- 1 Temmuz 2009
- 1.229
- 5
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.281
Hayırlısı inşallah canım. Ama test bozuk değilse, başka birşeyden dolayı silik çizgi çıkmaz.
Başka bir testle kontrol edersen ve onda da silikse, bu bhcg yüksekliğinden başka birşeye işaret etmez diye düşünüyorum.
Bu arada bak benim de bugün karnım ağrımaya başladı. Adet görecek gibi. Ve benim bu kadar erken karnım ağrımaz.Hiç de olumsuz düşünmüyorum, sen de düşünme...
Bebişin sana tutunmaya çalışıyor olabilir ve stres şu an en zararlı şey olur...
inşallah cnm. test idrar kabının içine düştü ya o yüzden soru işareti kaldı aklımda. o yüzden olabilirmi acaba diye.
karın ağrısı bebek için yer açılırken de olurmuş cnm haklısın. inşallahhh senin için öyledir güzel haberini alırız. ben tstin bozulmuş olabileceğini düşünüyorum şimdi. coretest markaydı ondada max seviyeyi geçmesin idrar diyo. geçerse sorun olur anlamına gelir sanırım buda. neysa artık olmazsada önümüzdeki ay allah nasip eder inşallah.
kızlar selam hepinize. girmiycem dedim ama dayanamadım az önce bir şey oldu sizinle paylaşmak isedim. paylaşcak kimsem yok çünkü.:18:
anlatmıştım karın ağrılarım arttı adet olucem diye. iki gün karın agrısı oldu sonra ağrı geçti kasık ağrısı başladı. görevden eve geldm az önce dedim elimde son bir tane gebelik testi var yapayım bari nasılsa bu aydan ümidi kestim. yaptım bekliyorum elimden düştü test idrar kabının içine hemen aldım. tekrar bekledim. bi baktım silik çizgi çıktı.
bu ne şimdi kızlar yaaaa
cnm seninle adet tarihimiz aynı daha 5 gün var. erken gebelik testi yaptım ben şimdi normal testte çıkarmı acaba. gecen yaptıklarımda hep boştu. sinirden hepsini idrara batırıp sonra attığım ve ağlayarak tekrar tekrar çöpe bi umutla baktığım oldu hep negatifti. bi umut işte. artık olmasada çok üzmez çünkü kenimi alıştırdım.
allahım inşallahhh doğrudur sonuç
Erken gebelik testinde çıkıyorsa diğerlerinde çıkmayabilir ama sonuçta eczanelerde 3-4 lira birşey deneyebilirsin. Ancak bana pozitif gibi geliyor canım.
ay cnm inşallahhhhhhhhhhhhh. güzel sözleriniz dularınız doğrudur. yakınlarda eczane yok arabada eşimde. gelsin hemen gidip alıcam yapıcam.
ovulasyon testi vardı onu yaptım şimdi oda çizft çizgi çıktı control çizgisiyle aynı koyulukta.
akam haber veirim size. inşallahta güzel haber olur.
kusura bakmayın hep yanlış yazıyorum heycandan.
Güzel haberlerini bekliyorum, testini yapınca hemen yazEğer bulabilirsen erken gebelik testi al yeniden fortel, femina, medi-smart erken gebelik testleri bunlar biraz daha pahalı ama daha güvenilir, eğer idrarda hormon varsa kesin ölçer. Ama bulamazsan artık ne olursa al bak canım. Bizi de fazla merakta bırakma :26:
erken gebelik testi bulursam daha iyi olur evet bakarım yolda ne kadar eczane varsa yoksada ne bulursam alırım. yapar yapmaz haber veririm tabiki cnm hemen gerçekten herşeyimi sizinle paylaştım ilk size söylemem gerekir doğal olarak eğer varsa bişey.Güzel haberlerini bekliyorum, testini yapınca hemen yazEğer bulabilirsen erken gebelik testi al yeniden fortel, femina, medi-smart erken gebelik testleri bunlar biraz daha pahalı ama daha güvenilir, eğer idrarda hormon varsa kesin ölçer. Ama bulamazsan artık ne olursa al bak canım. Bizi de fazla merakta bırakma :26:
İnşallah bana hamilesin gibi geliyor
ay inşallahhhh cnmmm. ovulasyon testini ben adetin 18 19 günleri yaptım boş çizgi çıktı. şimdi yaptım resmen koyu çıktı adetime 5 kala. iniaşşah buda bi işarettir.
mylife senide tebrik ederim çok güzel bi haber bizede bi umut oluyo inş kan tahlilide olumlu sonuç verir
Ne güzel bir gün arka arkaya 2 tane güzel haber aldık. İnşallah 3. cü de bblau'dan gelir
Ne güzel bir gün arka arkaya 2 tane güzel haber aldık. İnşallah 3. cü de bblau'dan gelir
İnşallah canım ama ne bileyim benim pek umudum yok gibi...
eğer benim varsa 3 bblaudan 4 senden gelsin cnm. geçen yazmıştım bebek tatlısı yedim yerken hepimiz için dua ettim. hergün hepimiz için ediyorum zaten. umarım kabul olmuştur sırayla güzel haber veririz.
Bence umudunu koru canım. Doğru zamanda ilişkiye girdin ve bu en önemli umut nedeni. Asıl bu ay benim hiç umudum yok, doğru zamanda çalışamadık ve aşılamada geç yapıldı. Ama sadece bu ay umudum yok, önümüzde ay yeniden umutlanacağım. Senin ise bu ay umutlanmak için nedenlerin var bence