size de bahsettiğim pek iyi niyetli olmayan bir arkadaşım (arkadaş demeye de şahit ister ya) mail atmış. Eşim Amerika'da eğer istediğin birşey varsa getirsin demiş. Kendi hamile, birşeyler sipariş etmiş. Ben de yok dedim aldıracağım birşey. Cevaben ne yazmış biliyor musun? "Ne bileyim belki çoluğuna,çocuğuna aldırmak istersin, yani henüz olmayabilir ama elbet bir gün olur..."
Artık sözlerin bittiği noktadayım. Durup durup sataşmak diyorlar sanırım buna. Biz kimsenin yarasına dokunmayız, elden geldiğince onaralım isteriz. Böyle insanlar nerden geldi ki benim etrafıma.
Şuraya bak burada yüzümü bile görmemiş, adımı dahi bilmeyen insanlar ne kadar dostane ve iyi niyetli bir de 11-12 senedir tanıdıklarıma bak.
Pes diyorum...En ufak bir niyette bulunmuyorum kendisine, hamile zira. Allah doğru yolu göstersin, ıslah etsin...Başıma ağrılar girdi...

Canım lütfen takılma böyle insanlara. Bence şükret ki onların gerçek yüzlerini görüyorsun bence bu durum karlı olan sensin. Bu durumu yaşamasan bu insanları arkadaşın sanacaktın. En azından şimdi ne olduklarını biliyorsun. Bunun için takılma kendini üzmene değmez. Gülüp geçeceksin böyle kompleksli insanlara. Kendisini bir açıdan senden üstün görünce ezme eğilimindeki insanlar diğer açılardan kendilerini senden alçak görüyorlardır. Bence işin bu tarafını düşünüp onlara acımak bile gerekir.

yok artık yaa çok sinirlendim :95: Allah ıslah etsin dediğin gibi ama sende dinleme okuma muhattap olma belki sende hamilesin şuan(ki ben öyle olduğunu düşünüyorum) dikkat etmelisin kendine strese sokma kendini uzak dur mümkün ise böyle insanlardan...

Haklısın Belgiselcim ama bir insanın Allah'tan korkmadan nasıl böyle büyük laflar edebildiğine şaşırıyorum...Yani insan aman böyle imalar yapmamayım, Allah vermesin ben de hamileyim, başıma bir iş gelmesin demez mi. Ben derim...Demek ki vicdan yok. Aklım almıyor. Düşmana bile denmez bu.

sağol tatlım sağol... allahım sağlıkla kucağıma alacağım günü de göstersin...

İnşallah canım...İnan şu bebek istediğim 3-4 ay boyunca çok şey öğrendim ve tecrübe ettim. Bu çıkarımlarımdan biri de kimin dost olduğu, kimin olmadığı. Bu insanların bu hallerini gördükçe Belgisel gibi acıyorum gerçekten, etkilenmiyorum da eskisi gibi. Allah ıslah etsin, kalplerine iyilik ihsan eylesin.

Daha bugün gördük işte Defne Joy'un ölümüyle herşeyin boş olduğunu. Genç bir kadın, evli, çocuğu var, ünlü, parası var, hayat dolu bir insan ama takdir-i ilahi vadesi gelmiş ve vefat etti. Allah hepimizi bir şekilde sınıyor, elimizde ne olduğu, nelere sahip olduğumuz hiç önemli değil, sonuçta ölümlü dünya. Bunu hiç unutmamız gerekiyor. Bunu unutan insanlarda bir gün hatırlayacaklar. Allah akıl fikir versin böylelerine başka da bir şey diyemiyorum.

Öncelikle çok çok tebrik ederim, mutluluğun artarak sürsün inşallah :) O tuhaf arkadaşına gelince, dediğin gibi sözlerini iğneleyici bir tonda sarf ediyorsa bu o kişinin hazımsız ve duygusuz biri olduğunu gösterir. Senin de ona değer vermediğini sanıyorum ki bu durumda en fazla sinirlenebilirsin. İnsan değer verdiklerinden gördüğü davranışlarla üzülüyor en fazla. Bir de şimdi herşeyi boşver ve hamileliğin tadını çıkar...

Canım hamile olan ben değilim ki
İnşallah Allah söyleymiştir, ama bugün test yapan mylife
Tuhaf arkadaşa gelince haklısın, üzülmüyorum sadece sinirleniyorum ...

Evet hayat aslında çok boş ve dünyevi heyecanlar, istekler, hırslar hep manasız.
Allah bizleri dünyevi hırslara kapılmaktan ve yolundan şaşmaktan korusun.

Bak şimdi bende umutlandım, gerçekten hamile misin acaba Ovulasyonun üzerinden kaç gün geçti canım?

Belgisel, bu arada dün akşam kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Artık adetimin gelmesini bekliyorum. Doktor ilaç vermek istemedi, ( bu başka bir doktor ) kendi haline bırakıp bir hafta bekleyelim dedi. Öyle işte... Fakat içime doğan bir şey var ki o da bu konuya yazan arkadaşlardan en az ikisi bu ay iyi haber alacak ( inşallah ). İyi düşünelim iyi olsun :)

Ehem...kem küm...dur bakalım Allah söyletti belki de :) Arka arkaya okudum mesajları bu nedenle yanlış yazdım sanırım kusura bakma lütfen. Ama dediğim gibi belki de içime doğdu, kim bilir :) İnşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…